Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(saule.vaida @ 2011 11 02, 11:08)
Gal kas zinot ar norint padidinti vaiko alimentu suma vyksta teismas,(turim abu su ex ateiti)ar tiesiog priteisia ir tiek?as noriu tik minimalios sumos.

Vyksta. ir įrodinėti viską reikia... taip, kad ateiti reiks.
Atsakyti
Teismas jau paskirtas. Ar teismui dar galima papildomai atnesti dar viena vaiko sveikatos pazyma per 3 paskutinius menesius ir kvitukus is vaistines per teismo posedi, ar anksciau reiketu iteikti?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 02, 16:30)
Teismas jau paskirtas. Ar teismui dar galima papildomai atnesti dar viena vaiko sveikatos pazyma per 3 paskutinius menesius ir kvitukus is vaistines per teismo posedi, ar anksciau reiketu iteikti?

Manau taip, jei iki posedžio liko maždaug mėnuo galima nunešti į raštinę su lydraščiu, kuriame prašote prijungti viską prie bylos. Jei liko mažiau, galite atsinešti į posėdį ir kai bus dalis "apie prašymus", paprašyti prijungti prie bylos.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2011 11 03, 11:03)
Manau taip, jei iki posedžio liko maždaug mėnuo galima nunešti į raštinę su lydraščiu, kuriame prašote prijungti viską prie bylos.

Tas prasymas gali buti laisva forma? Ir prideti viena originala ir 2 kopijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 03 lapkričio 2011 - 15:39
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 03, 16:22)
Tas prasymas gali buti laisva forma? Ir prideti viena originala ir 2 kopijas?

Taip, laisva forma, mažgaug taip: prašau prie byloas Nr.xxx prijungti pridedamą medžiagą.
Priedai: 1.xxx
2. xxx

ir pasirašyti. Lydraštis vienas, o priedų originalai ir 2 kopijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2011 11 03, 17:49)
Taip, laisva forma, mažgaug taip: prašau prie byloas Nr.xxx prijungti pridedamą medžiagą.
Priedai: 1.xxx
            2. xxx

ir pasirašyti. Lydraštis vienas, o priedų originalai ir 2 kopijos 4u.gif

Dekui. Bet jeigu teismas po 3 sav tai turbut neverta, geriau teismo posedyje duoti visas papildomas pazymas, bei cekius? Tik klausimas ar teiseja ziures jas is karto ar veliau?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 11 03, 17:58)
Dekui. Bet jeigu teismas po 3 sav tai turbut neverta, geriau teismo posedyje duoti visas papildomas pazymas, bei cekius? Tik klausimas ar teiseja ziures jas is karto ar veliau?

Čia bus pirmasis posėdis, parengtinis? Per parengtinį paparastai siūloma susitarti gražiuoju, patvirtinti, kad nepasikeitė reikalavimai, o nagrinėjimas iš esmės būna jau per kitą posėdį. Bet kuriuo atveju, manau, papildomus dokumentus žiūrės vėliau, tai gal galima ir per teismo posėdį juos paduoti.
Atsakyti
mergaites reikia info esu zalia visai doh.gif tad nezinau nuo kurio galo pradeti doh.gif
zodziu vyksta skrybos, bendro turto nera, bet vyras turi nemazai santaupu kurias dejo vaiku mokslams, dabar is nori jas isleisti vejais, t.y. vaiku pramogoms ir pan. Jo motyvas toks, kad skyrybu atveju jo taupyta suma neva tai bus padalinta mums abiem? ar jis yra teisus, ir gal galite kokia nuoroda imesti kur tai paneigtu ar patvirtintu doh.gif Skirybu atveju as nieko nevaugsiu, jis isvyksta i uzsieni o as gaudysiu veja laukuose, bet rubus tipo ir kas reikalinga vaikams jis pirks, tik valgyti jo manymu vaikams nereikia? kaip yra istikruju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 11 05, 09:19)
mergaites reikia info esu zalia visai doh.gif tad nezinau nuo kurio galo pradeti doh.gif
zodziu vyksta skrybos, bendro turto nera, bet vyras turi nemazai santaupu kurias dejo vaiku mokslams, dabar is nori jas isleisti vejais, t.y. vaiku pramogoms ir pan. Jo motyvas toks, kad skyrybu atveju jo taupyta suma neva tai bus padalinta mums abiem? ar jis yra teisus, ir gal galite kokia nuoroda imesti kur tai paneigtu ar patvirtintu doh.gif Skirybu atveju as nieko nevaugsiu, jis isvyksta i uzsieni o as gaudysiu veja laukuose, bet rubus tipo ir kas reikalinga vaikams jis pirks, tik valgyti jo manymu vaikams nereikia? kaip yra istikruju? g.gif

Mano civiliniu supratimu, piniginės lėšos, sukauptos santuokos metu yra bendra sutuoktinių nuosavybė, nesvarbu, kokioje sąskaitoje jos laikomos. Jei skiriatės ne bendru susitarimu, o dėl kurio nors sutuoktiio kaltės, galite prašyti teismo taikyti laikinąsias apsaugos priemones, kad tos lėšos nebūtų iššvaistytos ir pan. g.gif o šiaip, jos gali būti padalintos po lygiai arba nukrypstant nuo lygių dalių principo daugiau priteisiant tam, su kuriuo liek vaikai, bet čia jau kebliau, reiktų tartis su teisininku.
Na, o tai , kad jis irvyksta į užsienį ne priežastis nemokėti ar nesitikėti gauti alimentų. Bet kuriuo atveju, geruoju ar bloguoju juos reikia prisiteisti, nes su laiku pažadai pirkti vaikams rūbus gali tik jais ir likti. Valgyti vaikams, žimoma, irgi reikia, bet prisiminkit, kad vaikus išlaiko abu tėvai, taigi, ir jūs 4u.gif
Bet kuriuo atveju, turėtumėte pasitarti su teisininku. Mano pačios žinios siekia tik tiek, kie pačiai reikėjo bylinėjantis, todėl mano pamąstymai nebūtinai yra visiškai teisingi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2011 11 05, 11:37)
Mano civiliniu supratimu, piniginės lėšos, sukauptos santuokos metu yra bendra sutuoktinių nuosavybė, nesvarbu, kokioje sąskaitoje jos laikomos. Jei skiriatės ne bendru susitarimu, o dėl kurio nors sutuoktiio kaltės, galite prašyti teismo taikyti laikinąsias apsaugos priemones, kad tos lėšos nebūtų iššvaistytos ir pan.  g.gif o šiaip, jos gali būti padalintos po lygiai arba nukrypstant nuo lygių dalių principo daugiau priteisiant tam, su kuriuo liek vaikai, bet čia jau kebliau, reiktų tartis su teisininku.
Na, o tai , kad jis irvyksta į užsienį ne priežastis nemokėti ar nesitikėti gauti alimentų. Bet kuriuo atveju, geruoju ar bloguoju juos reikia prisiteisti, nes su laiku pažadai pirkti vaikams rūbus gali tik jais ir likti. Valgyti vaikams, žimoma, irgi reikia, bet prisiminkit, kad vaikus išlaiko abu tėvai, taigi, ir jūs 4u.gif
Bet kuriuo atveju, turėtumėte pasitarti su teisininku. Mano pačios žinios siekia tik tiek, kie pačiai reikėjo bylinėjantis, todėl mano pamąstymai nebūtinai yra visiškai teisingi. blush2.gif

velnias doh.gif dar klausimas, cia gal is patirties ar imanoma tuos vyrus sugauti kitoje salyje UK mano atveju ir priversti moketi elimentus doh.gif klausimu kyla begales, reikes visas temas skaityti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 11 05, 08:19)
jis isvyksta i uzsieni o as gaudysiu veja laukuose, bet rubus tipo ir kas reikalinga vaikams jis pirks, tik valgyti jo manymu vaikams nereikia? kaip yra istikruju? g.gif

QUOTE(Erendira @ 2011 11 05, 10:37)
Bet kuriuo atveju, geruoju ar bloguoju juos reikia prisiteisti, nes su laiku pažadai pirkti vaikams rūbus gali tik jais ir likti.

Pamaitins jis jus ir juos nebent pazadais doh.gif Siulau tik teisiskai viska tvarkyti.
Atsakyti
erendira, kas per velniava, kreipiuos i jus-jus cia eksperte ax.gif

del prasymo teistis 400lt - reikia rinkti kvitukus, irodineti??? gal as visai kvankt? suprantu, jei suma butu nuo 500lt - ar vaikas su spec poreikiais. nu bet atisprasau. pvz, as ismetu visus cekius, tiesiog nekaupiu ju, tai vadinas, nieko negaliu irdoyt, tai vadinas, teismas paziuretu i visa tai, tarsi man vaikas nekainuoja? juk tai bazine suma, komunaliniai, maistas, keli rubai - negi jau pas mus tokie istatymai atitraukti nuo tikroves? man pikta, kad apsaugos priemonem -laikiniems ALIMENTAM SKIRIA 300LT AR 350LT- o po to, staiga 400lt ar pan, ir turi IRODINETI CEKIUKAIS!!!!

ok, tai jei reikia irodineti cekiukais-o laikinuju alimentu, irodinet nereikejo, -kazkaip keista, ko tuomet laikinieji ne 100lt? cool.gif taip lengva ranka teismas skiria 300lt laikinuju alimentu, o paskui su krauju turi irodineti tuos pacius 300lt ar 400lt?? idomiai....---taigi, griztu, jei reikia cekiukais irodineti, tai nuo sios dienos, kiek laiko turi praeiti, kol galesiu kreiptis i teisma, kiek laiko man dar VIENAI islaikyt vaika, jam pirkt viska, ir irodyt viska?

ironija: o jei as visko jau prisipirkus i prieki; jam nereiks nei rub, nei zaislu, nei vaistu. bigsmile.gif tik maistas ir komunaliniai mano cekiuose. taip pat puse maisto - turguose, kur nera kasos aparatu. bigsmile.gif taigi, trecdalis maisto-be cekio. pampersai vezami is norvegijos per viena seima, uz pampersus irgi jokio cekio. bigsmile.gif stebuklas - mano vaikas staiga pasidare PIGIAUSIAI kainuojantis. kaip teismas tai vertins? ar jiems tikrai viskas dzin? nenori nieks keisti istatymu ir popierizmo kvailo??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 lapkričio 2011 - 10:14