Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(<imelda> @ 2012 04 02, 17:05)
Jei kalbi apie vaiko poreikiu lentele,parasyk man i az savo el.pasta, atsiusiu  4u.gif

taip apie ta pati 4u.gif tik nezinojau kaip vadinasi, issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Versacci*: 02 balandžio 2012 - 16:14
QUOTE(*Versacci* @ 2012 04 02, 14:14)
taip apie ta pati  4u.gif  tik nezinojau kaip vadinasi, issiunciau 4u.gif

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti
erendira, as manau, jei pvz, tu susiradus jau antraja puse, tuomet tavo ex ir galvoja, -na tikrai, didinasi alimentus, nes gal naujas vyrelis mazai pajamu inesa. todel taip ir spardosi ex. ar gali jie taip galvoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 03, 08:12)
erendira, as manau, jei pvz, tu susiradus jau antraja puse, tuomet tavo ex ir galvoja, -na tikrai, didinasi alimentus, nes gal naujas vyrelis mazai pajamu inesa. todel taip ir spardosi ex. ar gali jie taip galvoti?  g.gif

Tai aišku, kad jie gali galvot mirksiukas.gif Kvailiausiai, kad dažniausiai jie draskosi ne dėl vaiko, o dėl to, kad "ta boba iš manę nieko negaus" doh.gif Jis net drįso pasakyt, kad kitur įstatymai apskritai kitaip į vaikų išlaikymą žiūri (su mintim, kad nebūtina gal g.gif ). Betgi išties kitaip - daaaaug griežčiau...
Spardėsi jis ir kol vienos su dukra gyvenom (ne taip jau mažai - 5 metus...) - aiškino, kad aš nieko iš jo negausiu (bendru susitarimu skyrėmės, alimentai buvo 125 (kad tik išsiskirtumėm doh.gif,) bet ir tų beveik nemokėjo, dar dabar skola kabo beveik 1500 lt, čia priteista, šalia dabar mokamų alimentų doh.gif ). Na, aš ką - pasirinkau daugiau dirbti ir nesileist su juo į kalbas - didžiausia bausmė tam, kad ant tavęs siunta yra jį užmiršti. Bet, atėjus krizei užsidarė nemaži mano uždarbiai, o kodėl vaikas turi dėl to kentėt? Tai ir užkūriau teismą. O kad panašiu metu ištekėjau - sutapimas tik biggrin.gif
Mano brolienės vaiko tėvas tais retais kartais, kai pervesdavo vaikui tą minimumą (125 lt biggrin.gif ) nuolat ją ėsdavo, kad dar irmano brolį iš tų pinigų išlaiko doh.gif

Ai, čia kiekvieno kultūros ir sąžinės reikalas... Jei juos turi...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 03, 07:12)
erendira, as manau, jei pvz, tu susiradus jau antraja puse, tuomet tavo ex ir galvoja, -na tikrai, didinasi alimentus, nes gal naujas vyrelis mazai pajamu inesa. todel taip ir spardosi ex. ar gali jie taip galvoti?  g.gif

Maniskis teisme pareiske,kad as is savo 156 sugebu drauga ir vaikus islaikyt. O dabar vis sako,kad mano draugas privalo mano vaikus islaikyt,o vt nieko neprivalo su savo drauge vaikams duot,nes vaikai pas mane
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2012 04 03, 06:24)
o vt nieko neprivalo su savo drauge vaikams duot,nes vaikai pas mane

girdeti zodziai ....maniskis irgis sako: duok man vaika, ir as nieko is taves neprasysiu. tipo, vaikas - tai akiu sviesa, gyvenimo dziaugsmas, mes, moterys turim vaikus, todel nejauciam vienatves, mums yr stimulas stengtis, nenusigerti...ir mums emociskai lengviau. todel neturim prasyt pinigu is ju, kurie esti emociskai nuskriausti neregedami vaiku KAS VAKARA....
na, is dalies tikrai sutinku. sunku mano ex, kai jis vienas grizta i tuscia kambari. ir tikrai pagunda negeroms mintims didesne. zymiai.
Atsakyti
na, nežinau nežinau... jei vienas gyveni, tai galima pateisinti savęs gailėjimo sindromą? o ar tie vyrai padarė ką nors tokio, kad neliktų vieni? o ar vaikams dėl to, kad jie teikia mamoms džiaugsmą valgyt nereikia? rūbų nereikia? ir pramogų? juk tik patys būdami laimingi teikiam džiaugsmą kitiems, taip ir vaikai turi būti laimingi ir turi būti patenkinti bent minimalūs jų poreikiai...
atsiprašau, kad taip įsiveržiau, bet pati auginu aukselį, kurio tėvas mano, kad vaikui gana per mėnesį poros šimtų. Aš savo auksui išsireikalavau daugiau. kai išvargtas didysis vargas, tai jau ir jam meilė prabudo, vis taikosi aplankyt. Aš neprieštarauju, noriu, kad vaikas pažintų tėtį, tik man kartais atrodo, kad VT čia tik pavasarinis morčius, ir jam labiau rūpiu aš, o ne vaikas... anąsyk jau ir nakvynės prašėsi... neįsileidau...
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2012 04 10, 22:04)
na, nežinau nežinau... kad VT čia tik pavasarinis morčius,  ir jam labiau rūpiu  aš, o ne vaikas... anąsyk jau ir nakvynės prašėsi... neįsileidau...

super taikliai pasakyta.. MORCIUS..
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2012 04 10, 19:04)
o ar tie vyrai padarė ką nors tokio, kad neliktų vieni?

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Nesutinku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif gi ne apie smurtautojus kalbam. pilna situaciju, kad ir cia moterys alinasi forume: pabudau viena ryta, suvokiau kad jo nemyliu. tuscia sirdy. sirdis plysta, nes jis geras tevas vaikams.
ir ka? skiriasi moteris, laimes iesko.... o tevas? bandet pagyvent su vaiku matydamasi reguliariai?
galu gale imkim tradicinines skyrybas, kai abu kalti, abu principingi>>>>>>> tai, ka, vel vien ant vyru reik karti sunis, ir sakyt kad jie pper galvas nesistojo, nesugebejo PRIVERSTI likt mamos kartu... o jei vyras protingas, mato kad zmona be jos bus laimingesne, ja paleidzia, bet uz nieka kencia vaiku praradima...
zodziu, lengva moterelems stereotipiskai galvoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 balandžio 2012 - 14:53
QUOTE(given444 @ 2012 04 12, 15:48)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
Nesutinku  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif gi ne apie smurtautojus kalbam.  pilna situaciju, kad ir cia moterys alinasi forume: pabudau viena ryta, suvokiau kad jo nemyliu. tuscia sirdy. sirdis plysta, nes jis geras tevas vaikams.
ir ka? skiriasi moteris, laimes iesko.... o tevas? bandet pagyvent su vaiku matydamasi reguliariai?
galu gale imkim tradicinines skyrybas, kai abu kalti, abu principingi>>>>>>> tai, ka, vel vien ant vyru reik karti sunis, ir sakyt kad jie pper galvas nesistojo, nesugebejo PRIVERSTI likt mamos kartu... o jei vyras protingas, mato kad zmona be jos bus laimingesne, ja paleidzia, bet uz nieka kencia vaiku praradima...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 12, 14:48)
... imkim tradicinines skyrybas, kai abu kalti, abu principingi>>>>>>> tai, ka, vel vien ant vyru reik karti sunis, ir sakyt kad jie pper galvas nesistojo, nesugebejo PRIVERSTI likt mamos kartu... o jei vyras protingas, mato kad zmona be jos bus laimingesne, ja paleidzia, bet uz nieka kencia vaiku praradima...

o jūsų skyrybos buvo tradicinės?
o jūs sunkiai galvojate nesteriotipiškai, t.y. vaizduodama savo eks vyrą auka? tam kam tada jį skriaudžiate? priimkite atgal, te džiaugiasi vaiku 4u.gif
Atsakyti
kiek porų, tiek įvairiausių situacijų smile.gif Nėra šablono smile.gif Ne visi vyrai šunsnukiai, ne visos moterys nuskriaustos aukos, kokiomis kartais dedasi tongue.gif
Atsakyti