Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(Veola @ 2012 05 21, 14:43)
Dzione, tikrai geras zenklas!!! Man kaip sake ad gerai jau kad butu teiseja moterys, jos kazkaip uzjaucia mamytes, kad tik ant senmerges nepapult 4u.gif ...bet mano atvejui isvis teisejas buvo vyras...Na saunuolis vyras, vistiek skyre islaikyma kiek ir prasiau...  thumbup.gif

Na, nepykit, bet nusikalbat... teisėjas yra teisėjas ar tai būtų vyras, ar moteris, ar senmergė, ar juodaodis, ar be vienos rankos... o kad žmonės visi skirtingi tai nuo jų lyties, fizinės būklės ar šeimyninės padėties nepriklauso..
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 05 22, 08:05)
Na, nepykit, bet nusikalbat... teisėjas yra teisėjas ar tai būtų vyras, ar moteris, ar senmergė, ar juodaodis, ar be vienos rankos... o kad žmonės visi skirtingi tai nuo jų lyties, fizinės būklės ar šeimyninės padėties nepriklauso..

Na jus irgi nepykit, bet jus jau rasot cia taip, kaip turetu but...o realybe kita, nes daznai subjektyvus faktoriai itakoja priimto sprendimo objektivuma ir ipac mazuose miesteliose, kur daugelis zmoniu pazista vieni kitus ir gauna tada palankesnias salygas...Nesakau kad tai visur taip, bet neigti to jus irgi negalit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 05 22, 09:05)

Išties, taip turėtų būti, bet ne visuomet taip yra... Ir aš susidūriau su teisėja, kuri net nesistengė būti nešališka. Gali būti, kad dėl to, kad buvau be advokato... nors nieko nei ieškiniui, nei teisių ir pareigų procese žinojimui netrūko... galvoju, jei būčiau kokią "iškamšą" nusivedusi, gal būtų gražiau visks buvę biggrin.gif
Atsakyti
O toks klausimelis. Kiek elementu prasot?
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 05 22, 11:16)
O toks klausimelis. Kiek elementu prasot?

Tai nuo jusu tevelio pajamu priklauso, as trecdalio paprasiau, tai tiek ir priteise smile.gif
Atsakyti
Aisku
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 05 22, 08:05)

Vat jums ir pavyzdis:
perskaitykit zinutes 2006 08 17, 10:56 nares Constansa ir sekancia zinute 2006 08 17, 22:45 nares Poli 1...tai jums irodymas toks ant greituko...kaip istiesu priklauso rezultatas nuo teiseju poziurio
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 05 11, 20:00)
Aš irgi nesiginčiju smile.gif tik norisi, kad čia pateikiama informacija būtų kiek įmanoma tikslesnė  4u.gif P.S. man su tuo tenka susidurti beveik kasdien smile.gif
Papildyta:

Labai tikiosi kad ten, kur jus susiduriat su tuo bevei kasdien tokiu faktu neekzistuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 05 22, 09:05)

Teisejai irgi turi savu "ciudu" bet pritariu, kad negalima susidaryti nuomones del teisejo lyties, vardo panasumo ar amziaus...
Mano teiseja buvo moteris, labai konkreti ir taktiska. Mano drauges teiseja taip pat buvo moteris ir panasaus amziaus, bet tiek nesamoniu reikalavo,vos ne akto nuotrauku pateikti del tevyses pripazinomo, kai teisme tevas savanoriskai pasake, kad yra tevas doh.gif Rinko drauge foto, prase draugiu liudyti ir t.t. doh.gif O man pasiule sudaryti taikos sutarti ka mes ir padarem, paklause ar as priestaravimu neturiu ir t.t. bigsmile.gif

Taip pat ir zinau atveju su vyr. gimine, kad vieni labai issidirbineja, o kiti i viska ziuri realiai...

p.s. Teisejai ne kunigai jie turetu ziureti tik faktus, o ne nuodemes klausyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 05 22, 11:45)
Vat jums ir pavyzdis:
perskaitykit zinutes 2006 08 17, 10:56 nares Constansa ir sekancia zinute 2006 08 17, 22:45 nares Poli 1...tai jums irodymas toks ant greituko...kaip istiesu priklauso rezultatas nuo teiseju poziurio

Va parasiau ir nuoroda neidejau blush2.gif Galva dabar visai neverda ax.gif Va cia paskaitykit ka tos merginos raso apie teiseju poziuri:
http://www.supermama...?...102582&st=0
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2012 05 23, 07:43)

p.s. Teisejai ne kunigai jie turetu ziureti tik faktus, o ne nuodemes klausyti  biggrin.gif

Ci butu idealus variantas, bet deja as irgi zinau atveju kaip jus del tevystes pripazinimo apraset ax.gif ...o man del alimentu pasiseke, vis gi teisejas atsizvelge i faktus ir priteise mano prasoma suma thumbup.gif
Atsakyti
merginos reikia extra konsultacijos,kiek minimaliai gali priteisti elimentu jeigu vaiko tevas pvz.taip susitvarkes,kad pajamu nera,nors uab savininkas.man siulo 200 lt geranorisku susitarimu,sako vistiek daugiau nepriteis nesant pajamu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama berta @ 2012 05 24, 20:10)
merginos reikia extra konsultacijos,kiek minimaliai gali priteisti elimentu jeigu vaiko tevas pvz.taip susitvarkes,kad pajamu nera,nors uab savininkas.man siulo 200 lt geranorisku susitarimu,sako vistiek daugiau nepriteis nesant pajamu. 4u.gif

Tikrai tokiu atveju siulau pasikonsultuot su teisininku, manau kad daugiau priteis vistiek, nes jau 200lt tai juokas, o ne pinigai siais laikais verysad.gif Stiprybes jums ir DIDELES SEKMES!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti