Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šiuos bigsmile.gif
Kaina, kiek žinau, puslapyje tik preliminari cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 03 22, 14:03)
Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šiuos   bigsmile.gif
Kaina, kiek žinau, puslapyje tik preliminari  cool.gif

nuotraukos gal ir normalios, bet as kaip prof retusuotoja (man nepasiseke dar ir del to), negaliu suprast kaip ir kam jie ta oda taip nublurina? kam is vyro veido daryti kudykio veida? pvz. kad ir sita foto http://www_emotions_...ir-dainius.html man toks retusavimas (jei ji taip galima pavadinti) dvelkia pigumu ir tais pigiais filtrais. nemoki, tingi, per brangu - geriau jau palik taip kaip yra. 4u.gif
Atsakyti

Nu man nuotraukos tai labai grazios...
del pernelyg tobulo apdirbimo sutinku su laima30, kai kur galbut persistengta. Tačiau jeigu taip patinka patiems fotografams, jeigu patinka jauniesiems.. gerai smile.gif nuotakos visada gali akcentuot viska, ko nepageidauja is matytu pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 22 kovo 2010 - 14:34
O mes buvom nusiziureje kelis fotografus is "wed.lt"

http://www.wed.lt/lt/profilis/id/15/
http://www.wed.lt/lt/profilis/id/97/
http://www.wed.lt/lt/profilis/id/156/

bet draugai pasiule Herku Milaseviciu ( www.herkusfoto.lt) Draugu foto labai patiko, taciau sio fotografo neradom nei wed.lt, nei cia niekas neuzsimine. Viena drauge sake buti atsargiai, nes fotografas ne vien vestuves fotografuoja, tai gal nebus labai geras vestuviu fotografas? g.gif Juk cia sava specifika...kita vertus gal butent del to pasiulis ka nors orginalaus. Oj, niekada nemaniau, kad tokiais dalykais kvarsinsiu sau galva ax.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai daug geru atsiliepimu girdejau apie si fotografa
http://instar_lt/
o isgirdus susidomejau ir paciai teko isbandyti jo paslaugas,labiausiai gal patiko tai,kad fotografas yra bendraujantis zmogus,toks draugiskas,,,o ir nuotraukos tikrai puikios gaunasi...
Kad nepergirti man cia.;DDD
bet sakau,is ties fotografas vertas demesio,pasiziurekit gal ir jums patiks.
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugys333: 22 kovo 2010 - 19:47
o kiek fotografo valanda kainuoja mazdaug ax.gif mes noretume tik kelioms valandoms.. gal kuri zinote okie buna valandiniai tarifai?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda.J @ 2010 03 22, 14:48)
Viena drauge sake buti atsargiai, nes fotografas ne vien vestuves fotografuoja, tai gal nebus labai geras vestuviu fotografas? g.gif  Juk cia sava specifika...kita vertus gal butent del to pasiulis ka nors orginalaus. Oj, niekada nemaniau, kad tokiais dalykais kvarsinsiu sau galva ax.gif  unsure.gif  biggrin.gif

Hmmmm, dabar mastau, ar zinau kas fotografuotu TIK vestuves. Geras fotografas moka fotografuot viska.... Tiek, kad tarkim, vasaros sezonu, jau netures krikstynu, nes uzimtumas - vestuves. O tai, ne paslaptis, naudingiau.

Kaip tik sakyciau, fotografas kuris fotografuoja ir studijoje, ir renginius, ir vestuves bei visa kita ka dar galima fotografuoti - bus tikrai "pasikaustes". Fotografija nesidelioja is "vestuves", "studija" ir pan. Taip, specifika visur kiek skiriasi.
Taciau ismokes vairuot mersedesa, ar nebemokesit vaziuot su lada? smile.gif

p.s posta parasiau dar neziurejus jusu mineto fotografo darbu.

QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 03 22, 21:38)
o kiek fotografo valanda kainuoja mazdaug  ax.gif  mes noretume tik kelioms valandoms.. gal kuri zinote okie buna valandiniai tarifai?

jei tai sezono metu ir dar sestadienis, vargu ar rasite "gera" fotografa porai valandu..... Tada sakyciau ieskokite studijos. Nes vargu ar kuris fotografas priims uzsakyma is anksto, dviems kokioms valandoms, kai uzsakyma gali gaut visai dienai....
Daznai tos valandos neturi kainos, kaina turi pats galutinis produktas. Prie kurio dirbama ne viena savaite.....
Dauguma mano, kad fotografo darbas baigiasi su lyg 5 ar 8 valandomis vestuviu diena.... Taip, nesakau, yra kas kita diena nuotraukas atiduoda. O kaip manote, tie, kurie jums darbus atiduoda po dvieju menesiu, ka jie su jom veikia? biggrin.gif Manau kaip tik, visas darbas prasideda po vestuviu: atrinkimas, tvarkymas ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 22 kovo 2010 - 23:02
QUOTE(laima30 @ 2010 03 22, 14:45)
nuotraukos gal ir normalios, bet as kaip prof retusuotoja (man nepasiseke dar ir del to), negaliu suprast kaip ir kam jie ta oda taip nublurina? kam is vyro veido daryti kudykio veida? pvz. kad ir sita foto http://www_emotions_...ir-dainius.html man toks retusavimas (jei ji taip galima pavadinti) dvelkia pigumu ir tais pigiais filtrais. nemoki, tingi, per brangu - geriau jau palik taip kaip yra.  4u.gif

na negaliu komentuoti, nes nežinau kaip iš tiesų buvo, bet gali būti čia ir jaunųjų toks pageidavimas ax.gif Man asmeniškai irgi nepatinka nenatūraliai "popieriniai" veidai g.gif
Papildyta:
QUOTE(aridax @ 2010 03 22, 15:31)
Nu man nuotraukos tai labai grazios...
del pernelyg tobulo apdirbimo sutinku su laima30, kai kur galbut persistengta. Tačiau jeigu taip patinka patiems fotografams, jeigu patinka jauniesiems.. gerai  smile.gif nuotakos visada gali akcentuot viska, ko nepageidauja is matytu pavyzdziu smile.gif

būtent thumbup.gif galų gale juk niekas nedraudžia gavus nuotraukas pasakyti fotografui, kad tos ar anos nuotraukos apdirbimas nepatinka, prašom perdaryti smile.gif Ir visada perdarys cool.gif
Papildyta:
QUOTE(drugys333 @ 2010 03 22, 20:46)
Labai daug geru atsiliepimu girdejau apie si fotografa
http://instar_lt/
o isgirdus susidomejau ir paciai teko isbandyti jo paslaugas,labiausiai gal patiko tai,kad fotografas yra bendraujantis zmogus,toks draugiskas,,,o ir nuotraukos tikrai puikios gaunasi...
Kad nepergirti man cia.;DDD
bet sakau,is ties fotografas vertas demesio,pasiziurekit gal ir jums patiks.
ax.gif

na manęs asmeniškai bent jau vestuvinės nuotraukos tai visai nesužavėjo.... g.gif eilinės
Papildyta:
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 03 22, 22:38)
o kiek fotografo valanda kainuoja mazdaug  ax.gif  mes noretume tik kelioms valandoms.. gal kuri zinote okie buna valandiniai tarifai?

Aciu uz atsakymus  4u.gif

žiūrint ko ir kiek jums reikia. kiek žinau, 150-200 Lt/val. tai man rodos minimali kaina.
Atsakyti

Mūsų vestuves jie fotografavo (tiksliau - Eduardas). Likom labai patenkinti thumbup.gif

QUOTE(laima30 @ 2010 03 22, 14:45)
nuotraukos gal ir normalios, bet as kaip prof retusuotoja (man nepasiseke dar ir del to), negaliu suprast kaip ir kam jie ta oda taip nublurina? kam is vyro veido daryti kudykio veida? pvz. kad ir sita foto http://www_emotions_...ir-dainius.html man toks retusavimas (jei ji taip galima pavadinti) dvelkia pigumu ir tais pigiais filtrais. nemoki, tingi, per brangu - geriau jau palik taip kaip yra.  4u.gif

Na, bent mano vestuvių nuotraukos nebuvo labai retušuotos bigsmile.gif Sutvarkytos - taip, ir net labai gražiai thumbup.gif Bet su fotošopu tikrai nepersistengta schmoll.gif Kiek kas matė nuotraukas, visi gyrė, kad labai gražios ir kad fotografas turbūt pusę vestuvių biudžeto kainavo hihihi.gif
Atsakyti

Viena drauge sake buti atsargiai, nes fotografas ne vien vestuves fotografuoja, tai gal nebus labai geras vestuviu fotografas? g.gif Juk cia sava specifika...kita vertus gal butent del to pasiulis ka nors orginalaus. Oj, niekada nemaniau, kad tokiais dalykais kvarsinsiu sau galva ax.gif unsure.gif biggrin.gif

Fotografavimo zanrai labai skiriasi ir geru fotografu negali buti visose srityse. Yra puikiu fotografu kurie fantastiskai dirba studijoje, bet kai reikia fotografuoti vestuves nuo...iki, tai rezultatas nebuna labai dziuginantis ir atvirksciai, jei gerai fotkina vestuves - tai su studija zezultatas nekoks, rasau todel, kad zinau tokiu pavyzdziu ne viena ir pazistu asmeniskai (pavardziu tikrai neminesiu, nes tai butu nekorektiska). Kaip ir statytine fotografija skiriasi nuo reportazines - visur sava specifika ir visur vienodai profu buti negali.
Cia kazkas rase apie masinos vairavima...
Matot vairuojant masina galioja tos pacios taisykles ar su golfu ar su mersu vaziavimo taisykles nesikeicia keiciasi tik vaziavimo kokybe, taigi sis pvz gal cia nelabai ...
Papildyta:
QUOTE(laima30 @ 2010 03 23, 11:24)
jaunuju pageidavimas? manau daug zmoniu aplamai nesupranta kas tas retusavimas ir kaip viskas vyksta, todel nemanau, kad jie galejo kazkaip uzsakyti toki rezultata. o save gerbiantis fotografas ir profesionalas niekada taip nepadarytu. galima ir retusuoti, bet tada reikia graziai, o ne kai ir akis ir burna uzblurina, veias - kaip ruke. atleiskit , merginos, bet tokiu dalyku nesuprantu. smile.gif

Mano nuomone, tai jaunieji juk mate nuotraukas pries uzsisakydami fotografa ir tikriausiai jiems tai patiko jeigu jau uszsisake, taip kad manau si diskusija bereiksme busimoms nuotakoms. Tas kas negrazu vienam, nebutinai turi nepatikti kitiems.
Atsakyti
neimikt jokio fotografo prano is kauno....!!as db nebezinau ka daryti......nieko senis nesugeba butu idomu atsiliepimu apie ji gauti ...gal kuri zinotu.....nuotraukso sukarpytos arkliai be snukiu kinas bus sestadieni net rasyt sunku man....jis is kauno dirba kauno televizijoj ...dirba visoj lietuvoj .jokio prano neimkit
Atsakyti
Kam reikia daug fotografu ir vienoje vietoje tai prasom:
http://www.didysisve...ems.html?page=4
Manau tikrai rasite ir kam reikia 3 val. ir kam ilgiau.
Atsakyti