Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(Juratele uz juru mariu @ 2010 07 22, 13:01)
Mielosios, tikrai keista, kad dauguma palaiko vyru puse ir sutinka su teismu, jei jis priskirai 500 Lt, nors yra galimybe vaikui daugiau prisiteisti. As asmeniskai vaikui nieko negailiu ir is saves ivka perku ir tikrai nmenka sumele gaunasi....  O jei paskaiciuoti, kad ir mokslams reikia atideti... Zinoma gal kai kam ir nebutini vaiko poreikiai, bet man tai yra mano pareiga vaika "ant koju pastatyti", tame tarpe ir i mokslus isleisti. Vyrams kazkaip giliai dzin, kol su moterimu gyvena, rupinasi, o paskiui meta viska ir sukites su tais 500 kaip norit. Jei tevas sau leidzia BMW X5 vazineti, kodel vaikas visuomeniniu transportu tui i mokykla buti gabenamas? Aisku, jei galimybiu nera, nesakau nieko. Bet dauguma musu "teveliu" tikrai sau leidzia daugiau nei pasiulo savo vaikams, o tai jau vaiku interesai pazeidziami. TAd siulyciau visoms uz savo vaikus kovoti ir kad jie valgytu ne pigiausia lenkiska vistiena, o visaverti maista!
Ir nepamirskit, kad moteris augindama vaika kuriam tai laikui savo karjeros atsisako ir praranda galimybe uzdirbti daugiau, niekas vienisu mamu darbinti nenori, nes vaikai serga... Cia irgi svarus argumentas 50x50 vaiko islaidu nedalinti manau.

Kad labai daug praktikoj is tu tevu kur BMW X5 vazineja kaip tik nieko ir nepriteisia, arba priteisia mazai, o tie kurie gauna minimuma moka po 400 lt. tongue.gif
manau pacio tevo reikalas jei pasiturinciai gyvena moketi vaikuciui pinigelius, bet deja realybe yra kitokia pas mus LT cool.gif
Atsakyti
As jei ir teisiuosi, tai tikrai ne sau, o savo vaikui alimentus tuos. Ir dar mastau ar verta, nes kolkas viena pajegiu vaika islaikyti. Bet prisiteisus anot Jurateles galima juos vaiko ateiciai kaupti, juk nesame nei viebna garantuota, kad siandien finansine padetis stabili,o rytoj viskas juk gali apsiversti. TAd del paciu vaiku reikie kovoti, pritariu!
Del BMW X5 jumoras, musiskis irgi vazineja smile.gif))))) Cia gal jau klubas ju koks - ''nemokam vaikams alimentu, o X5 kazkieno kito vardu nusiperkam'' smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(Micaela @ 2010 07 22, 14:22)
Cia gal jau klubas ju koks - ''nemokam vaikams alimentu, o X5 kazkieno kito vardu nusiperkam'' smile.gif)))))

lotuliukas.gif
Atsakyti
cia tokia slapta organizacija lotuliukas.gif new_russian.gif
Atsakyti
geriausia viska daryti oficialiai ir tegul vyras moka, tiek kiek priklauso pagal lietuvos istatus
Atsakyti
Sveikos o kaip issireikalauti susidariusios skolos is tevelio,kuris dirba norvegijoj??Skola jau siekia 6000,bet anstoliai visiskai nieko nedaro.ir isvyso kokia ten sistema pas tuos anstolius?kada jie pradeda tu skolininku jieskot?ar reikia eit ir maldaut kad pradetu jieskot?
Atsakyti
Kelkit baudziamaja byla del vengimo islaikyti vaika.Tada paskelbs jo vietine ir tarptautine paieska ir tata labai greitai atsiras.
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2010 08 03, 13:19)
Sveikos o kaip issireikalauti susidariusios skolos is tevelio,kuris dirba norvegijoj??Skola jau siekia 6000,bet anstoliai visiskai nieko nedaro.ir isvyso kokia ten sistema pas tuos anstolius?kada jie pradeda tu skolininku jieskot?ar reikia eit ir maldaut kad pradetu jieskot?

kiek zinau 10 tukstanciu pasieks ir gali atlikinet bausme kybartuose tongue.gif toks ystatymas bet elimentu pinigai nedinks vel nemokes vel pasodys,niekur nedinks jisai smile.gif
Atsakyti
Sveiki.norejau paklaust,jai as dabar esu istekiejusi bet kartu s vyru negyvenu,as dabar galiu padot ant elementu?
Atsakyti
QUOTE(Viletukas @ 2010 08 08, 00:49)
Sveiki.norejau paklaust,jai as dabar esu istekiejusi bet  kartu s vyru negyvenu,as dabar galiu padot ant elementu?

Taip, gali.
Atsakyti
Sveikos,o ka daryt kai tevas registruotas darbo birzoje,negauna jokiu pasalpu,bet nelegaliai vysto versla?Kaip man kazin bus su alimentais?Gal kas esate susidurusios su tokia situacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2010 08 14, 17:23)
Sveikos,o ka daryt kai tevas registruotas darbo birzoje,negauna jokiu pasalpu,bet nelegaliai vysto versla?Kaip man kazin bus su alimentais?Gal kas esate susidurusios su tokia situacija blush2.gif

jai nemokes jis,po teismo sprendimo,kreipsiesi y anstolius,jam kaupsis skola,o jus tvarkysites toliau dokumentus ir valstybe mokes uz vaika kekviena po 195LT 4u.gif
Atsakyti