Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(Šaltmėtė @ 2012 03 22, 22:23)
šiaip turiu tokį keramikinį indą, ant kurio parašyta "ashes of ex husband", tai siūliau, kad kai numirs, galėsiu palaidot jį su tuo indu  lotuliukas.gif

nu čia toks juodokas humoras laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 22, 22:26)
nu čia toks juodokas humoras laugh.gif

ai, normaliai, pas mus įprasta biggrin.gif ten tas indas tai kaip urnos imitacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 22, 18:44)
kur toks eks??????????? g.gif  bigsmile.gif turbut skyretes labai graziai, ir bendraujat...su vaiku tik pabuna ar ir jus dar isgeriat kavos? as cia be ironijos. dziaugiuos. pasipasakokit, jei galit  4u.gif
Papildyta:
saldaine, ir tavo ex turbut toks?? 4u.gif na kur tokiu vyruk, kurie sumoka, ir dar nuolat teiraujasi, ar vaikui ko netruksta papildomai  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

mano sumoka, nuolat teiraujasi, ima vaikus siaip pasibut, paima is mokyklos, jeigu as komandiruotej visada paima pas save pagyvent, kasmet vezasi slidineti, vasara Lietuvoj atostogu kurnors, sumoka uz puse vasariniu stovyklu, na, dovanos per sventes, kas be ko.
Kiek moka, tai gal net nesakysiu, nes laaabai toli nuo tu 400 Lt tongue.gif
Bet, kaip kazkas ir rase, aciu D, kad jis ex bigsmile.gif Ir geriausia tai, kad vaikai jaucia, kad turi ABU tevus.
Kai skyremes oficialiai, jau sugebejom konstruktyviai bendraut. Bet tam, kad dabartinis bendravimas vyktu civilizuotai, abiem reikejo labai daug kur nusileist ir labai daug savu principu pamint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabyte_g: 24 kovo 2012 - 12:22
QUOTE(gabyte_g @ 2012 03 24, 12:20)
Kai skyremes oficialiai, jau sugebejom konstruktyviai bendraut. Bet tam, kad dabartinis bendravimas vyktu civilizuotai, abiem reikejo labai daug kur nusileist ir labai daug savu principu pamint.

čia irgi apie mano ex biggrin.gif O dar papildyčiau nuo savęs- kai nebevaržo tam tikri įsipareigojimai vieno kitam, daug paprasčiau bendraujasi. Bent jau mano situacijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 18:16)
čia irgi apie mano ex biggrin.gif O dar papildyčiau nuo savęs- kai nebevaržo tam tikri įsipareigojimai vieno kitam, daug paprasčiau bendraujasi. Bent jau mano situacijoje ax.gif

Na taip ir turetu buti, deja ne visiem taip iseina 4u.gif

O gal zinote kiek dabar minimum privalo moketi vyras alimentu?
Atsakyti
QUOTE(^Sanra^ @ 2012 03 24, 17:57)

gal kokį MGL g.gif Reik teisininkų klausti.
Atsakyti
QUOTE(**Liūtė** @ 2012 03 22, 22:16)
* .........jei tevas protingas, jis prides prie laimentu dar 100lt-200lt
**kur jus matot beda,kad zmones nori vaikui geresni gyvenima skirti?Ar cia jau tiek iprasta,kad alimentai minimaliausi,tada gerai,,standartas.

*tik, kad tu protingu vienetai per visa Lietuva, daznai visai tevai nenori nieko moket.
**bedos nematau jokios, bet pastebejau, kad cia didziajai daugumai svarbiausia ne kiek vaikui reikia, o kiek imanoma ispest is vyro. Nes beveik visos klausia: " vyras uzdirba tiek, kiek prasyt". Jei rupetu vaiko gerove, tai pirma skaiciuotu kokie vaiko poreikiai, o tik paskui i vyru pinigine ziuretu.
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 18:57)

Gal.. 4u.gif

Leksa, na neispest/neisplest bet kodel jei vyras gali moketi daugiau nei minimuma is algos kodel nepaprasyti? Juk pati rasai mazai kas savo noru mokes daigiau...
Atsakyti
QUOTE(^Sanra^ @ 2012 03 24, 18:57)
Na taip ir turetu buti, deja ne visiem taip iseina 4u.gif

QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 18:57)

nera jokio minimumo. yra vaiko poreikiai
Atsakyti
QUOTE(Giddy @ 2012 03 24, 18:26)
nera jokio minimumo. yra vaiko poreikiai

na bet labiausiai nepageidaujantiems mokėti, oficialiai susimažinusiems pajamas ir pan., turėtų būti taikomas kažkoks minimalus limitas g.gif Aš nesiginčiju ir netvirtinu, bandau tik logikos atrasti...
Atsakyti
QUOTE(^Sanra^ @ 2012 03 24, 17:57)

Kai mes skyremes, tai advokae sake, kad minimum 400 Lt, skiriantis abipusiu sutikimu. Aisku, jeigu per ilgus teismus, tai gali irodinet, kad pajamos neleidzia 400 moket, tuomet gal ir padaro isimti.
Atsakyti
Del alimentu: man irgi advokate sake, kad retai kada priteisiami mazesni nei 400lt alimentai, bet cia mamos gali patvirtinti, kad visaip nusprendzia teismai. O sveiki, darbingo amziaus tevai (ne tik teciai) turi dirbti ir islaikyti savo atzalas. Net bedarbiu nebus amzinai. Del to alimentai vaikui skaiciuojami pagal vaiko poreikius.
Atsakyti