sveikutes.gal priimsit ir mane i sita tema o neziurit laiko kada sejat,pvz delcia dabar sako sakniniams gerai?
QUOTE(pjehaxxx @ 2010 02 06, 18:26)
sveikutes.gal priimsit ir mane i sita tema o neziurit laiko kada sejat,pvz delcia dabar sako sakniniams gerai?
Ne dar nesėju, pabaigoje vasario
as irgi manau petunijas seti gale vasario,o daigus surfiniju irgi.. o svyranciu petuniju daigus geriau seti kelis arba maisyti su kitom gelytem..pameginsiu. seip tik surfinijuas daigais auginau daug metu
QUOTE(Akaisa @ 2010 02 03, 21:53)
nesu sejus,visad pirkdavau daigelius is mugiu,siemet nutariau pabandyt paset is surinktu seklyciu
Iš surinktų nieko gero nesigaus todėl kad jos kryžminasi ir tikrai nebūna tokios pačios nuo kokio augalo rinkot sėklas.
Papildyta:
QUOTE(Lali @ 2010 02 05, 15:31)
Nusipirkau galybe seklu Vienas is maksimos, kitas is zalios stoteles visos ale svyrancios dar man prireike siu
http://www.e-seklos....avender_wave_f1
o prireike pabandyti ar tikrai jau jos tokios superines. Va tik durna klausima turiu O visa si kupeta (kuri seklu foto parodyta) ir gaunasi is tu visu 10 seklu, ar cia is vienos seklos...
http://www.e-seklos....avender_wave_f1
o prireike pabandyti ar tikrai jau jos tokios superines. Va tik durna klausima turiu O visa si kupeta (kuri seklu foto parodyta) ir gaunasi is tu visu 10 seklu, ar cia is vienos seklos...
Tikrai iš vienos sėklytės. Mano paraše yra daug surfinijų nuotraukų ir visos išaugintos iš vieno daigelio. Tik jį reikia tinkamai pagenėti.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 02 05, 22:24)
Aš taip pat iš tos parduotuvės pirkau
Per kiek laiko atsiunčia sėklas?
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 02 06, 16:12)
Lauksim isdykeles konsultacijos kiek reikia daigiuku i 21cm vazoneli isodinti
Atsakiau dar nedaskaičiusi Taip, sodinu tik vieną daigą, net jei sodinu į 25 cm vazoną. Kuo vazonas didesnis, tuo geriau auga. Beje, surfinijos labai gražiai auga pasodintos ir ne vazone, o tiesiog žemėje.
QUOTE(išdykėlė @ 2010 02 06, 23:14)
Iš surinktų nieko gero nesigaus todėl kad jos kryžminasi ir tikrai nebūna tokios pačios nuo kokio augalo rinkot sėklas.
keista,kaimynka visad is surinktu seklu sodina,tik kartais spalva kita buna,nei pernykscios. Na pabandysiu nesigaus,tai nesigaus as pelargoniju myletoja,tos tai is prilauzytu stiebeliu subujoja
QUOTE(išdykėlė @ 2010 02 07, 00:14)
as neseniai parsisiunciau is sios parduotuveles, po pinigu pervedimo gavau po 2 dienu ir tiesiai i namus
QUOTE(išdykėlė @ 2010 02 07, 01:14)
Per kiek laiko atsiunčia sėklas?
Per dvi dienas (atnešė į namus )
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2010 02 07, 01:14)
Tikrai iš vienos sėklytės. Mano paraše yra daug surfinijų nuotraukų ir visos išaugintos iš vieno daigelio. Tik jį reikia tinkamai pagenėti.
Na ir grožiai
QUOTE(jediara @ 2010 02 07, 13:46)
Pasžiūrėjau ir aš , tikrai gražu, bet nejau jos visos iš daigų priaugintos, tai manau sėklų jų yra,tai daigai iš kur atsiranda , mano galva taip mano
ant kai kuriu seklu surfinijas uzvadina svyrancios petunijos, jei neklystu
Papildyta:
cit.: "Surfinia, caskadia, supertunia, calibrachoa, superbells, tiny tunia ir kt. petunijų šeimai priklausančios rūšys, dažniausiai buityje vadinamos surfinijų vardu. Tai greitai augančios, stipriai besišakojančios, labai gausiai žydinčios balkonų gėlės" - cia is vieno straipsnio ka tik perskaiciau gal reik seklu butent ne su pavadinimu "surfinijos" ieskot
Gal kam pravers, palankus metas seti petunijas, surfinijas vasario 18-19 d., pati irgi laukiu siu dienu
Papildyta:
cit.: "Surfinia, caskadia, supertunia, calibrachoa, superbells, tiny tunia ir kt. petunijų šeimai priklausančios rūšys, dažniausiai buityje vadinamos surfinijų vardu. Tai greitai augančios, stipriai besišakojančios, labai gausiai žydinčios balkonų gėlės" - cia is vieno straipsnio ka tik perskaiciau gal reik seklu butent ne su pavadinimu "surfinijos" ieskot
Gal kam pravers, palankus metas seti petunijas, surfinijas vasario 18-19 d., pati irgi laukiu siu dienu
O matėte kas nors šios dienos Derliaus kraitė?Šiltnamiuose Kėdainių jau daigelius persodinėja petunijų,surfinijų.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 07, 15:31)
Mums apie tai tik pasvajoti , todėl ir galvojame apie sėjimą