Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(Ievosius @ 2010 05 20, 01:02)
Juolab, kad dauguma saugo nuotraukytes iki metu laiko.

..ar net ir ilgiau smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 05 20, 01:02)
Nededa i svetaines, nes svarbiausi vis del to ta diena buna jaunieji.Bet jei su fotografu eisit susitikti ir kalbesit asmeniskai, tai manau graziai paprasius ne vienas parodytu ir sveciu nuotraukytes.Juolab, kad dauguma saugo nuotraukytes iki metu laiko.

na pas kiekviena atskirai neprilakstysi..juk pradzioje internete renkamasi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, pagalbininkės,

gal turit kokios patirties su http://www.rvfoto.lt/ ?
nuotraukos lb gražios, bet jokių atsiliepimų nerandu. Čia prisiskaičiau visokių siaubo istorijų, prieš susitinkant norėtųsi ką nors apie fotografą sužinoti.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 20, 08:48)
na pas kiekviena atskirai neprilakstysi..juk pradzioje internete renkamasi  rolleyes.gif

Na jei prilakstyti nesinori ar neina, tada galima ir el.pastu pabendrauti... juk siais laikais tiek daug bendravimo priemoniu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 20 gegužės 2010 - 10:47
Sveiki,

gal kal teko dirbti su fotoalibi (www.fotoalibi.com) gal turite kokiu atsiliepimu, nes man ju nuotraukos atrodo puikios, gera technika ir pajutima turi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2010 05 17, 10:23)
Labas visiems  4u.gif  gal nusimanantieji arba tureje reikalu galetumete ir man padeti? Pagal profesionaluma, nuotrauku kokybe pareitinguokite, patarkite ar kitaip pakomentuokite mano nusiziuretus nebrangininkus fotografus:
1. R.Daskevicius  www.i4u.lt
2. A.Baroniunas www.nuotrauka.lt
3. D.Zasciurinskas www.dz-foto.lt
4. T.Stasevicius www.tst-foto.lt

Kol kas visi laisvi mano dienai, bet kuri rinktis??
Nuosirdziai aciu  wub.gif

aciu uz nuorodas - turi puiku skoni!! man patiko 3 is 4 tavo nuorodu - aciu uz idejas 4u.gif nei apie vienus nieko nzn, nes pati tik ieskau fotografu..
Atsakyti
P.S. va nuoroda gera http://www.wed.lt/lt/fotografai/
Atsakyti
QUOTE(R&R @ 2010 04 09, 00:52)
ar jus bandot reklamuot, ar tikrai nematot skirtumo tarp kokybisku nuotrauku ir tarp nevykusiu bandymu kopijuot, o gal jusu skonis toks tada atsiprasu.
KAINA=KOKYBE, faktas jeigu fotografo kaina 1000lt, tai jo darbai atitinka toki lygi daugiau maziau, taciau niekad  nesulyginsi su fotografu kurio kaina 4000 lt.
Rinkomes is daug fotografu, atsirinkom labiausiai patikusius, o tada is ju sau priimtiniausia stiliu. Tad daugeliui sutaupysiu laiko, beliks tik isirinkt priimtina stiliu, o jusu pinigai bus garantuotai atidirbti. Vestuviu fotografai :
Victor Morozov
Viktorija Vaišvilaitė
Aleksandras Babičius
lines.lt
fotopastele
Eigirdas Scinskas
Albert Pocej

Kam patinka reportazines nuotraukos siulyciau samdyt tikra profa (paparaci). Mazdaug kaip: http://www.herkusfoto.lt/about.html    arba kazka panasaus.

P.S. mes rinkomes menines foto.

per daug kategoriska..
kazkada (ir gan visai neseniai) Pocej juk irgi uz 1000 ar 1500 dirbo.. ir tuometines jo foto sakyciau gal net nuosirdesnes, siltesnes ir tt (asmenine nuomone:) ar tai, kad kaina pakilo nuo 1000 iki 4000, reiskia kad jis 4 kartus geriau fotkint pradejo? smile.gif zinomumas, 'mada' cia juk irgi ne paskutinej vietoj.. manau ir kiti jusu pamineti nepradejo karjeros nuo siandieniniu 'skaiciu' smile.gif
tas ciauskejimas apie 'profesionaluma'.. taip, jo reikia ir matyt visi jo siekia.
bet man atrodo kartais pasiekiamas jau toks lygis, kai ta fotografu reklamuojama "profesionalumo lygi", technika ir t.t, jo plonybes izvegs tik kitas toks pats profesionalas:) o paprasti zmones matyt daugiau vertina pagla tai, ar stilius 'artimas' ar ne, grazu ar ne, svarbiausi dalykai uzfiksuoti (ir sufokusuoti:D ar ne:)
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2010 05 23, 12:00)
per daug kategoriska..
kazkada (ir gan visai neseniai)  Pocej juk irgi uz 1000 ar 1500 dirbo.. ir tuometines jo foto sakyciau gal net nuosirdesnes, siltesnes ir tt (asmenine nuomone:)  ar tai, kad kaina pakilo nuo 1000 iki 4000, reiskia kad jis 4 kartus geriau fotkint pradejo? smile.gif  zinomumas, 'mada' cia juk irgi ne paskutinej vietoj.. manau ir kiti jusu pamineti nepradejo karjeros nuo siandieniniu 'skaiciu' smile.gif
tas ciauskejimas apie 'profesionaluma'.. taip, jo reikia ir matyt visi jo siekia.
bet man atrodo kartais pasiekiamas jau toks lygis, kai ta fotografu reklamuojama "profesionalumo lygi", technika ir t.t, jo plonybes izvegs tik kitas toks pats profesionalas:) o paprasti zmones matyt daugiau vertina pagla tai, ar stilius 'artimas' ar ne, grazu ar ne, svarbiausi dalykai uzfiksuoti (ir sufokusuoti:D ar ne:)

Pritariu.Pocej daug demesio skiria savireklamai.Del to jo populiarumas per kelis metus zenkliai isaugo.Nors jo,kaip fotografo,patirtis netgi labai nedidele.Savo darba jis atlieka gerai,bet kazin,ar galima tik tiek laiko forgrafuojanti zmogu vadinti profesionalu. Kiekvienais metais tobuleja, o savo tobulejima ivertina milziniskomis kainomis doh.gif
Atsakyti
Labai teisingi 2 paskutiniai postai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi pritariu tiems postams, kad ne visi iškart profais gimė mirksiukas.gif O tai pasiekė palaipsniui ir pamažu wink.gif Kaip ir kiekvienas savo srities profesionalas pradžioj tik studentėlis buvo mirksiukas.gif

Va ta pačia tema noriu pasiūlyti jaunamartėms negalinčioms mokėti fotografui labai brangiai mirksiukas.gif 4u.gif Draugų vestuves fotografavo šis fotografas ir jie liko patenkinti, dar tik pradedantysis, bet dirba nuoširdžiai ir gerai wink.gif Jie jo darbu liko patenkinti mirksiukas.gif

Photography for the people smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čioma: 23 gegužės 2010 - 20:21
man patiko 4u.gif
Atsakyti