Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(linksmuke81 @ 2010 03 30, 16:57)

aš ir buvau mirksiukas.gif , tikėjausi kažko įspūdingesnio g.gif - labai jau daug šurmulio buvo....... unsure.gif . Bet nuotraukikėse tai super atrodo thumbup.gif , kaip pasakoj ir iškilmingai , viskas labai aukšto lygio thumbup.gif . Vačia tai suprantu profesionalaus fotografo darbą- kad ir kas vyktų- viskas pateikiama taip, kad net seilės tįsta lotuliukas.gif , kaip gražu ir įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollile @ 2010 03 25, 11:22)
O 1500 Lt - čia pigu ar brangu?

biggrin.gif Pati sau atsakysiu - manau, kad nėra brangu. Kas man pritariat, galit drąsiai kreiptis į minėtą fotografą F. Butkin mirksiukas.gif
O kiek esu girdėjusi fotografai V. Morozov, V. Vaišvilaitė už savo teikiamas paslaugas ima apie tris kartus daugiau. Tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 30, 14:01)
Kada čia ją jūs norit daryt? Po bažnyčios? Per puotą? Gamtoj išsirengt?  g.gif  Ir iš viso, kuo tai susiję su vestuvėm?  blink.gif Aš esu laaaabai už boudoir fotosesijas, bet tam yra savas laikas ir sava vieta  schmoll.gif.

yra geru zmoniu (fotografu) kurie suras laika ir vieta g.gif

http://www.youtube.c...b9I&feature=fvw

uz tokiu jaunuju fotkiu talpinima i interneta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 04 03, 19:50)
yra geru zmoniu (fotografu) kurie suras laika ir vieta  g.gif

http://www.youtube.c...b9I&feature=fvw

uz tokiu jaunuju fotkiu talpinima i interneta  doh.gif

Ne, tai tikiu, kad laiko gal ir įmanoma atrast, bet ar būtina tą daryt būtent TĄ vestuvių dieną. Nelabai suprantu, kam viską suplakt į vieną? Na, bet čia tik mano nuomonė, nenoriu jos niekam piršti. Aš planuoju tokią, bet tikrai ne per vestuves...
Atsakyti
Gal žinot kokių atsiliepimų apie videoproject.lt fotografą?
Atsakyti
QUOTE(Dollile @ 2010 04 02, 09:47)
biggrin.gif Pati sau atsakysiu - manau, kad nėra brangu. Kas man pritariat, galit drąsiai kreiptis į minėtą fotografą F. Butkin  mirksiukas.gif
O kiek esu girdėjusi fotografai V. Morozov, V. Vaišvilaitė už savo teikiamas paslaugas ima apie tris kartus daugiau. Tai va smile.gif

O Filipas tik tiek uz vestuviu fotografavima??? g.gif Man rodos dar miaziausia tukstanteli reiketu prideti mirksiukas.gif , na gal mano zinios pasenusios. Be to aisku cia irgi toks reikalas kaip kas susitaria, bej koki paslaugu paketa pasirenka. Bet kokiu atveju Filipo darbai yra nuostabus ir su juo dirbti yra malonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**markizulia** @ 2010 04 07, 09:28)
Bet kokiu atveju Filipo darbai yra nuostabus ir su juo dirbti yra malonu  thumbup.gif

Visiškai sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gana ilgai ieškojom fotografų, nes visi gana aukštas kainas sakė, o mokėti apie 2000 Lt, ar net mažiau, mums atrodo per daug brangu. Todėl mums rekomendavo vyrą ir žmoną Dianą ir Andrių (www.diviana.lt). Labai smagi fotografė, tikrai atrodo, kad kaifuoja nuo savo darbo (nors tai jų nepagrindinė veikla), kaina labai gera, kaip tik šį savaitgalį turėjome priešvestuvinę fotosesiją, per kurią pasivaikščiojome visi kartu, pasifotografavome, pripratome vienas prie kito ir gražių kadrų ne vieną padarėme. Labai laukiu savo vestuvių fotosesijos, nes žinau, kad su jais nereikės dirbtinai pozuoti, kad galmės jaustis laisvai ir daryti tai, ką norime mes, o ne tai, ką liepia fotografai smile.gif
Atsakyti
labas merginos bigsmile.gif
gal kas iš jūsų naudojosi šių fotografių paslaugomis smile.gif http://saulespieva.blogspot.com/

labai įdomu būtų išgirst atsiliepimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2010 04 08, 09:51)
labas merginos  bigsmile.gif
gal kas iš jūsų naudojosi šių fotografių paslaugomis smile.gif http://saulespieva.blogspot.com/

labai įdomu būtų išgirst atsiliepimus  blush2.gif

buvo l.gerų atsiliepimų smile.gif paskaitinėk kelis psl. atgal
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal girdejote ka nors apie Zenona Silinska is Alytaus?
Atsakyti
Rekomenduočiau fotografą Gediminą, tikrai gerai dirba virukas. Jo darbus galima rasti čia www.gedasfoto.lt. 4u.gif
Atsakyti