Vajetau, kokio grožio Jūsų darbai ir kaip greit siuvinėjat
Zuzanėle, rožė nepakartojamo grožio
Zundyte, labai mielas ir šiltas tavo namukas, bet dydis jo tai ...
Eglutės žaislliukai. Lugana ewas, DMC perleir metalic siūlai, Kreinikas.
Faby Reilly Christmas Star. Belfast 32 ct cream linas, DMC muline ir metalikas, karoliukai
O kad žvaigždei nebūtų liūdna vienai į žemę žiūrėti, dar ir keturi pakabukai:
Faby Reilly Christmas Rose humbug, Faby Reilly Holly humbug, Faby Reilly Mistletoe humbug, Faby Reilly Poinsettia humbug. Belfast 32 ct cream linas, DMC muline ir metalikas, karoliukai
Faby Reilly Christmas Star. Belfast 32 ct cream linas, DMC muline ir metalikas, karoliukai
O kad žvaigždei nebūtų liūdna vienai į žemę žiūrėti, dar ir keturi pakabukai:
Faby Reilly Christmas Rose humbug, Faby Reilly Holly humbug, Faby Reilly Mistletoe humbug, Faby Reilly Poinsettia humbug. Belfast 32 ct cream linas, DMC muline ir metalikas, karoliukai
Dvi> tavo darbai kaip visada nepakartojami Subtilūs, stilingi - žiūrėčiau ir žiūrėčiau
Dovyda > na ir tempai pas tave Vištelės super, o ir Haed taip sparčiai juda
Džeine > gražiai pintinė atrodo Aš irgi noriu į vienkiemį Nes per visą praeitą savaitę tik kokias 4 valandas laisvas radau siuvinėjimui O priklausomybė didžiulė, sienom lipu kaip siuvinėt noriu
carnitaster > labai dailūs tavo mamos darbai
Inesiuu > labai gražiai įrėminai Išduok kur tokių rėmelių dekupažinimui randi? Aš kiek užmatau, tai labai jau paprasti visi, ir net ne kvadratiniai...
Zuzanėlės rožė žavinga Spalvos tokios ryškios, gyva labai
Dovyda > na ir tempai pas tave Vištelės super, o ir Haed taip sparčiai juda
Džeine > gražiai pintinė atrodo Aš irgi noriu į vienkiemį Nes per visą praeitą savaitę tik kokias 4 valandas laisvas radau siuvinėjimui O priklausomybė didžiulė, sienom lipu kaip siuvinėt noriu
carnitaster > labai dailūs tavo mamos darbai
Inesiuu > labai gražiai įrėminai Išduok kur tokių rėmelių dekupažinimui randi? Aš kiek užmatau, tai labai jau paprasti visi, ir net ne kvadratiniai...
Zuzanėlės rožė žavinga Spalvos tokios ryškios, gyva labai
Dvi, nepakartojama!! Ziurejau ir ziurejau ir net negaleciau is ju issirinkti kazkurio vieno, visi fantastiski!!
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 01 11, 12:23)
daryk išvadas, miesta keisk i vienkiemi
ogo paskutinis mados klyksmas kaip tau taip iseina Dvi
remelius uzsakiau dailes reikmenu parduotuvej pagal reikiamus ismatavimus. cia klaipedoj.pati namie ir reminau. aciu visom uz komplimentus
remelius uzsakiau dailes reikmenu parduotuvej pagal reikiamus ismatavimus. cia klaipedoj.pati namie ir reminau. aciu visom uz komplimentus
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 11, 09:30)
Keista, man viskas veikia.
Vis darbeliai labai gražūs ir kruopštūs. Tik neprisėsk naktį prie kompo, jau ir grožių atsiranda.
O aš rodausi savo procesą:
Dar liko viena burė ir dangus.
Dvi - fantastika va čia tai kalėdų eglutė
Dvi nepakartojama
Negaliu ir aš nepagirti visų šaunuolių- rožė puiki , pas višteles į kompaniją ir aš norėčiau , na o dvi ir vėl išvertė iš kojų
Nu negalėjau nepasirodyti
Po 4 metų vėl prisėdau siuvinėti. Sugalvojau Kalėdoms artimiems dovanas... Tai rodau vieną iš jų, kuri likus namie, nes nekilo ranka siųsti į užsienį paštu - atvažiuos ir pasiims
Po 4 metų vėl prisėdau siuvinėti. Sugalvojau Kalėdoms artimiems dovanas... Tai rodau vieną iš jų, kuri likus namie, nes nekilo ranka siųsti į užsienį paštu - atvažiuos ir pasiims