Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(sonrisa81 @ 2010 01 28, 01:55)
Pirma, fotoknyga tai ne albumas su priklijuotom nuotraukom.
Siaip kiek zinau, tos knygos buna ivairiu formatu + priklauso kiek puslapiu ir ant kokio popieriaus spausdinamos nuotraukos. manau uz kokybe visur reikia moket..bet 1500 lt -tikrai daug g.gif

Knygu kaina labai skirtinga, priklauso nuo spausdinimo budo, psl. skaiciaus,pasl. storio, kokybes, fotmato, medziugu ir t.t. Tik pagal kaina sunku spresti koki produkta Jums siulo. Prie kainos reikia prideti maketavimo darbus, persiuntima ir kitas islaidas.

Tai 1500lt uz kokybiska produkta tikrai nera labai daug.
Atsakyti
DEL FOTOKNYGŲ

nemaišykite merginos su fotoalbumais smile.gif

fotoknyga - tai tarsi nupirkta iš knygyno, albumas iš spaustuvės.

Fotoalbumas - klijuotos nuotraukytės į albumą. (beje irgi galima sukliojuoti labai gražiai, ne šabloniškai).

Kaina. Tarkim buitinis pvz. - perkat batus. Galit nusipirkt iš turgaus už 50 lt, galit nusipirkt firminius už 1000, nors modelis toks pat.

Kaina priklauso, kaip minėta nuo daugelio dalykų (dydis, popierius, spauda ir . Todėl TAI irgi kalbėkite su fotografu. tt). Jei vienas jums pasiūlė knygą už 1000, o kitas už 400, tai patikėkit, tai du skirtingi modeliai. Nuspręskite ko norite, ar kuklaus, už 300-400 (bet tikrai nėra prasti), ar su kartoniniais lapais, odiniais viršais, už 1000-1500 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 28 sausio 2010 - 13:04
Sveikos 4u.gif gal turit kokiu atsiliepimu apie fotografes Zivile Gerulaitis ir Jurate Ciakiene? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus vaikas @ 2010 01 28, 13:24)
Sveikos 4u.gif  gal turit kokiu atsiliepimu apie fotografes Zivile Gerulaitis ir Jurate Ciakiene? blush2.gif

Zivile imam savo vestuvems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus vaikas @ 2010 01 29, 14:18)
O kada jusu vestuves? ax.gif

birzelio 25 mirksiukas.gif kaip zmogus mums patiko, kaina priimtina, ir svarbu kad yra fotografavusi Sveksnoj tad net jei lytu turi pasiulymu kur daryti fotosesija.
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 01 26, 11:43)
Sveikos busimosios:)

pagaliau (po puses metu) galiu ir as pasidalinti savo ispudziais apie musu vestuves iamzinusi fotografa - Audriu Turska. Na, visu pirma, gal pamena is vasaros nuotaku, kai jis, sitame forume, pasizadejo, kad man neteks gailetis pasirinkus ji (nes buvo pasisakiusios kelios nuotakos nusivylusios jo darbu), bet dejaaa...nusivyliau...ne tik nuotraukomis, bet ir jo elgesiu. Sumokejom tikrai nemazai pinigu, ir kaip visi sako nelabai yra i ka ziureti...yra tik keliolika nuotrauku, i kurias grazu ziuret, visos kitos, kaip sakau pripleskinta ir tiek...net dabar skaudu ziureti i kitu grazias nuotraukas, nes pas mane tokiu labai nedaug. Is pradziu buvau linkusi kaltinti save, kad taip nieko nepavyko...kad nepaprasiau jog nufotografuok cia, taip arba kitaip, kad skubejom, kad tas nelemtas lietus beveik visa diena lijo, bet poto artimieji, draugai padejo atsipeiket, juk tai ne mano problema!!!! as tiesiog buvau atsipalaidavus ir dziaugiaus ta diena!!!!! Kaip visi sake, jis profas, jis turejo tuo rupintis!!! ir jei kas nesigauna ar jam truksta laiko tiesiog prieiti ir pasakyti, na deja to nesulaukem...skaudziausia, kad net foto knygos nesugebejo padaryti taip kaip taremes, o kaip paprasiau perdaryti, teparase, kad susimokek 400 lt ir perdarys...galeciau, daug dar cia pasakoti, bet tiesiog jau nera prasmes, vestuviu nepakartosi, o sitas fotografas sazines visai neturi, tiesiog norejau perspeti busimas nuotakas laaaaaabai atsakingai rinkites fotografus, kad poto netektu grauztis kaip man. Jei norit placiau isgirsti visa istorija, parasykit, papasakosiu. P.S. nuotrauku laukem du menesius.

Visų pirma, jei tektų rinktis fotografą niekada neklausčiau visiškai svetimų žmonių nuomonės ir nepasitikėčiau jokia mistine išliaupsinta nuomone apie vieną ar kitą fotografą. Jei teisingai supratau jūs rinkotės per supermama foruma (jei neteisingai supratau nepykit). Jau anksčiau rasiau ir nenoriu kartotis, bet jaunas, gražus ir linksmas tai dar nėra profesija. Susitikus su fotografu reikia išsiaiškinti žymiai daugiau dalykų, nei tik pamatyti nuotraukas ir pakalbėti kaip seni pažistami (kaip čia mėgstama taip rašyti), juk jūs net nežinot ar tos nuotraukos kurias matote fotografo albume yra tikrai jo fotografuotos (čia aš rašau bendrai tikrai netaikau Turskui). Todėl prieš kiekvieną pokalbį jūs turite pagalvote ką jūs turite išsiaiškinti ir kokius klausimus užduosite fotografui...
Noriu paklausti ar jūs išsiaiškinote kiek nuotraukų bus jūsų kompakte, kiek iš jų bus retušuotų ir t.t. nenoriu daug plėstis, nes kai kas labai gerai skaito tarp eilučių...
Kita vertus nemanau, kad iš 900 nuotraukų negalima sutvarkyti, kad bent 100 būtų gerų (aišku taivel kainuotu).

Ir niekada nesirinkite fotografo pagal tas nuotraukas, kurias matote svetainėje, taip galima išsirinkti tik stilių.
Atsakyti
QUOTE(Davy @ 2010 01 30, 22:49)
Dalinai sutinku bet... Pagal ka merginoms  rinkti fotografa jeigu ne pagal nuotraukas??? 

Pagal svetainėje esančias nuotraukas galite išsirinkti, kokio stiliaus fotografijų norėtumėte, o po to jau reikia prašyti konkretaus fotografo, kad parodytų keletos vestuvių foto nuo a iki ž (bent jau aš taip daryčiau ax.gif ). Nes svetainėse paprastai būna atrinkti tik geriausi, "reprezentaciniai" kadrai, kurie vestuvinių kadrų visumos paprastai neatspindi (išskyrus, jei tai būtų "blog'o" stiliaus svetainė, kurioje talpinamos kiekvienų vestuvių foto atskirai smile.gif

O dėl SM nuomonės, manau, kritikas turėjo omenyje, kad kartais fotografas pasirenkamas TIK dėl keleto išgirstų teigiamų atsiliepimų, o ne gerai išsinagrinėjus jo siūlomas paslaugas ax.gif
Atsakyti
Kaip Peperoni sakė, mes irgi paprašėme, kad parodytų mums daugiau nuotraukų iš vestuvių, kas keisčiausia, kad mums asmeniškai, ypač man, tarp visų buvo nuotraukų gražesnių ir fainesnių už tas, kurios publikuojamos mūsų fotografo tinklalapyje rolleyes.gif Bet tai tik dar labiau padėjo apsispresti biggrin.gif
Atsakyti

http://www.didysisve...ems-100150.html

Siuo metu jis dirba mazylio moters savaitgalio ir veido fotografu, bet fotografuoja vestuves renginius ir kt progas.
Atsakyti
Gal kas turetu atsiliepimu apie fotografa is ypatingai.lt? Visai netycia atradau sia svetaine, tai va idomu pasidare gal kas esate samdziusi ji savo sventei smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

turbut kaip ir daugeli cia esanciu kankina klausimas - kaip issirinkti gera fotografa uz patrauklia kaina... Gal esate kanors girdejusios apie fotografa Aureliju Tamuleviciu? Yra jo vestuviu foto ir www.wed.lt, taciau daugiau www.fotografijos.com. Vienu jo fotografuotu vestuviu nuotraukas esu maciusi - tikrai patiko, todel svarstau ar teisingas cia butu mano pasirinkimas unsure.gif
Juolab, kad nei viename jusu pasisakyme nieko neradau apiesi fotografa...
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Aš po savo ilgų paieškų dabar svarstau apie www.i4u.lt
Radau ir ankstesnėje temoje neblogų atsiliepimų apie šitą fotografą. Kažkaip viskas man gražu ten atrodo, ir pasiūlymas gražiai surašytas. Kaip manot?
Tik vestuvės mūsų liepą, kaip galvojat, ar jau labai skubėti su fotografu ar dar galiu pasvarstyti?
Atsakyti