Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(given444 @ 2012 03 28, 07:49)
kiek atmenu tavo istorija, ten buvo ir poziurio i auklejima reikalas, ar ne maisau... man irgi taip pat, ir kartais geriau ateina mintys "lai palieka ramybej..." po to iskart nudiegia, gi berniukas turi teva matyt. ir negi taip bus visa gyvenima dilema. kai apkauks mane del auklejimo, noresis siust ji velniop, o uzdraust bendraut - as ne tokia ir tam teises neturiu...zodziu, geras gyvenimelis.  doh.gif
Papildyta:

buvo visko. Ir gyvenimo budo, ir auklejimo ir aplamai poziurio i vaiko psichologija problemu. Kazkaip susideliojom daugiau-maziau. Neissivertem be psichologo, bet tai buvo labai i nauda ir mums. O ir mano ex buvo alergiskas bet kokiam mano poziuriui ir auklejimui. Tai psichologe kazkiek viska i vietas sudeliojo, parode ko galim vienas is kito pasimokyti vaiku auklejime.
Beto, dalis problemu isnyko savaime, del to, kad tevas daug reciau mato vaikus - juk daug lengviau suvaldyt emocijas pora vakaru per savaite, negu kasdien.
Atsakyti
kaip to tikiuosi....deja, maniskio nenuvesi pas joki psich.... o kazi ar uztektu nuolat atstovauti visur uz du...
Papildyta:
Vilusa, 4u.gif 4u.gif mano vaiko tevas toks pat....zodziu, jis visokio gyvenimo mates, tai ner cia ka islepti ir ispindeti.... kuo maziau, tuo geriau ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 28, 12:24)
kaip to tikiuosi....deja, maniskio nenuvesi pas joki psich.... o kazi ar uztektu nuolat atstovauti visur uz du...

na, mes vedem vaika, o ten priklauso ir tevams abiems be vaiko ateit laiks nuo laiko. Jinai su mum ir atskirai su kiekvienu kalbejo, ir kartu.
Jeigu tik dviese, tai niekaip nebuciau nutempus. doh.gif Nes juk visos problemos pas mus todel, kad as vista doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2012 03 28, 11:20)
Neissivertem be psichologo, bet tai buvo labai i nauda ir mums.

na bet šaunuolis, kad nuėjo pas psichologą.. juk paprastai jie "viską žino geriausiai" doh.gif ir "joks psichologas man neaiškins".. Džiugu, kad noriai sprendžia problemas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2012 03 28, 10:29)
Nes juk visos problemos pas mus todel, kad as vista doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif g.gif kazkur labai girdeti zodziai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. jo, o is tiesu, taviskis tikrai buvo dar sukalbamas. ir jei nepylino psichologes po kiekvieno vizito, nes eidavo vel. na bent jkai kurioms poroms, tevams geriau iseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 kovo 2012 - 07:35
Siandien įvyko paskutinis skyrybų posėdis.Pagaliau... Kadangi perėjom geruoju.. Vaikų teisės vos neužginčijo..Vien todėl, kad aš vyrui palikau butą, pati išeinu į gatvę... Ir dėl mažų alimentų... smile.gif Šiaip ne taip sutiko su keturiais šimatais vaikui ex... Vaikų teisėm tas atrodo labai mažai palyginus su vyro užsieniniu atlyginimu ir dar dėl to, kad vienas vaikas yra probleminis, sergantis, jam reikia daugiau visko... Tad vat... O vyras dar ir mažint ketina juos kadanors smile.gif O man rodos, jei matysiu, kad padėt papildomai nenorės kai reiks (dėl vaiko gydymo, vežiojimo opas gydytojus ir pan), teisiuos daugiau...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 28, 08:49)

erendira, nereikejo gal pabrezt to zodzio. jus ir neturi teises gaileti, ir cia joks didvyriskumas kad jum negaila. mirksiukas.gif tekejot ne tam kad suauges kitas zmogus jus, suaugusia islaikytu.  smile.gif

Teisės gailėti tikrai neturiu, teisingai 4u.gif ir šeimą suprantu kaip partnerystę, o ne kažkieno išlaikymą (turiu omeny vyro-žmonos ar atvirkščiai).
Pabrėžiau ne dėl to, kad asirodyčiau didvyre, o dėl to, kad negaila man nuoširdžiai blush2.gif
Na, gerai, dar ir dėl to, kad dažnai kam nors būna gaila, nepriklausomai nuo to, kad neturi teisės gailėti (pač teisės centro frume smile.gif kur be užoulankų aiškinamasi, kaip atimti iš vyro vaikų alimentus)
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2012 03 28, 09:23)
na kaip matei realu pavyzdi, tai Viluša vyras gyvendamas kartu vaiko islaikymu visai nesirupino. Tai jeigu mokes priteistus alimentus, tai vaikas gaus net didesni islaikyma negu, kad tevams gyvenant kartu.
Kitais atvejais - jeigu tevas nemano, kad vaikui yra svarbus tas ar anas ir jisai uzdirba didziaja dali seimos pajamu, tai jisai irgi neskirs, nes nematys tam jokio poreikio.
Arba dar pvz - mb nemano, kad vaikams per vasaros atostogas reikia i stovyklas. Jam atrodo, kad sedejimas namuose, kol mes grisime is darbu yra pakankamai geras atostogu leidimo budas ir nera ko cia dar ieskoti slieku subinese, bet nusileidzia "MANO NORUI" leisti vaikus i stovykla.  Tai yra vasaros atostogas ne namuose laukiant, kol tevai gris is darbo jisai laiko ne vaiko poreikiais, o motinos noru/uzgaida, tai labaiiiiiiiiiiiiii abejoju ar skyrybu atveju toksai poziuris keisis

tai žinoma, kad būna visaip... o aš omeny turėjau tą atvejį, kai gyvenant kartu tėvas vaikui lėšų negaili... todėl ir nemnau, kad po skyrybų turėtų kažkas keistis..., va ką akcentavau

Man alimentų priteisė gerokai mažiau, nei prašiau ar VT galėtų mokėti, bet, finale, vistiek viskas geron pusėn pakrypo - VT dabar papildomai apmoka nepigius dukros kursus, jie abu tariasi dėl visokių pirkinių, kurie man neprieinami, nes nėra pirmos būtinybės - man net geriau, kai alimentai ne tokie dideli, bet atsiranda papildomos pagalbos "natūra"...ir principinų ginčų mažiau, ir bendravimas vaiko su tėvu pagyvėjo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2012 03 30, 11:09)
Teisės gailėti tikrai neturiu, teisingai 4u.gif  ir šeimą suprantu kaip  partnerystę, o ne kažkieno išlaikymą (turiu omeny vyro-žmonos ar atvirkščiai).
Pabrėžiau ne dėl to, kad asirodyčiau didvyre, o dėl to, kad negaila man nuoširdžiai blush2.gif
Na, gerai, dar ir dėl to, kad dažnai kam nors būna gaila, nepriklausomai nuo to, kad neturi teisės gailėti (pač teisės centro frume smile.gif kur be užoulankų aiškinamasi, kaip atimti iš vyro vaikų alimentus)
Papildyta:
tai žinoma, kad būna visaip... o aš omeny turėjau tą atvejį, kai gyvenant kartu tėvas vaikui lėšų negaili... todėl ir nemnau, kad po skyrybų turėtų kažkas keistis..., va ką akcentavau

Man alimentų priteisė gerokai mažiau, nei prašiau ar VT galėtų mokėti, bet, finale, vistiek viskas geron pusėn pakrypo - VT dabar  papildomai apmoka nepigius dukros kursus, jie abu tariasi dėl visokių pirkinių, kurie man neprieinami, nes nėra pirmos būtinybės - man net geriau, kai alimentai ne tokie dideli, bet atsiranda papildomos pagalbos "natūra"...ir principinų ginčų mažiau, ir bendravimas vaiko su tėvu pagyvėjo smile.gif))

Zinokit,as jums net pavydziu. Mano vaikai tevo papraso sokolado,o tevas puse metu vis atsako,neturiu pinigu. Papraso,kad atvaziuotu pas juos,atsakymas,neturiu masinos,kuria vazineja,jo sugyventines. Vaikai traumuojami pastovei.
Atsakyti
erendira, paaugliam pinigai pradeda vaidinti vaidmeni...o kaip dukte supranta, kas jai duoda pinigu... ji didziuojas tevu, o jumis...jai atrodo kad tai pareiga. kaip tvarkotes su tais jausmais g.gif turiu minty, kad paaugliam ne pirmos butinybes daiktai taip imponuoja cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 30, 15:24)
erendira, paaugliam pinigai pradeda vaidinti vaidmeni...o kaip dukte supranta, kas jai duoda pinigu... ji didziuojas tevu, o jumis...jai atrodo kad tai pareiga. kaip tvarkotes su tais jausmais g.gif turiu minty, kad paaugliam ne pirmos butinybes daiktai taip imponuoja  cool.gif  cool.gif

Susitariam blush2.gif Mūsų su ja emocinis ryšys buvo (ir yra) labai stiprus - daug metų gyvenom "vienos dvi" biggrin.gif Turėjau susitaikyt su tuo, kad vaikas tėvą idealizuoja, ypač tuomet, kai jų bendravimo praktiškai nebuvo (ir nesikišau, nesistengiau nieko jai įrodinėt), negražu būtų buvę..), bet, kiek pasikeitus situacijai, po poros vasarų pas tėtį, ta tėčio "karūna nukrito" ir mes abu jos akyse dabar esam, nors ir mylimi, bet paprasti mirtingieji su trūkumais - aš ją myliu ir sprendžiu jos problemas, tėtis duoda tai, ko nuo manęs pritrūksta... mirksiukas.gif na, tarkim, perka brangesnį daiktą, pasiūllo kitokį laisvalaikį...
Bet čia ne mano nuopelnas - dukrytės mirksiukas.gif

Kieliuke, anksčiau irgi visko būta... 8 metus dukros neišlaikė... nes neverčiau.... tais retais kartais, kai su ja matydavosi, nieko jau negailėjo, bet jų buvo nedaug tų kartų...
Kai pradėjau teismus dėl alimentų, skaudžiai "mušėmės" daugiau kaip metus (gal pusantrų), bet, finale, tas davė savus rezultatus, apie kuriuos jau rašiau... Na, esmė ta, kad ne vaikui jam pinigų buvo gaila, o man doh.gif kai gali pats tiesiogiai už kažką sumokėti, ne taip jau ir gaila, pasirodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 02 balandžio 2012 - 14:39
sveikos, gal kuri turit koki pavyzduka kaip ir ka rasyt toje formoje kur reikia irodyt kad vaikui butent tokia alimentu suma reikalinga?
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2012 04 02, 13:42)
sveikos, gal kuri turit koki pavyzduka kaip ir ka rasyt toje formoje kur reikia irodyt kad vaikui butent tokia alimentu suma reikalinga?

Jei kalbi apie vaiko poreikiu lentele,parasyk man i az savo el.pasta, atsiusiu 4u.gif
Atsakyti