Pas mane visi augaliukai kaip mat sureaguoja i saulyte - buvo cia sauletos dienos - kaip soktelejo visos, pora apniuke - ir vel vietoj stovi. Bet as irgi tikiuosi, kad saulytes bus daugiau ir daugiau, taigi uzaugs tie musu augaliukai Beje, mazutes jos irgi pas mane, ale norisi savu uzsiauginti, baisiai jau smagu, kai viskas pati pasidarai
QUOTE(smileja @ 2010 03 22, 13:32)
aš čia viena gal rodausi, parodykit ir savo daigelius
Norejau ideti, bet po tavo fotkiu savo nykstuku tikrai nerodysiu
parodyk, parodyk!!
QUOTE(grange @ 2010 03 22, 14:32)
beje, man tu aš niekam nesakau jūs forume
aj, kaip išeina taip ir pasakau, niekad net nepagalvojau apie tai o man irgi jokio skirtumo kaip į mane kreipiasi
QUOTE(Dovyte @ 2010 03 22, 17:17)
Norejau ideti, bet po tavo fotkiu savo nykstuku tikrai nerodysiu
na įdėk, pažiūrėsim, juk mano anksti sėtos dėl to didesnės kai kurios, o va kitos tai dar mažiukės irgi Jei nori, aš įdėsiu savo pomidorų daigelius, tada galėsit juoktis visos iš nykštukų mano
QUOTE(smileja @ 2010 03 22, 18:20)
na įdėk, pažiūrėsim, juk mano anksti sėtos dėl to didesnės kai kurios, o va kitos tai dar mažiukės irgi Jei nori, aš įdėsiu savo pomidorų daigelius, tada galėsit juoktis visos iš nykštukų mano
Na, gal ryt ir nufotkinsiu savo neuzaugas
O pomidorai pas mane dar net nepradejo dygti Na ir ukininke
QUOTE(Dovyte @ 2010 03 22, 19:16)
O pomidorai pas mane dar net nepradejo dygti Na ir ukininke
pas mane vienos rūšies šiandien išlindo, o kitos rūšies dar nesimato
QUOTE(Dovyte @ 2010 03 22, 17:05)
jokių čia ne, prašom dėt, va aš tai sakau ne, nes žemės tai nerodysiu bet gerai gerai įsižiūrėjus jau lyg ir matau kad jos taip išsiputė kažkaip jau lyg ir sprogs tuoj
QUOTE(grange @ 2010 03 22, 19:27)
*jokių čia ne, prašom dėt, va aš tai sakau ne, nes žemės tai nerodysiu
** bet gerai gerai įsižiūrėjus jau lyg ir matau kad jos taip išsiputė kažkaip jau lyg ir sprogs tuoj
** bet gerai gerai įsižiūrėjus jau lyg ir matau kad jos taip išsiputė kažkaip jau lyg ir sprogs tuoj
* Na ok. Pasakysiu, tegul ryt nuo pat ryto pradeda puostis, nes tures fotosesija
**
QUOTE(Dovyte @ 2010 03 22, 19:16)
* Na ok. Pasakysiu, tegul ryt nuo pat ryto pradeda puostis, nes tures fotosesija
**
**
aš vis dar laukiu
nesijuok tikrai pasipūtę buvo, o šiandien žiūriu ir nematau nieko žemėse, nesuprantu,kur jos pasidėjo
kitos gėlytės nežn pavadinimo jau pradeda lysti, o susodinau vienodai.. et..
QUOTE(grange @ 2010 03 23, 21:02)
nesijuok tikrai pasipūtę buvo, o šiandien žiūriu ir nematau nieko žemėse, nesuprantu,kur jos pasidėjo
atgal sulindo o maniškės jau antra diena vietoj stovi, saulės nėra ir neauga
QUOTE(smileja @ 2010 03 24, 08:30)
atgal sulindo o maniškės jau antra diena vietoj stovi, saulės nėra ir neauga
matyt
pasodinau 18 dieną, nu gal dar reikia laiko, kitaip supykus nusipirksiu jaučiu jau užaugusių jei taip ilgai viskas vyks
nors nasturkjos ir dar nerodo požymių, nors prakrapščiau vieną,tai jau į šaknis eina,.