Sveikos. Mano situacija tokia įdomi - sūnui 14metų, mes išsiskyrėm su jo tėvu taikiai ir jis man pervesdavo teismo priteistus 450 litų, deja, jau nuo praeitų metų gegužės nemoka nė lito, vis teisinasi kad tai va mokosi, tai va verslas nebesiseka, na aš šiaip nesu krokodilas, suprantu kad ir krizė buvo, nu bet kad nuomojasi naujos statybos butą, Vilniuje Antakalnyje
reiškias jis savo norų apmažint nenori ir neprivalo, o aš turiu mol spaustis ir skaičiuot viską. Tiesa, pati esu ištekėjus, dabartinis vyras labai gerai sutaria su vaiku, nors ir pasikalbam kad tikrąjį tėtį reik mylėt, bet ko gero jau ir pats sūnus supranta kad tėvui nelabai rūpi, nes tas ką pažada, to nepadaro - nė pasimatymų (nors metus laiko kasdien važiuodavo iš Vilniaus į Kauną - net nepaskambino niekada sūnui). Gaunasi, kad dabartinis vyras jį pilnai aprūpina, išlaiko ir pramogaujam už jo pinigus, ko jis niekada neprikaišioja bet dėl ko man yra nemalonu. Sūnų esu apdraudusi kaupiamuoju draudimu, jam reikia akinių, kurie gana brangūs, rūbų, batų - nes šiuo metu auga nerealiai, o net ir turginiai daiktai nepigiai atsieina. Žodžiu, šeima turim spaustis kad vaikams būtų gerai, bet 'gerbiamas' tėtukas kol kas 'geranoriškai' kaupia skolą, nes jam mol reik patogiai gyvent. Tai vat ir galvoju - pajamų jis tikrų nerodo, kaip man geriau padaryt, ar jį antstoliams priduot, ar per teismą kažkaip, nes net nežinau nuo ko pradėt. Taip norėtųsi tiesiog atimt iš jo galimybę bendraut su vaiku ir atsisakyt jo prakeiktų pinigų - tada vaikas bent jau žinotų kas vertas tėvo vardo, kas jį išlaiko, rūpinasi ir nuoširdžiai myli, nes vaikas depresuoja dėl tėvo nedėmesio (žinau žinau kad 'taip negalima, nelegalu', šiaip noriu dėl vaiko kad bendrautų ne dėl jo, bet kad jau visai pavargau nuo jo nesąmonių). Gal kas susidūrė, patarkit, prašau