QUOTE(given444 @ 2012 04 03, 08:12)
erendira, as manau, jei pvz, tu susiradus jau antraja puse, tuomet tavo ex ir galvoja, -na tikrai, didinasi alimentus, nes gal naujas vyrelis mazai pajamu inesa. todel taip ir spardosi ex. ar gali jie taip galvoti?
Tai aišku, kad jie gali galvot
Kvailiausiai, kad dažniausiai jie draskosi ne dėl vaiko, o dėl to, kad "ta boba iš manę nieko negaus"
Jis net drįso pasakyt, kad kitur įstatymai apskritai kitaip į vaikų išlaikymą žiūri (su mintim, kad nebūtina gal
). Betgi išties kitaip - daaaaug griežčiau...
Spardėsi jis ir kol vienos su dukra gyvenom (ne taip jau mažai - 5 metus...) - aiškino, kad aš nieko iš jo negausiu (bendru susitarimu skyrėmės, alimentai buvo 125 (kad tik išsiskirtumėm
,) bet ir tų beveik nemokėjo, dar dabar skola kabo beveik 1500 lt, čia priteista, šalia dabar mokamų alimentų
). Na, aš ką - pasirinkau daugiau dirbti ir nesileist su juo į kalbas - didžiausia bausmė tam, kad ant tavęs siunta yra jį užmiršti. Bet, atėjus krizei užsidarė nemaži mano uždarbiai, o kodėl vaikas turi dėl to kentėt? Tai ir užkūriau teismą. O kad panašiu metu ištekėjau - sutapimas tik
Mano brolienės vaiko tėvas tais retais kartais, kai pervesdavo vaikui tą minimumą (125 lt
) nuolat ją ėsdavo, kad dar irmano brolį iš tų pinigų išlaiko
Ai, čia kiekvieno kultūros ir sąžinės reikalas... Jei juos turi...
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...