Tai va, kad mano įdėtas fotografas nėra brangus, užtai ir nuotraukos tokios...
Žodžiu sunkus atvejis čia man .
QUOTE(Rudaakė @ 2010 03 16, 20:13)
matete kaina? Lietuvoje nezinau kas tokias sumas imtu, nera tokiu..... o kiek nuotaku skundziasi, kad brangus musu fotografai..... o pagal stilistika yra kas panasiai dirba Neminesiu pavardziu, bo reklama busiu apkaltinta.... Tikrai merginos yra, uzsukit i www.wed.lt kas skiria, iskart ras apie ka kalbu
Užsienyje ir atlyginimai atitinkamai 3-4 kartus didesni. O fotografo paslaugų kaina vos 1,5-2 kartus didesnė, lyginant su Lietuva, taip, kad nieko baisaus Buvau radęs man labai patikusią moterį fotografę užsienyje. Jeigu dar rasiu linką, būtinai pasidalinsiu: gražu žiūrėt buvo.
arba dar viena radau http://www.murrayphotography.com/
grazu ziureti
Papildyta:
nereikia gi nei po kurumais,nei po medziais, nei tais nenaturaliais veidas vienas i kita ziureti jaunuju nepraso
Papildyta:
zinok, cia ne tik tau. man ir tas pats. dar kur koki labiau patinkanti randu, tai neisgaliu moketi, nors jei tiek galeciau skirt, nepagaileciau.
grazu ziureti
Papildyta:
nereikia gi nei po kurumais,nei po medziais, nei tais nenaturaliais veidas vienas i kita ziureti jaunuju nepraso
Papildyta:
QUOTE(kaubojey @ 2010 03 16, 21:04)
Tai va, kad mano įdėtas fotografas nėra brangus, užtai ir nuotraukos tokios...
zinok, cia ne tik tau. man ir tas pats. dar kur koki labiau patinkanti randu, tai neisgaliu moketi, nors jei tiek galeciau skirt, nepagaileciau.
Mergaites, gal galite ka pasakyti apie fotografa Aureliju Tamuleviciu, galvojame ji imti savosioms vestuvems.
http://www.vestuviu..../content/start/
QUOTE(AGG @ 2010 03 17, 02:31)
Mergaites, gal galite ka pasakyti apie fotografa Aureliju Tamuleviciu, galvojame ji imti savosioms vestuvems.
Patinka nuotraukos ir leidzia finansai, imkit
man nuotraukos grazios
QUOTE(AGG @ 2010 03 17, 00:31)
man nuotraukos patiko, kurios idetos i jo galerinja internete, kaina irgi nesikandziojanti labai kuo toliau vis randama graziu fotografu darbu, tikiuosi, kad nenusivilsim ir mes pasirinkę savąjį, tikiuosi nepaskubėjom
Mes savo vestuviu sventei pasirinkom sita fotografa
http://www.dobrovols...?s_id=4&lang=lt
Tikrai likome patenkinti tiek nuotrauku kokybe, tiek siltu maloniu benradarbiavimu sventes metu.
http://www.dobrovols...?s_id=4&lang=lt
Tikrai likome patenkinti tiek nuotrauku kokybe, tiek siltu maloniu benradarbiavimu sventes metu.
Labukas! Vat neseniai vyko vestuves kuriose fotografas buvo Eigirdas Scinskas. Jo nuotraukos visai geros ir esa Jis prof, fotografas. Deja kai gavom nuotraukas, visi buvome soke. Is 300 atrinkom vos vos gal 5 geras. Visos kitos nekokybiskos, siaubingos nera ten ko ir ziureti. Uz 3 valandas Jis paeme 1500Lt o tai jau nemazai. Deja nuotrauku is vestuviu kaip supratome neturesime, nes nera ten ko ziuret... Aisku Jus suprantat kaip norisi verkti...
necituosiu posakiu, tad bendrai...
kas vadinama rezisura, naturalumas, kicas?
Vakar kaip tik su viena mergina kalbejom, kad yra fotografu, kurie ir dabar dar primontuoja kriokliu, gulbyciu, balandeliu, gelyciu Va cia tai kicas.... BET kazkam jis grazus, ir kazkas taip vis dar nori.
REZISURA. mielos nuotakos ir siaip, kai tampate modeliais, jei jus patys nieko neveiksite, o kaip rasyta buvo "ziuresite kaip katinai vienas kita", nuotraukose matysite ta, ka patys darysite.... Daznai pas mus pasitaiko tie dalykai, noriu taip, nenoriu va sieno, nenoriu nuvalkiotu kadru.... Bet kai paklausi, ko nori - atsakymas "netradiciniu", taciau kas tai yra ir kaip tai isivaizduoja - patys nesuvokia. Fotografas tada imasi Rezisuros, bet ji buna tokia, kad atrodo naturaliai. Kazkaip labai retai kada pasitaiko tokiu dekingu modeliu, kurie patys viska darytu, nusiautu batus, soktu i vandeni ar liptu stogais , o fotografui like tik greit ir dar spet iamzint viska. Dazniausiai girdimas klausimas "o ka dabar daryt......? o kur ta ranka laikyt, kur ziuret? " O dar "mieliau" buna - kai vaikstoma penki metrai atstumu, susirauke.... BET nuotraukose isivaizduojama, kad jie bus taip romantiskai susikibe, kaip mate ana ir ana pora....
JUS pacios turite sakyti ko norite. JUS renkates. Abejoju, kad fotografas per prievarta, verkiancias nuves ir pasodins ant sieno kupetos ir sakys "sedek" Jus renkates, jus diktuojate pageidavimus, taciau turite stengtis, kad viskas butu igyvendinta..... Visi tai suvokia, supranta regis, tokie paprasti dalykai. Bet kazkodel paskui randasi tiek nusivylusiu nuotaku, kad "gavau visai ne ta......".
kaip manai, kiek nuotaku, kurios cia skaito, zino ka reiskia "action" ir su kuo jis valgomas? ar ta "isdegusi vieta" - kas cia kur sudege ir dar per vestuves......?
Tikrai nereikia diskutuot cia apie tai.....
o galite tas nuotraukas parodyti? nes, nepykit, na netikiu...... greiciausiai ivyko ta istorija, kad rinkotes viena, gavote kita, fotografas dirbo kaip visada, taciau tai buvo ne "jusu".... o kazkam tai butu buve WOW....
ir dabar turbut nuotakos pyks, kad cia burnojam, esa susikurkit sau tema, o cia nosies nekiskit....... BET, nuosirdziai, kai kita syk skaitau postus, negaliu susilaikyt.... Ir kalbam cia, fotografai, tik tam, kad jus pasirinktumete teisingai..... kad nebutu tu graudziu istoriju po vestuviu....
kas vadinama rezisura, naturalumas, kicas?
Vakar kaip tik su viena mergina kalbejom, kad yra fotografu, kurie ir dabar dar primontuoja kriokliu, gulbyciu, balandeliu, gelyciu Va cia tai kicas.... BET kazkam jis grazus, ir kazkas taip vis dar nori.
REZISURA. mielos nuotakos ir siaip, kai tampate modeliais, jei jus patys nieko neveiksite, o kaip rasyta buvo "ziuresite kaip katinai vienas kita", nuotraukose matysite ta, ka patys darysite.... Daznai pas mus pasitaiko tie dalykai, noriu taip, nenoriu va sieno, nenoriu nuvalkiotu kadru.... Bet kai paklausi, ko nori - atsakymas "netradiciniu", taciau kas tai yra ir kaip tai isivaizduoja - patys nesuvokia. Fotografas tada imasi Rezisuros, bet ji buna tokia, kad atrodo naturaliai. Kazkaip labai retai kada pasitaiko tokiu dekingu modeliu, kurie patys viska darytu, nusiautu batus, soktu i vandeni ar liptu stogais , o fotografui like tik greit ir dar spet iamzint viska. Dazniausiai girdimas klausimas "o ka dabar daryt......? o kur ta ranka laikyt, kur ziuret? " O dar "mieliau" buna - kai vaikstoma penki metrai atstumu, susirauke.... BET nuotraukose isivaizduojama, kad jie bus taip romantiskai susikibe, kaip mate ana ir ana pora....
JUS pacios turite sakyti ko norite. JUS renkates. Abejoju, kad fotografas per prievarta, verkiancias nuves ir pasodins ant sieno kupetos ir sakys "sedek" Jus renkates, jus diktuojate pageidavimus, taciau turite stengtis, kad viskas butu igyvendinta..... Visi tai suvokia, supranta regis, tokie paprasti dalykai. Bet kazkodel paskui randasi tiek nusivylusiu nuotaku, kad "gavau visai ne ta......".
QUOTE(WiLMiZ @ 2010 03 17, 13:50)
Nenaudoju Lightroom'o action'ų Ačiū už nuomonę, linkiu ir toliau tobulėti fotografijoje.
kaip manai, kiek nuotaku, kurios cia skaito, zino ka reiskia "action" ir su kuo jis valgomas? ar ta "isdegusi vieta" - kas cia kur sudege ir dar per vestuves......?
Tikrai nereikia diskutuot cia apie tai.....
QUOTE(paparazzi @ 2010 03 18, 01:34)
Labukas! Vat neseniai vyko vestuves kuriose fotografas buvo Eigirdas Scinskas.
o galite tas nuotraukas parodyti? nes, nepykit, na netikiu...... greiciausiai ivyko ta istorija, kad rinkotes viena, gavote kita, fotografas dirbo kaip visada, taciau tai buvo ne "jusu".... o kazkam tai butu buve WOW....
ir dabar turbut nuotakos pyks, kad cia burnojam, esa susikurkit sau tema, o cia nosies nekiskit....... BET, nuosirdziai, kai kita syk skaitau postus, negaliu susilaikyt.... Ir kalbam cia, fotografai, tik tam, kad jus pasirinktumete teisingai..... kad nebutu tu graudziu istoriju po vestuviu....
QUOTE(paparazzi @ 2010 03 18, 02:34)
Labukas! Vat neseniai vyko vestuves kuriose fotografas buvo Eigirdas Scinskas. Jo nuotraukos visai geros ir esa Jis prof, fotografas. Deja kai gavom nuotraukas, visi buvome soke. Is 300 atrinkom vos vos gal 5 geras. Visos kitos nekokybiskos, siaubingos nera ten ko ir ziureti. Uz 3 valandas Jis paeme 1500Lt o tai jau nemazai. Deja nuotrauku is vestuviu kaip supratome neturesime, nes nera ten ko ziuret... Aisku Jus suprantat kaip norisi verkti...
Na suprantu, kad jums gal nelabai patiks ką pasakysiu, bet .... gal Jūs tiesiog pasirinkot fotografą, kurio stilius jums nepriimtinas ir įvyko kažkoks nesusikalbėjimas. ir dar klausimas: foto nepatinka Jums patiems ar tėvams, draugams?Nes jei jį pasirinkot vadinasi ne be reikalo , o foto jo kitokios. Gal būt jūsų nusivylimą įtakojo kitų nuomonė apie Jūsų foto?
va pvz mano draugė nunešė į darba parodyti savo vestuvių foto, o jei ten vienas sako "oi kokios baisios", o nuotraukos l gražios, reportažinio stiliaus.
QUOTE(myrus @ 2010 03 18, 10:53)
Gal būt jūsų nusivylimą įtakojo kitų nuomonė apie Jūsų foto?
va pvz mano draugė nunešė į darba parodyti savo vestuvių foto, o jei ten vienas sako "oi kokios baisios", o nuotraukos l gražios, reportažinio stiliaus.
Oi pazistama situacija kai mes gavom savo vestuvines nuotraukas, norejosi verkt is dziaugsmo, kokios grazios, naturalios, reportazines.. Spalvine gama padarytos kaip norejom, taigi nemazai nespalvotu.. Nuvezem mano vyro tevams, o anyta pasibaisejus "kas cia per nuotraukos, nesamone, kam cia tu nespalvotu.. kokia prasta fotografe pasirinkot..."
Cha, uztat ji gavo viena mudvieju nuotrauka, kelias kur jie abudu, ir pora bendru. Ir viskas. Kazkada kai uzmine, kad neturi pakankamai musu vestuviu nuotrauku, atkirtau, "nu tai kad negrazios jos jums, tai kam turet tokiu daug".
Na o apie Eigirda kazkaip ir mano nuomone nesikeicia, tikrai noretusi pamatyt tokios "baisios" fotosesijos rezultatus
Pritariu rudaakei, greiciausiai bus vargsas kazkam uodega primynes
Beje, ten kaip supratau tikrai ne pati nuotaka raso.. nes nesako, kad musu vestuves, o bendrai - kazkieno vestuves.
Dėl to geriau prieš vestuves pasirašyti paslaugų sutartį. Ir neimti bet kokio fotografo, juk vestuvės tikimės, kad bus tik viena kartą. Žinau, tai galiu pasiūlyti http://www.fotorama.lt Jos darbų nedaug, bet pabendravus tai energija trykšta ir nuotraukos tikrai kokybiškos.