Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(rrutele @ 2010 04 13, 09:15)
Va ir as ieskau fotografo Klaipedos kraste, bet tikrai ne uz 5k... Man uzteks fotografo ir iki 2500 smile.gif
Tik kolkas nelabai orientuojuos Klaipedos pasiuloj...

Praktiškai visi fotografai važiuoja ir į kitus miestus mirksiukas.gif Klaipėdoje pasirinkimas nekoks... Galėčiau išskirti tik Vaišvilaitę už minėtus 5k ir Rūta Dokšienė, bet kaina taip pat nemaža smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 04 13, 08:15)
Tai taip iseina, kad kas nesamdo fotografo uz 5k, to vestuvines nuotraukos yra "nemeniskos"?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nemanau, kad visada kaina apsprendzia kokybe... smile.gif
Ne visi sau gali leisti moketi Marozovui ar Vaisvilaitei  biggrin.gif

Zinoma, cia tik mano nuomone ir jokiu budu jos niekam nepersu  4u.gif

Va ir as ieskau fotografo Klaipedos kraste, bet tikrai ne uz 5k... Man uzteks fotografo ir iki 2500 smile.gif
Tik kolkas nelabai orientuojuos Klaipedos pasiuloj...

as asmeniskai ir 2,5 negaliu skirti, issirinkom fotografa uz 1500, man ir tai didele suma yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 04 13, 08:15)
Tai taip iseina, kad kas nesamdo fotografo uz 5k, to vestuvines nuotraukos yra "nemeniskos"?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"meniskos" ir "nemeniskos" nelabai tikslinga rusiuoti, nes i zmogaus darbo kaina ieina ir daug kitu kriteriju - netgi ta pati nuotrauku kokybe, ir tai ar tos meniskos yra 10 is 1000, ar 30 is 100 - labai nemazai reiskia. As neabejoju, kad visoje atiduotoje medziagoje, pas daugeli fotografu rasite labai neispudingu kadru, o galbut kitas visame savo paslaugu krepselyje jums atiduos pilnai tobula produkta. Ir tai kad jis yra paklausus fotografas manau irodo, kad darbai kalba patys uz save, kaip ir rekomendacijos ir tuomet, be abejo, jis gali sau leisti kelti kaina, nes klientu del to nepamazes, o jo nuotraukos nepasidarys nuo to meniskesnes smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš jau po truputį taip pat ruošiuosi šventei, tai labiausiai patiko Kęsto M. darbai wub.gif Nu privarvinau seilę nerealiai bigsmile.gif , bet kaip suprantu, tikriausiai neįkandamas man pagal kišenę jis verysad.gif

Gal kasnors dar gali parašyti apie Kęsto darbus ir kainas?
Atsakyti
QUOTE(R&R @ 2010 04 09, 01:52)
ar jus bandot reklamuot, ar tikrai nematot skirtumo tarp kokybisku nuotrauku ir tarp nevykusiu bandymu kopijuot, o gal jusu skonis toks tada atsiprasu.
KAINA=KOKYBE, faktas jeigu fotografo kaina 1000lt, tai jo darbai atitinka toki lygi daugiau maziau, taciau niekad  nesulyginsi su fotografu kurio kaina 4000 lt.
Rinkomes is daug fotografu, atsirinkom labiausiai patikusius, o tada is ju sau priimtiniausia stiliu. Tad daugeliui sutaupysiu laiko, beliks tik isirinkt priimtina stiliu, o jusu pinigai bus garantuotai atidirbti. Vestuviu fotografai :
Victor Morozov
Viktorija Vaišvilaitė
Aleksandras Babičius
lines.lt
fotopastele
Eigirdas Scinskas
Albert Pocej

Kam patinka reportazines nuotraukos siulyciau samdyt tikra profa (paparaci). Mazdaug kaip: http://www.herkusfoto.lt/about.html    arba kazka panasaus.

P.S. mes rinkomes menines foto.

Nesinori reklamuoti vieno ar kito, taciau ne vienam is paminetu reklamos nebereikia smile.gif
Mes pasirinkom Victor Morozov wub.gif Jo stilius kitoks ir mums labai priimtinas. Visi kas isirenka savo fotografa atrodo pats paciausias 4u.gif Pamineti fotografai (iskyrus reportazini) neduoda daugiau 300 nuotrauku (kiti siulo 1000 ir daugiau blink.gif ) Taciau visas iki paskutines nuotraukos gali spauzdinti A3 formatu kabinti ant sienos remeliuose, ir daugelis ateja i svecius paklaus: Cia Lietuvoj? Cia Jus ? Cia visos tokios foto ? Todel ir sakau atidirba kiekviena piniga thumbup.gif Kad ir pvz: http://menine-foto.b...-generolai.html.
Visa fotosesija tobula, nera, kad sita nuotrauka netinka o sita tinka cia visuma, nieko nereikia atsirinkti. O kas tiek pinigeliu neskiriat, siulyciau rinkti reportazini fotografa bus taip pat profesonalios foto, o kaina 1000 ar 1500lt kiek pamenu (cia herkaus). Abejais atvejais abejingu neliks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 04 13, 14:13)
Sveikos  4u.gif
Aš jau po truputį taip pat ruošiuosi šventei, tai labiausiai patiko Kęsto M. darbai wub.gif Nu privarvinau seilę nerealiai bigsmile.gif , bet kaip suprantu, tikriausiai neįkandamas man pagal kišenę jis  verysad.gif
Gal kasnors dar gali parašyti apie Kęsto darbus ir kainas?

mums irgi jis labai patiko(tiksliau fotkes biggrin.gif ). jis turi susidares kainorasti pdf formatu, ar 4 paketai yra, parasykit email, atsius, jis visada atraso mirksiukas.gif tik jau be 1500 neapseisit g.gif
Atsakyti
mus fotografavo elly foto.lt ir lokome laaaaabai patenkinti!
Atsakyti
Musu vestuves fotografavo Gintaras Morkunas,super malonus zmogus ir nuotraukos nuostabios.Likom labai patenkinti thumbup.gif
www.fotoatvaizdas.lt
Atsakyti
Mūsų data pas Kęstą užmita, todėl pasirinkome kitus fotografus iš www.fotopolis.lt Ir kainytę suderėjom, o ir darbai labai neblogi ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
Mes ir ieskome fotografo. Vis niekaip neissirenkam blush2.gif
Viena turiu numaciusi - tai Egidijus Galubauskas. Gal kuriai teko su juo susidurti? Labai svarbu nors ka nors suzinot, nes rinkausi be jokiu rekomendaciju. g.gif Lauksiu ziniu biggrin.gif

Atsakyti
Na mes pagaliau po ilgu ilgu ieskojimu ir dvejoniu, pasirinkome Herku Milaseviciu... Labai tikiuosi, kad pasiteisins musu viltys ax.gif Kaip zmogus, tai asmeniskai man labai patiko - santurus, ramus smile.gif Darbai irgi grazus... Ziuresim kas gausis
Atsakyti
Mes savo sventei rinkomes fotografa Genadiju. Dabar nepamenu pavardes. Jei reiks kontaktu - parasykit. ax.gif Trumpai - nuotraukos grazios, gyvos, ka zadejo - ta gavom. Pats fotografas energingas, pilnas ideju, kiekviena foto daro vis kitaip.. Atidirbo zmogus po prakaitu 13 valandu (kadangi musu vestuves prasidejo pakankamai anksti ryte), be jokiu gincu ar skundu, kad jam per ilgai, per daug ir pan. Atvyko, kada sutarem, isvyko - kada sutarem. Zodziu tikrai saunus zmogus ir kaina jo yra viena maziausiu, kokias pavyko rasti Kaune. Jei domins darbai -rasykit i az, atsiusiu kelias foto bendram vaizdui susidaryt 4u.gif
Atsakyti