Sveikos gėlių mylėtojos
rodausi kaip mano petunijos šakojasi ir darau išvadą, kad joms tikrai nereikia viršūnių nugnybti, nes ir be to leidžia atšakėles iš kievienos pąžastėlės ar kaip čia pavadinti
ir gal žinot kaip vadinasi ši gėlytė, parsivežiau iš sostinės, pirkau senukuose, pas mus tokių nėra pirkti, maišiuką išmečiau tada su pavadinimu ir nebežinau
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 10:52)
rodausi kaip mano petunijos šakojasi ir darau išvadą, kad joms tikrai nereikia viršūnių nugnybti, nes ir be to leidžia atšakėles iš kievienos pąžastėlės ar kaip čia pavadinti
Oho, kokios jau pas jus didelės kada sėjot? Aš audžiu mintį, kad kitais metais reiks kokiam vasary sėt
QUOTE(fussy @ 2010 04 05, 14:28)
Oho, kokios jau pas jus didelės kada sėjot? Aš audžiu mintį, kad kitais metais reiks kokiam vasary sėt
šios sėtos vasario 2 ar 3 dieną, neatsimenu tiksliai
o beja, kaip manot, kai oras šiltas, pvz kaip vakar, be vėjo, gal galima į balkoną išnešti gėlytes dieną?
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 13:47)
oho, tai per mėnėsį taip nemažai suaugo, kai fainai.
aš sėjau kovo 18, tai iki balandžio 18 tikrai tokios nebus
QUOTE(grange @ 2010 04 05, 15:58)
oho, tai per mėnėsį taip nemažai suaugo, kai fainai.
per porą mėnesių tokios užaugo
na bet kitos, sėtos vėliau, tai man prasčiau auga, arba aš jau per daug lyginu su šiom, bet kad kažkokios per daug laibos atrodo
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 15:29)
per porą mėnesių tokios užaugo
na bet kitos, sėtos vėliau, tai man prasčiau auga, arba aš jau per daug lyginu su šiom, bet kad kažkokios per daug laibos atrodo
ai vasario dar kovą pamiršau vidury kad yra
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 11:47)
o beja, kaip manot, kai oras šiltas, pvz kaip vakar, be vėjo, gal galima į balkoną išnešti gėlytes dieną?
Reikės ir man kitais metais taip daryt labai jau ilgai jos auga Nors dabar negaliu skųstis, per kelias dienas nemažai paaugo
O kada jas iš vis jau į lauką galima išnešt? gegužę jau galima?
QUOTE(fussy @ 2010 04 05, 19:35)
Reikės ir man kitais metais taip daryt labai jau ilgai jos auga Nors dabar negaliu skųstis, per kelias dienas nemažai paaugo
pernai išnešiau pačioj gegužės pabaigoj, bet buvo dar taip, kad kelias naktis tempiau atgal lovelius, nes labai didelis vėjas buvo, bijojau jog nieko neliks o paskui nusispjoviau, galvoju kaip bus taip, kiek čia tampysiu ir nieko, išgyveno
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 22:46)
pernai išnešiau pačioj gegužės pabaigoj, bet buvo dar taip, kad kelias naktis tempiau atgal lovelius, nes labai didelis vėjas buvo, bijojau jog nieko neliks o paskui nusispjoviau, galvoju kaip bus taip, kiek čia tampysiu ir nieko, išgyveno
Kartais kuo mažiau "tupinėji", tuo geriau auga
QUOTE(smileja @ 2010 04 05, 18:46)
O gal tiesiog naktimis plėvele kokia apdengt? Būtų paprasčiau nei visus lovelius tempt į kambarį ech, tai dar ilgai apsikrovus teks gyvent, jau niekas nebetelpa
QUOTE(fussy @ 2010 04 06, 13:07)
O gal tiesiog naktimis plėvele kokia apdengt? Būtų paprasčiau nei visus lovelius tempt į kambarį ech, tai dar ilgai apsikrovus teks gyvent, jau niekas nebetelpa
Dar naktimis joms per šalta ir plėvelė nepadės
Sveikos, petunijų augintojos, nugaišo mano daigeliai Gal kartais kuri Vilniuj esat daug prisidaiginus, gal jums per daug daigelių? Mielai priglausčiau, išsipikiuočiau ir auginčiau Ne už ačiū