Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(kristyyynyte @ 2012 03 02, 21:32)
Laba diena.

Noriu paklaust ar mano nuomuojama nuoma ir komunalines islaidos ieina i vaiku alimentus ? VT iki pamelynavimo gincijasi ,kad neieina .... gyvenu su 2 vaikais , vaikai priteisti su manim gyvent .

Teisiantis alimentus reikia priskaičiuoti dalį tenkančią vaikui/vaikams komunalinių ir nuomos mokesčių. Man advokatas irgi taip sakė. Ir čia mamos taip rašė.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2012 03 02, 21:32)
Laba diena.

Noriu paklaust ar mano nuomuojama nuoma ir komunalines islaidos ieina i vaiku alimentus ? VT iki pamelynavimo gincijasi ,kad neieina .... gyvenu su 2 vaikais , vaikai priteisti su manim gyvent .

Ieina. Man teiseja liepe visus mokescius 4 padalint lygiom dalim,t.y.man ir vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 02, 22:51)
Teisiantis alimentus reikia priskaičiuoti dalį tenkančią vaikui/vaikams komunalinių ir nuomos mokesčių. Man advokatas irgi taip sakė. Ir čia mamos taip rašė.

QUOTE(Kieliuke @ 2012 03 03, 08:24)
Ieina. Man teiseja liepe visus mokescius 4 padalint lygiom dalim,t.y.man ir vaikams.

aciu 4u.gif
Atsakyti
bet as suprantu ir vaiku tevo nuogastavimus. tarkim, as galiu nuomuotis busta kuris yra 120kvadratu, o galiu - 60kvadratu. skirtumas yra? yra mamu, kurios eina vos ne i vila, tai tevui visad ir apmoket tas nuomas per puse? aisku, nesakau kad reik spaustis vieno ar 2ieju kambariu bute, jei nuomuojies? viskas priklauso nuo motyvacijos ir geranoriskumo. siaip, vaiko tevas turi but visai nemastantis jei nuomos neiskaito, isskyrus ka parasiau auksciau: yra visokiu mamyciu, kurios prisidengusios vaikasi, pildo savo svajones...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 03, 18:44)
bet as suprantu ir vaiku tevo nuogastavimus. tarkim, as galiu nuomuotis busta kuris yra 120kvadratu, o galiu - 60kvadratu. skirtumas yra? yra mamu, kurios eina vos ne i vila, tai tevui visad ir apmoket tas nuomas per puse? aisku, nesakau kad reik spaustis vieno ar 2ieju kambariu bute, jei nuomuojies? viskas priklauso nuo motyvacijos ir geranoriskumo. siaip, vaiko tevas turi but visai nemastantis jei nuomos neiskaito, isskyrus ka parasiau auksciau: yra visokiu mamyciu, kurios prisidengusios vaikasi, pildo savo svajones...

Greiciausiai nemastantis. As su 2 vaikais nuomuojuosi dvieju kamb buta 50 kv. Manau normalu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 03, 17:44)
aisku, nesakau kad reik spaustis vieno ar 2ieju kambariu bute, jei nuomuojies?

nieko sau blink.gif tai jei mama turi 1 vaika, tai 1 ar 2 kambariu butas reiskia SPAUSTIS blink.gif Tai kiek kambariu reikia, kad pakaktu? 3 gana? O jei 2 vaikai, tai butini 4 kambariai? O jeigu vaiku daugiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Mamos, gal kuri esat susidūrusi su laikinais alimentais (kai vykstant skyrybų procesui pritaikytos laikinosios apsaugos priemonės)? Teismas paskyrė tik 500lt, nors teisiamasi dėl žymiai daugiau, negi gali būti kad šitą sumą priteis ir galutiniam posėdy?
Dėkui, jei kas atsakytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2012 03 09, 19:09)
Mamos, gal kuri esat susidūrusi su laikinais alimentais (kai vykstant skyrybų procesui pritaikytos laikinosios apsaugos priemonės)? Teismas paskyrė tik 500lt, nors teisiamasi dėl žymiai daugiau, negi gali būti kad šitą sumą priteis ir galutiniam posėdy?
Dėkui, jei kas atsakytų 4u.gif

Kiek zinau laikinuju visuomet paskiria maziau,nei prasoma suma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2012 03 09, 21:54)
Kiek zinau laikinuju visuomet paskiria maziau,nei prasoma suma.  4u.gif

Ačiū, reik tikėtis kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
TAI 500LT VIENAM VAIKUI JUMS MAZAI? siaip norma 400lt juk...nebent tevelis mafukas...
Atsakyti
Na, neparašyta, viena, ar dviem. Be to, 400 tikrai nėra norma, Viskas priklauso nuo abiejų tėvų pajamų. neklaidinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 12, 08:55)
TAI 500LT VIENAM VAIKUI JUMS MAZAI? siaip norma 400lt juk...nebent tevelis mafukas...

Šaukti nebūtina smile.gif Nematau tame nieko blogo, jei tėvo padėtis leidžia tiek ar daugiau mokėti ir didesniąja dalimi prisidėti prie vaiko išlaikymo mirksiukas.gif
Atsakyti