Blakstiena, jos puikios.. as surfinijas nuo vasario men.daigus auginu..gal todel jos kasmet ir uzauga...
Laba diena mergaiciukes
ziuriu kad paciu laiku susisgribau apie surfinijas dometis, maniau ,kad dar labai net per labai anksti, o pasirodo pats laikas.
Visa laika pirkdavau jau zydincias bet nei grozio nebudavo ir vazonai labai brangus. Tai nusprenciau siemet pati issidaiginti.
Tik pas mane truputi viskas kitaip, imant klimata.Gyvenu svedijos siaurej, tai ziema dziaugiames beveik iki pat balandzio , o nuo balandzio vidurio prasideda baltosios naktys.Ar tai tures itakos ankstyvam sodinimui, gal sodinti man veliau ?
Na iki pirmadienio turiu laiko atsakymam ir svarstymui
Beje busu turbut dazna lankytoja cia visgi pradedanti
ziuriu kad paciu laiku susisgribau apie surfinijas dometis, maniau ,kad dar labai net per labai anksti, o pasirodo pats laikas.
Visa laika pirkdavau jau zydincias bet nei grozio nebudavo ir vazonai labai brangus. Tai nusprenciau siemet pati issidaiginti.
Tik pas mane truputi viskas kitaip, imant klimata.Gyvenu svedijos siaurej, tai ziema dziaugiames beveik iki pat balandzio , o nuo balandzio vidurio prasideda baltosios naktys.Ar tai tures itakos ankstyvam sodinimui, gal sodinti man veliau ?
Na iki pirmadienio turiu laiko atsakymam ir svarstymui
Beje busu turbut dazna lankytoja cia visgi pradedanti
QUOTE(išdykėlė @ 2010 02 08, 21:39)
Aš pirkau Scheteling'e, bet man atrodo, kad būna ir žalioj stotelėj, tik nesumaišykit su ta dekoratyvine žliuke. Čia turi būti kaip cukrus, o kai išbrinksta, pasidaro daug stambesnės granulės. Veikia visą sezoną. Po žiemos nežinau, nes to pačio substrato nenaudoju.
Tas pats ir po ziemos. Jei zeme isdzius - susitrauks ir tas gelis t.y. bus kaip pradzioj. Gaus dregmes - vel issipus ir savyje laikys vandeni, kad zeme neperdziutu.
Papildyta:
QUOTE(Kristelyn @ 2010 02 17, 15:10)
Tas pats ir po ziemos. Jei zeme isdzius - susitrauks ir tas gelis t.y. bus kaip pradzioj. Gaus dregmes - vel issipus ir savyje laikys vandeni, kad zeme neperdziutu.
Gal galit parekomenduot kokia elektronine parduotuve? Zinau yra e-seklos.lt, Gal dar kokiu yra Lietuvoj?Noeciau ir tu petuniju ir kokiu daugiameciu.
gal jau matet geliu daigeliu atvezta?surfiniju,pelargoniju?..
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 17, 20:20)
gal jau matet geliu daigeliu atvezta?surfiniju,pelargoniju?..
senukuose jau yra
puiku jei Kaune yra,tai ir Vilniuj turi buti..vaziuosiu rytoj paziureti.. pernai irgi pirmiau Senukuose atsirado daigai
snd Skuode zalioj stotelej klausiau tai sake greit prades prekiaut daigais
Ir senukuose ir ermitaze jau daigu pilna. Jau ir savaitgali buvo. Tik pirk
QUOTE(IngridaB @ 2010 02 07, 14:29)
O matėte kas nors šios dienos Derliaus kraitė?Šiltnamiuose Kėdainių jau daigelius persodinėja petunijų,surfinijų.
laba diena, skambinau i ked.siltn., tai sake vasario pabaigoje, kovo pradzioje pardavines surfiniju,petuniju, pelargoniju daigelius. Pelargonijos kainuos 1.5 lt. ju daiginimo ir apie 2 lt. atveztines, reiks butinai vaziuoti Pernai is ju pirkau jau didelius svyrancius krumus surfiniju po 10 lt.(tuo metu turguje po 15-20 buvo)tai isaugo nerealus, tokie dideli ir apie 1-1.5 m. nusvire tai siemet vaziuosiu anksciau daigeliu ir bus pigiau, nes pernai susivelinau t.y. pirmi metai auginau geles. ir siaip man ten labai patiko didelis pasirinkimas visokiu geliu ir kainos geros
QUOTE(Neili @ 2010 02 18, 10:54)
laba diena, skambinau i ked.siltn., tai sake vasario pabaigoje, kovo pradzioje pardavines surfiniju,petuniju, pelargoniju daigelius. Pelargonijos kainuos 1.5 lt. ju daiginimo ir apie 2 lt. atveztines, reiks butinai vaziuoti Pernai is ju pirkau jau didelius svyrancius krumus surfiniju po 10 lt.(tuo metu turguje po 15-20 buvo)tai isaugo nerealus, tokie dideli ir apie 1-1.5 m. nusvire tai siemet vaziuosiu anksciau daigeliu ir bus pigiau, nes pernai susivelinau t.y. pirmi metai auginau geles. ir siaip man ten labai patiko didelis pasirinkimas visokiu geliu ir kainos geros
Kai tokios kainos, tai geriau daigelius pirkti
QUOTE(jediara @ 2010 02 18, 12:07)
Kai tokios kainos, tai geriau daigelius pirkti
todel ir nesejau as siemet tik pernykstes aplauziau ir padauginau pelargonijas o kovo pradzioj skambinsiu i kedainius ir jei jau pardavines daigelius tai leksiu apsipirkti negaliu kaip noriu as tu daigeliu. senukuose tai 3-4 lt. daigelis, tai rankos nekyla pirkti nors labai noreciau, bet pakentesiu...
QUOTE(Neili @ 2010 02 18, 13:22)
todel ir nesejau as siemet tik pernykstes aplauziau ir padauginau pelargonijas o kovo pradzioj skambinsiu i kedainius ir jei jau pardavines daigelius tai leksiu apsipirkti negaliu kaip noriu as tu daigeliu. senukuose tai 3-4 lt. daigelis, tai rankos nekyla pirkti nors labai noreciau, bet pakentesiu...
Tai jau pakentėk