Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(tigryca @ 2010 04 25, 17:30)
Kas žinote ką nors apie fotografą Sergej Mulin?

http://www.wed.lt/lt...id/4/idd/11350/

Sergeij Mulin- vienas geriausiu klasikines vestuvines fotografijos atstovu, nestokojantis iradingumo ir jumoro

QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 25, 17:56)
Man patiko šio vaikinuko fotografijos, jo stilius panašus į Jeff Ascough

Iki Jeff Ascough- tai dar kaip atbulom iki Paryziaus ... nors potencialo turi, po kokiu penkiu sesiu metu jei nenustos dirbes bent jau i Lietuvos vestuviniu fotografu simtuka tikrai pateks:)
Atsakyti
O jeigu ziurint i pacias foto, tai kiek sios temos senbuves duotumete kudirkoms is 10 balu? g.gif Nes sie fotografai mano sarase yra, bet visu pirma del to, kad is reikiamo miesto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 25, 22:53)
kad is reikiamo miesto biggrin.gif

Dėl miesto tai manau nėra rodiklis didelis, dauguma (nesakau, kad visi), važiuoja po visą Lietuvą smile.gif o kuro mokestis - tai jau susitarimo reikalas. Vieni gali paprašyt litais už kilometrą, kiti simboliškai kažkokį mokestį, o kiti gal visai nieko smile.gif Tad rinkitės fotografus pagal simpatijas, patikimą, pagal jų darbą, o ne iš kur jie..... Čia toks bendras pamąstymas, jokių asmeniškumų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 25, 23:53)
O jeigu ziurint i pacias foto, tai kiek sios temos senbuves duotumete kudirkoms is 10 balu? g.gif 

Bet negi rinksites tik to fotografo darba, kuri ivertins a la zinovai? g.gif niekada nebus taip, kad visiems vienodai patiks to fotografo stilius... i savas vestuvines nuotraukas ne visa mase ziures, o jus ir jusu artimieji. Turit issirinkt tik jus abu su busimuoju. Juk svarbiausia, kad gautumet tai, ko norit patys, o ne ka rinktusi onute, petrute ar jonukas.
Be to, neimanoma fotografu isreitinguot pagal balus. Vienas padaro techniskai geresnes nuotraukas, kito nuotraukos idomesnes, kitokiu rakursu, trecio spalvine gama tobula (kiekvieno asmeniniam skoniui), ketvirtas mus domina pagal prieinamuma kisenei ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Aciu uz pastebejimus 4u.gif 4u.gif

Noreciau is gimto miesto del to, kad vietiniai zino graziu, idomiu vietu - dirbantys nemazai metu turetu puikiai orientuotis, kur graziausi "fonai" - koks vilnietis atvykes i panevezi kazin ka jame atrastu g.gif

Tai vat, todel ir darysime fotosesija su vienu mums abiems patinkanciu fotografu - jeigu tiks jo darbas, imsime ir TAI dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 12 17, 16:48)

Na, esu Nerijus Jankauskas, aciu uz reklama, bet prie mano pavardes tikrai ne mano svetaine prikabinta. Arba kazkas pajuokavo, arba turiu bendravardi ir tokia pat pavarde kolega fotografa smile.gif)
Atsakyti
biggrin.gif Rastu, bet tektu fotografuoti tik ten, kur jaunieji siulys, o as noriu ir fotografo ideju. Bet cia jau poster_offtopic.gif

Idedu pasigrozejimui wub.gif

http://www.tst-foto....erija/vestuves/
Atsakyti
QUOTE(paparacas @ 2010 04 27, 01:27)
Na, esu Nerijus Jankauskas, aciu uz reklama, bet prie mano pavardes tikrai ne mano svetaine prikabinta. Arba kazkas pajuokavo, arba turiu bendravardi ir tokia pat pavarde kolega fotografa smile.gif)

Saulės zuikutis tiek stengėsi, bet vieną klaidelę padarė ir ji buvo pastebėta biggrin.gif

Kągi pataisau:
Fotografas Nerijus Jankauskas
Atsakyti
Su Hottea sutinku 100 procentu, www.tst-foto.lt man irgi SUPER.... aisku kaip dauguma pasakytu : skonio reikalas, bet man TOBULA.... thumbup.gif Matosi zmogus pats tiki tuo ka daro ir visai netaiko i mases!!! O reportazines foto kokios grazios...

Is Panevezio "vestuvininku" esu maciusi ir Kudirku foto... negaliu sakyti kad nepatiko... bet as vistiek uz tst-foto Toma.... smile.gif

Nors nebeplanuoju vestuviu, bet atsitiktinai uzsukau i sita foruma ir nesusilaikiau..... smile.gif
Mane labai nustebinote, g.gif , kad apie fotografus vasarai diskutuojate balandzio menesi. Kiek zinau fotografai jau nuo naujuju metu sarasus sudarineja vasarai... Tad jau laimes dalykas ar gausite koki laisva "langeli" pas pasirinkta fotografa... smile.gif

Sneku, lyg pati nedaryciau visko paskutine minute lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.la: 27 balandžio 2010 - 23:10
Tai kad man reikes Tomo 2011 metams, o sia vasara darbo diena siaip fotosesija padarysime biggrin.gif

Smagu skaityti bendraminciu zodzius bigsmile.gif Bet kol nelaikysiu sios vasaros fotosesijos rezultatu rankose, nesu 100 proc. tikra, kad vestuvems kviesime t-s-t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 28 balandžio 2010 - 00:09
Sveikos,
Ar galite man pagelbeti ieskau fotografo savo vestuvems, noriu, kad butu su menine fotografija. Ka galite rekomenduoti, kad butu kainos ir kokybes santykis.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 22, 21:57)
aridax gal kartais teko bendraut su Gintautu Gelbuda, gal jus fotografavo ?biggrin.gif

Gintautas Gelbuda fotografavo musu su vyru vestuves. Likom labai patenkinti. Siuo metu ruosiames krikstyti savo suneli, tai net neieskojom kito fotografo, iskart jam skambinom.
Kazkas minejo, kad jis pateikia visas nuotraukas trim budais - spalvotai, nespalvotai ir 'sepija'. Mum irgi taip pateike, bet mes tai laikem privalumu, jokiu budu ne trukumu. I vienokius remelius issirinkom pasidaryt 'sepija', i kitokius - nespalvotai, na o mociutem aisku pateikem iprastai spalvotai. Zodziu, visiem itikom. wink.gif
Gintautas is Kauno, bet mes tuokemes Vilniuj, tiesiog sumokejom jam uz kura ir nebuvo jokiu problemu. Nors, beje, fotografuotis vaziavom i Kernave, Uzutraki ir siaip visur pakeliui, t.y. ne tik Vilniuj, tai jis visur kartu ir vazinejo su savo masina.

Dar patarimas besiruosianciom vestuvem - labai gerai iskart apsitarti su fotografu, kokiu nuotrauku norite, kokios jum patinka, t.y. ar norite kazkiek pozuotu, ar ne. Mes rinkomes vidurini varianta - Gintautas fiksavo siaip akimirkas, o fotosesija daremes kaip zaidima - ne prie paminklu stoviniavom, bet Kernavej pasokom, pavaidinom, kad i kalnus lipam, Uzutraky nuotaika kuria senoviskumas... O pakeliui ant gelezinkelio begiu vaidinom, kad iseinam juo i toli.. Na tikiuosi, supratot.
Sekmes smile.gif
Atsakyti