Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 83 tema

Ačiū visom už pagyrimus mano kaktusiokui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 25, 10:30)
as siuvineju ant juodos, o schema is pc. biski nepatogu. mb paprasiau, kad nupirktu ta markeri. parnesa violetini. nu nifiga nesimato ant juodos, o as kazkaip nepagalvojau, kad buna ir kitu spalvu.maciau kad visos su zydrais taskiukais...

Ant juodos kanvos yra baltas markeris
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 08:02)
REIKIA PATARIMO!!!!
Kazkodel neisnyksta MADEIRA MAGIC markeris! Anksciau naudodavau ir isnykdavo, o sikart jau kelios dienos nenyksta. Biski kai kur nublanko, bet yra vietu kur stovi. Ka daryt? Gal kas bande plaut su vandeniu...? Bet labiau esu linkus nieko nedaryt ir laukt.... g.gif ale nervai nelaiko!!! cool.gif  Remint nera skubu, bet nervas ima! verysad.gif

Pas mane irgi pats turi išnykti, bet lygtais Prym firmos. Tai irgi vietomis neišnyko, laukiau kelias dienas, kol kantrybė baigėsi, pakišau po vandeniu ir iškart išnyko. Manau ir tu bandyk sušlapinti, turėtų pranykti.

O kaktusiukas tai tikrai labai žavus!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renami: 25 sausio 2010 - 10:15
O jūs nerenkat kokio albumėlio jau išsiuvinėtų darbų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 01 25, 10:30)
O jūs nerenkat kokio albumėlio jau išsiuvinėtų darbų?  ax.gif

didelė dalis merginų savo paraše yra sudėję nuorodas į savo darbų galerijas 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su iremintu ir jau pakabintu darbeliu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 00:02)
Ai nebelaukiau aš ryto.... Va baigiau

thumbup.gif smagu, kad gera minti pakisau

Gyte, as turiu madeiros isnykstanti, pabandziau, tai issiplauna. Gal pamegink koki kamputi praplaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 25, 12:20)

Gyte, as turiu madeiros isnykstanti, pabandziau, tai issiplauna. Gal pamegink koki kamputi praplaut  g.gif

Dar palauksiu, kol antraja kavos mergaite siuvinesiu pora dieneliu , o jei neisnyks teks bandyt plaut.... g.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 12:11)
Pasirodysiu su iremintu ir jau pakabintu darbeliu  blush2.gif

Superinė pilis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:11)
Pasirodysiu su iremintu ir jau pakabintu darbeliu  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif abaldėt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 12:26)
Dar palauksiu, kol antraja kavos mergaite siuvinesiu pora dieneliu , o jei neisnyks teks bandyt plaut

Tik būtinai su šaltu vandeniu plauk, nes šiltas markerį užfiksuos ir gali neatsiplaut mirksiukas.gif

Beje pilį įrėminai nerealiai, foto gal neryški, bet matau, kad atrodo super bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 01 25, 13:07)
Tik būtinai su šaltu vandeniu plauk, nes šiltas markerį užfiksuos ir gali neatsiplaut mirksiukas.gif

Beje pilį įrėminai nerealiai, foto gal neryški, bet matau, kad atrodo super bigsmile.gif  thumbup.gif

Gerai, pasistengsiu nesugadint bigsmile.gif

O del pilaites- tai dekui uz pagyrimus- atrodo ji tikrai nerealiai, bet foto ne kokia (ciau mano kalte....)..... kadangi dariau jau vietoj pakabinta ir ne pas mane, tai pakartot galimybiu ner........ o reminome Klaipedoje,- labai gerai padare thumbup.gif ir pasportas sidabrinis detas, labai gerai atspindi ziemini vaizdeli thumbup.gif
Atsakyti