Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 11 20, 19:28)
I sita tai jus nekreipkit demesio. Vyro pajamos yra jo problemos. Jei mazai uzdirba, tai tegul daugiau dirba, daugiau ir uzdirbs. Ziurekit kiek vaikui reikia.

Prasyti gali nors ir milijono- bet teismas jums priteis butent pagal tevo pajamas...
drauge studijavo padave alimentams... jo atlyginimas buvo 2300 jinai uzsiprase 700 tai maksimali suma vaikui islaikyti teismas atsizvelgdamas i jos eks pajamas priteise 500... jisai supyko- isejo is darbo- dirba nelegaliai... dabar jinai gauna 190 is valstybes (kazkur tiek nesigilinau)
be to jai reikejo yrodyti kad jai reikalingi tie pigigai (kai 700 teisesi) jinai rinko 2 menesius cekius dare skaiciavimus... ir t.t.t.t. isivaizduojate teiseja net atkreipe jos demesi i tai kad jinai uz darzeli temoka 30lt... nu trumpiau- turejo irodyti kiekviena centa... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 25, 12:30)
jinai uz darzeli temoka 30lt... nu trumpiau- turejo irodyti kiekviena centa... 4u.gif

kodel tiek mazai uz darzeli?
Atsakyti
gal mazai lanke vaikas,gal dar su 50proc nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 25, 11:30)
Prasyti gali nors ir milijono- bet teismas jums priteis butent pagal tevo pajamas...

nu jo. O jei tevas bedarbis, tai tevas lieps mamai vaika issilaikyt????
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 25, 10:30)
drauge studijavo padave alimentams... jo atlyginimas buvo 2300 jinai uzsiprase 700 tai maksimali suma vaikui islaikyti teismas atsizvelgdamas i jos eks pajamas priteise 500... jisai supyko- isejo is darbo- dirba nelegaliai... dabar jinai gauna 190 is valstybes (kazkur tiek nesigilinau)
be to jai reikejo yrodyti kad jai reikalingi tie pigigai (kai 700 teisesi) jinai rinko 2 menesius cekius dare skaiciavimus... ir t.t.t.t. isivaizduojate teiseja net atkreipe jos demesi i tai kad jinai uz darzeli temoka 30lt... nu trumpiau- turejo irodyti kiekviena centa... 4u.gif

O man praeita savaite padidino nuo 285 iki 425 , nes kai mazino iki 285 tai eks vyras buvo vargselis bedarbis. O dabar ziurejo i jo pajamas, o manes jokiu cekiu ir irodymu neprase, nors ir buvau prikaupus uz 2 menesius jeigu pareikalautu. Tai teismas laiko, kad puse MMA yra ta suma, kurios jokiais cekiais irodineti nereikia, o vat jau jeigu nori daugiau tai tenka tada irodineti, kur isleidi.
Atsakyti
o mergaites,sakykitkokius cekius kaupiat?tarkim darzelis,apranga,kas dar ieeina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2012 11 27, 13:06)
o mergaites,sakykitkokius cekius kaupiat?tarkim darzelis,apranga,kas dar ieeina? ax.gif

absoliuciai visus ,Ne tik maksimos,tik veliau is ju isskaiciuoji grynai savo islaidas, grynai tik vaiko islaidas ,o kas bendra ,skiri tik dali vaikui 30-40 proc. Pavedimai uz buto mokescius, benzino, bilietai i kino, vaiku kambarius. Vaistu cekiai. smile.gif Nezinau,tik ar labai verta vargti. Nes labai baidosi teisej tokio keikio info ir dalampacki,kad turi visus irodymus ar 400 ar daugiau prasai.
Atsakyti
na bet vistiek turetu atkreipt i tai demesi bent kazkiek,na aciu mergaites tada,pradesim rinkti:) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 11 27, 12:14)
nu jo. O jei tevas bedarbis, tai tevas lieps mamai vaika issilaikyt????

Jus realiai zinote ar tik snekat? g.gif
Nea,tada priskirt gali ir 250lt ir viskas.Nuo teisejo priklauso, ne visi skays ieksokit geriau apmokamo darbo.
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2012 11 29, 11:06)
Jus realiai zinote ar tik snekat? g.gif

tik komentuoju i jusu parasyma, kad priteisia pagal tevo pajamas:
QUOTE(Klepesova @ 2012 11 25, 11:30)
bet teismas jums priteis butent pagal tevo pajamas...

vienas teisejas, kuris simpatizuos vyrui, priteis pagal jo pateiktas pajamas, o kitas neziures pajamu, o ziures vaiko poreikiu ir nekreips demesio, kad gal vyras "nieko" neuzdirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 30 lapkričio 2012 - 14:36
Astyl, kodėl ir kada mažino tuos alimentus? O dėl padidinimo iki 425 lt., Jūs pati turėjote į teismą kreiptis? Klausiu, nes man siūlo ale 300 lt mokėti į mėnesį, nes 400 lt jau labai didelė suma jam atrodo. Bent šiuo metu, sako. Man tie trys šimtai labai jau mažai... Ar teisėja gali priteisti mažesnius negu 425 lt alimentus? (kiekvieno čekio nerinkau..)
.
QUOTE(astyl @ 2012 11 27, 12:32)
O man praeita savaite padidino nuo 285 iki 425 , nes kai mazino iki 285 tai eks vyras buvo vargselis bedarbis. O dabar ziurejo i jo pajamas, o manes jokiu cekiu ir irodymu neprase, nors ir buvau prikaupus uz 2 menesius jeigu pareikalautu. Tai teismas laiko, kad puse MMA yra ta suma, kurios jokiais cekiais irodineti nereikia, o vat jau jeigu nori daugiau tai tenka tada irodineti, kur isleidi.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2011 11 03, 16:49)
Taip, laisva forma, mažgaug taip: prašau prie byloas Nr.xxx prijungti pridedamą medžiagą.
Priedai: 1.xxx
            2. xxx

ir pasirašyti. Lydraštis vienas, o priedų originalai ir 2 kopijos 4u.gif

Noreju paklausti jai mano deklaruota gyv. vieta kauno m. sav, vaiko irgi, tevo alytus bet gyvena ir dirba kaune, tai i kurio miesto teisma man rasyti preiskim del elemntu priteisimo?
ir ar advoktas butinas, jai as pati surasyciau viska ir pateikciau?
Atsakyti