Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

Nežinau, ar būsimos nuotakos matė, wed.lt vyksta vestuvių fotografų konkursas
http://www.wed.lt/ph...ic.php?f=6&t=73
Pasižiūrėti visai įdomu:)
Atsakyti
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 02 01, 11:51)
Aš po savo ilgų paieškų dabar svarstau apie www.i4u.lt
Radau ir ankstesnėje temoje neblogų atsiliepimų apie šitą fotografą. Kažkaip viskas man gražu ten atrodo, ir pasiūlymas gražiai surašytas.  Kaip manot?
Tik vestuvės mūsų liepą, kaip galvojat, ar jau labai skubėti su fotografu ar dar galiu pasvarstyti?

Hmm.. O ar nebus čia tas variantas, kai įpakavimas gražesnis ir "skanesnis" už patį saldainį? blush2.gif Peržiūrėjau nuotraukėles, na paprastos tokios, bet niekuo neišskirtinės, tavo vietoj paieškočiau dar.. Na, nebent kad kaina maža svarbiausia smile.gif
Atsakyti
Saulegraza zinok labai pasitikrink kaskart del to pafotosopinimo..
Buvom neseniai susitike su vienu, atrodo viskas ok, ir fotkes lygtais neblogos, bet fotosopinimas ziauriausias blink.gif blink.gif

Moku dirbt fotosopu, tai zinau kaip galima perspausti su juo... vat ten ir buvo perspausta.

Zodziu turek minty ir pasiziurek kaip atrodo fotografo darbai 'pakoreguoti'.
Atsakyti
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 02 02, 11:17)
Tai jau užimtas mūsų dienai:(
O foto mes ne pagal kaina renkamės. Negaila ir trijų tukst., bet norim natūralių, kad žmonės ne plastmasiniai būtų su fotošopu.

Tik neapsirikit klausdami ar daug "photoshopinat" biggrin.gif manęs paklaustų - atsakyčiau, kad labai daug, ir visas nuotraukas...... Bet vaškinių lėlių irgi nemėgstu.
Programa padeda nurinkti nereikalingus, gal tą dieną irgi papuotaut panorusios kokius spuogiukus, blizgius ar šešėlius nuo veido ir pan. Spalvos koreguojamos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 02, 13:47)
sutinku drinks_cheers.gif  photoshopas tikrai gera programa, visus defektus salina spuogiukus, rauksleles, dantys balina. super. kai reikia tai tikrai gerai padeda.

http://www.digitalph.../retouching.htm
Atsakyti
QUOTE(sonrisa81 @ 2010 01 27, 21:47)
Tai ar kas esat girdeje apie "fotopastele"????? nejaugi ne g.gif

Man fotopastele rekomendavo gera drauge, fotografe, kokybe uztikrino tik kainytes man per aukstos ir gal siek tiek nuotrauku stilius nevisai man patinka. Bet jei tikrai patinka Jums tai uzsisakykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audree: 02 vasario 2010 - 14:21
QUOTE(KENGAS @ 2010 02 02, 13:37)

Zinau sita gerai dirba zmones
Atsakyti
Musu vestuves fotografavo Marius - www.makaronas.lt taigi noriu pagirti ir parekomenduoti jei kam prireiks, puiki kokybe ir kaina. Pries rinkdamiesi labai daug perziurejom, daug kur kainos uzlenktos per daug. Pasirinkom Mariu del mums tinkamos kainos ir smagaus bendravimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta33: 02 vasario 2010 - 15:10
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 02 02, 12:17)
Tai jau užimtas mūsų dienai:(
O foto mes ne pagal kaina renkamės. Negaila ir trijų tukst., bet norim natūralių, kad žmonės ne plastmasiniai būtų su fotošopu.

Pabandyk www.zavifoto.lt Gal patiks smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jums sis fotografas? www.fotogidas.lt?
Atsakyti
Na taip, spuogeliai, spalvu ar ekspozicijos pakoregavimas normalu...Na cia gal ir klausiant reikia mazdaug paciam isivaizduoti, kada buna perspausta, o kada tvarkingai pakoreguota... smile.gif

Bet kai is veidu padaro leles ir dar nekokybiskai tai vaje g.gif
Atsakyti
Na,mus fotografavo Kazys Vasys, tai kas man patiko, kad jo per daug ir ne pastebėjome, džiaugėmės savo diena, biggrin.gif g.gif o idėjų jis turi, tik reikia pasitikėti juo. Na žodžiu,savo kainą pateisino. Sėkmės ieškančioms smile.gif
Atsakyti