QUOTE(agiute @ 2010 01 26, 11:43)
Sveikos busimosios:)
pagaliau (po puses metu) galiu ir as pasidalinti savo ispudziais apie musu vestuves iamzinusi fotografa - Audriu Turska. Na, visu pirma, gal pamena is vasaros nuotaku, kai jis, sitame forume, pasizadejo, kad man neteks gailetis pasirinkus ji (nes buvo pasisakiusios kelios nuotakos nusivylusios jo darbu), bet dejaaa...nusivyliau...ne tik nuotraukomis, bet ir jo elgesiu. Sumokejom tikrai nemazai pinigu, ir kaip visi sako nelabai yra i ka ziureti...yra tik keliolika nuotrauku, i kurias grazu ziuret, visos kitos, kaip sakau pripleskinta ir tiek...net dabar skaudu ziureti i kitu grazias nuotraukas, nes pas mane tokiu labai nedaug. Is pradziu buvau linkusi kaltinti save, kad taip nieko nepavyko...kad nepaprasiau jog nufotografuok cia, taip arba kitaip, kad skubejom, kad tas nelemtas lietus beveik visa diena lijo, bet poto artimieji, draugai padejo atsipeiket, juk tai ne mano problema!!!! as tiesiog buvau atsipalaidavus ir dziaugiaus ta diena!!!!! Kaip visi sake, jis profas, jis turejo tuo rupintis!!! ir jei kas nesigauna ar jam truksta laiko tiesiog prieiti ir pasakyti, na deja to nesulaukem...skaudziausia, kad net foto knygos nesugebejo padaryti taip kaip taremes, o kaip paprasiau perdaryti, teparase, kad susimokek 400 lt ir perdarys...galeciau, daug dar cia pasakoti, bet tiesiog jau nera prasmes, vestuviu nepakartosi, o sitas fotografas sazines visai neturi, tiesiog norejau perspeti busimas nuotakas laaaaaabai atsakingai rinkites fotografus, kad poto netektu grauztis kaip man. Jei norit placiau isgirsti visa istorija, parasykit, papasakosiu. P.S. nuotrauku laukem du menesius.
Visų pirma, jei tektų rinktis fotografą niekada neklausčiau visiškai svetimų žmonių nuomonės ir nepasitikėčiau jokia mistine išliaupsinta nuomone apie vieną ar kitą fotografą. Jei teisingai supratau jūs rinkotės per supermama foruma (jei neteisingai supratau nepykit). Jau anksčiau rasiau ir nenoriu kartotis, bet jaunas, gražus ir linksmas tai dar nėra profesija. Susitikus su fotografu reikia išsiaiškinti žymiai daugiau dalykų, nei tik pamatyti nuotraukas ir pakalbėti kaip seni pažistami (kaip čia mėgstama taip rašyti), juk jūs net nežinot ar tos nuotraukos kurias matote fotografo albume yra tikrai jo fotografuotos (čia aš rašau bendrai tikrai netaikau Turskui). Todėl prieš kiekvieną pokalbį jūs turite pagalvote ką jūs turite išsiaiškinti ir kokius klausimus užduosite fotografui...
Noriu paklausti ar jūs išsiaiškinote kiek nuotraukų bus jūsų kompakte, kiek iš jų bus retušuotų ir t.t. nenoriu daug plėstis, nes kai kas labai gerai skaito tarp eilučių...
Kita vertus nemanau, kad iš 900 nuotraukų negalima sutvarkyti, kad bent 100 būtų gerų (aišku taivel kainuotu).
Ir niekada nesirinkite fotografo pagal tas nuotraukas, kurias matote svetainėje, taip galima išsirinkti tik stilių.