erendira, kas per velniava, kreipiuos i jus-jus cia eksperte
del prasymo teistis 400lt - reikia rinkti kvitukus, irodineti??? gal as visai kvankt? suprantu, jei suma butu nuo 500lt - ar vaikas su spec poreikiais. nu bet atisprasau. pvz, as ismetu visus cekius, tiesiog nekaupiu ju, tai vadinas, nieko negaliu irdoyt, tai vadinas, teismas paziuretu i visa tai, tarsi man vaikas nekainuoja? juk tai bazine suma, komunaliniai, maistas, keli rubai - negi jau pas mus tokie istatymai atitraukti nuo tikroves? man pikta, kad apsaugos priemonem -laikiniems ALIMENTAM SKIRIA 300LT AR 350LT- o po to, staiga 400lt ar pan, ir turi IRODINETI CEKIUKAIS!!!!
ok, tai jei reikia irodineti cekiukais-o laikinuju alimentu, irodinet nereikejo, -kazkaip keista, ko tuomet laikinieji ne 100lt?
taip lengva ranka teismas skiria 300lt laikinuju alimentu, o paskui su krauju turi irodineti tuos pacius 300lt ar 400lt?? idomiai....---taigi, griztu, jei reikia cekiukais irodineti, tai nuo sios dienos, kiek laiko turi praeiti, kol galesiu kreiptis i teisma, kiek laiko man dar VIENAI islaikyt vaika, jam pirkt viska, ir irodyt viska?
ironija: o jei as visko jau prisipirkus i prieki; jam nereiks nei rub, nei zaislu, nei vaistu.
tik maistas ir komunaliniai mano cekiuose. taip pat puse maisto - turguose, kur nera kasos aparatu.
taigi, trecdalis maisto-be cekio. pampersai vezami is norvegijos per viena seima, uz pampersus irgi jokio cekio.
stebuklas - mano vaikas staiga pasidare PIGIAUSIAI kainuojantis. kaip teismas tai vertins? ar jiems tikrai viskas dzin? nenori nieks keisti istatymu ir popierizmo kvailo??