Sveikos mergaites, jungiuosi prie jusu. As irgi esu pradedanti sejeja Pasejau savo petunijas pries 2 savaites. Sudygo graziai. BET.. paskaiciau jusu pokalbius ir supratau, kad esu visiska grybe. Dabar jau nebezinau ir ka daryti. Susejau ne po viena, o po bile kiek seklyciu i kruva. Kaip man taip susisviete Tai dabar israut jas, paliekant po viena? Vajezau... zioplumuo virsune... Israut taip?
QUOTE(Silverrain @ 2010 02 20, 12:56)
Sveikos mergaites, jungiuosi prie jusu. As irgi esu pradedanti sejeja Pasejau savo petunijas pries 2 savaites. Sudygo graziai. BET.. paskaiciau jusu pokalbius ir supratau, kad esu visiska grybe. Dabar jau nebezinau ir ka daryti. Susejau ne po viena, o po bile kiek seklyciu i kruva. Kaip man taip susisviete Tai dabar israut jas, paliekant po viena? Vajezau... zioplumuo virsune... Israut taip?
Sveika , sako gyveni ir mokaisi
kuo greičiau , jei yra galimybė jas atskirk ir išsodink po vieną daigiuką
QUOTE(satanele @ 2010 02 20, 16:39)
Sveika , sako gyveni ir mokaisi
Aciu aciu aciu uz patarima Dabar tie daigeliai dar laaabai gleznuciai, jei israusiu, manau, kad neprigis. Kaip manot, gal dar luktelti keleta dieneliu, kad jie sustipretu ir tada rauti. Siaubingai gaila
as tai palaukciau dar ,kol nors kiek sutvirtes nes tokie menki jie neatlaikys tokio smugio
QUOTE(jediara @ 2010 02 19, 20:20)
Aš taip pat, šiandien jau žemių nusipirkau
Pirktas žemes reikėtų prapjauti maiša ir viena diena pravėdinti.
tai gal ir sudrekinti
QUOTE(saulute301 @ 2010 02 20, 21:58)
Pirktas žemes reikėtų prapjauti maiša ir viena diena pravėdinti.
Jau pasėjau
bet kuriuo atveju sudygs
QUOTE(jediara @ 2010 02 20, 22:50)
Tikiuosi
pasėjau ir aš, lauksim nosyčių lendančių
QUOTE(satanele @ 2010 02 21, 01:08)
pasėjau ir aš, lauksim nosyčių lendančių
Taip, prasidėjo laukimas ir "tupinėjimas" aplink
QUOTE(jediara @ 2010 02 21, 00:13)
Taip, prasidėjo laukimas ir "tupinėjimas" aplink
Kiekvieną dieną tupinėju prie indelių su pasėtom sėklom, nes jau nemažai daržovių, gėlių pasėjau, pomidorus vazoninius ,čili pipirus išpikiavau