QUOTE(TeQuiLa @ 2010 02 24, 21:07)
man irgi panasiai, is 13 seklyciu tik 3 sudygo per 1,5 savaites
tai gal dar sudygs, ant pakelių bent jau pas mane rašo, kad sudygsta per 14-20 dienų, nors man sudygo labai greitai, savaitės nereikėjo
kada čia sėjau antrąsias, visai neseniai, lygtai 18 dieną, tai jau sudygo visos irgi
aš auginu ant palangės, rytinėj pusėj, pastebėjau, kad čia jos geriau auga nei ant tos, kur saulė atsisuka tik po pietų.
o va mano pirmieji daigeliai, sėti vasario pradžioj, fotografuota prieš savaitę kažkur, kai kurie dabar jau po 4 lapelius turi
QUOTE(lamma @ 2010 02 25, 08:22)
Gal kazkam dar taip buvo? Zemes pirkau, specialiai daigams, uzdengiau plevele, kasdieni kilnojau auksyn zemyn nuo palanges (nakciai nukeldavau prie radiatoriaus, diena-atgal ant palanges), o rezultatas... Pirmas blynas ir toks prisviles
tai gal per karšta daigeliams, palikit ant palangės ir nakčiai. Ar nuėmėt plėvelę, kai sudygo, o gal drėgmės trūksta?
tiesa, mergaitės, pas mane žemė ima baltuoti, toks vaizdas, kad sakytum pelėsis būna, bet kai palaistau vėl nieko
kas čia gali būti?
ir ar jūs papurent žemes aplink daigelius, aš tai papurenu atsargiai, nes arba išsigalvojau arba kažkur skaičiau, kad taip kvėpuoja žemė geriau