QUOTE(given444 @ 2012 03 28, 08:49)
erendira, nereikejo gal pabrezt to zodzio. jus ir neturi teises gaileti, ir cia joks didvyriskumas kad jum negaila.
tekejot ne tam kad suauges kitas zmogus jus, suaugusia islaikytu.
Teisės gailėti tikrai neturiu, teisingai
ir šeimą suprantu kaip partnerystę, o ne kažkieno išlaikymą (turiu omeny vyro-žmonos ar atvirkščiai).
Pabrėžiau ne dėl to, kad asirodyčiau didvyre, o dėl to, kad negaila man nuoširdžiai
Na, gerai, dar ir dėl to, kad dažnai kam nors būna gaila, nepriklausomai nuo to, kad neturi teisės gailėti (pač teisės centro frume
kur be užoulankų aiškinamasi, kaip atimti iš vyro vaikų alimentus)
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2012 03 28, 09:23)
na kaip matei realu pavyzdi, tai Viluša vyras gyvendamas kartu vaiko islaikymu visai nesirupino. Tai jeigu mokes priteistus alimentus, tai vaikas gaus net didesni islaikyma negu, kad tevams gyvenant kartu.
Kitais atvejais - jeigu tevas nemano, kad vaikui yra svarbus tas ar anas ir jisai uzdirba didziaja dali seimos pajamu, tai jisai irgi neskirs, nes nematys tam jokio poreikio.
Arba dar pvz - mb nemano, kad vaikams per vasaros atostogas reikia i stovyklas. Jam atrodo, kad sedejimas namuose, kol mes grisime is darbu yra pakankamai geras atostogu leidimo budas ir nera ko cia dar ieskoti slieku subinese, bet nusileidzia "MANO NORUI" leisti vaikus i stovykla. Tai yra vasaros atostogas ne namuose laukiant, kol tevai gris is darbo jisai laiko ne vaiko poreikiais, o motinos noru/uzgaida, tai labaiiiiiiiiiiiiii abejoju ar skyrybu atveju toksai poziuris keisis
tai žinoma, kad būna visaip... o aš omeny turėjau tą atvejį, kai gyvenant kartu tėvas vaikui lėšų negaili... todėl ir nemnau, kad po skyrybų turėtų kažkas keistis..., va ką akcentavau
Man alimentų priteisė gerokai mažiau, nei prašiau ar VT galėtų mokėti, bet, finale, vistiek viskas geron pusėn pakrypo - VT dabar papildomai apmoka nepigius dukros kursus, jie abu tariasi dėl visokių pirkinių, kurie man neprieinami, nes nėra pirmos būtinybės - man net geriau, kai alimentai ne tokie dideli, bet atsiranda papildomos pagalbos "natūra"...ir principinų ginčų mažiau, ir bendravimas vaiko su tėvu pagyvėjo
))
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...