Ačiū visom už pagyrimus mano kaktusiokui
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 25, 10:30)
as siuvineju ant juodos, o schema is pc. biski nepatogu. mb paprasiau, kad nupirktu ta markeri. parnesa violetini. nu nifiga nesimato ant juodos, o as kazkaip nepagalvojau, kad buna ir kitu spalvu.maciau kad visos su zydrais taskiukais...
Ant juodos kanvos yra baltas markeris
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 08:02)
REIKIA PATARIMO!!!!
Kazkodel neisnyksta MADEIRA MAGIC markeris! Anksciau naudodavau ir isnykdavo, o sikart jau kelios dienos nenyksta. Biski kai kur nublanko, bet yra vietu kur stovi. Ka daryt? Gal kas bande plaut su vandeniu...? Bet labiau esu linkus nieko nedaryt ir laukt.... ale nervai nelaiko!!! Remint nera skubu, bet nervas ima!
Kazkodel neisnyksta MADEIRA MAGIC markeris! Anksciau naudodavau ir isnykdavo, o sikart jau kelios dienos nenyksta. Biski kai kur nublanko, bet yra vietu kur stovi. Ka daryt? Gal kas bande plaut su vandeniu...? Bet labiau esu linkus nieko nedaryt ir laukt.... ale nervai nelaiko!!! Remint nera skubu, bet nervas ima!
Pas mane irgi pats turi išnykti, bet lygtais Prym firmos. Tai irgi vietomis neišnyko, laukiau kelias dienas, kol kantrybė baigėsi, pakišau po vandeniu ir iškart išnyko. Manau ir tu bandyk sušlapinti, turėtų pranykti.
O kaktusiukas tai tikrai labai žavus!!!
QUOTE(Coccinela @ 2010 01 25, 10:30)
O jūs nerenkat kokio albumėlio jau išsiuvinėtų darbų?
didelė dalis merginų savo paraše yra sudėję nuorodas į savo darbų galerijas
QUOTE(čiolė @ 2010 01 25, 00:02)
Ai nebelaukiau aš ryto.... Va baigiau
smagu, kad gera minti pakisau
Gyte, as turiu madeiros isnykstanti, pabandziau, tai issiplauna. Gal pamegink koki kamputi praplaut
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 25, 12:20)
Gyte, as turiu madeiros isnykstanti, pabandziau, tai issiplauna. Gal pamegink koki kamputi praplaut
Dar palauksiu, kol antraja kavos mergaite siuvinesiu pora dieneliu , o jei neisnyks teks bandyt plaut.... ACIU
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 12:11)
Superinė pilis
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:11)
abaldėt
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 12:26)
Dar palauksiu, kol antraja kavos mergaite siuvinesiu pora dieneliu , o jei neisnyks teks bandyt plaut
Tik būtinai su šaltu vandeniu plauk, nes šiltas markerį užfiksuos ir gali neatsiplaut
Beje pilį įrėminai nerealiai, foto gal neryški, bet matau, kad atrodo super
QUOTE(Little angel @ 2010 01 25, 13:07)
Tik būtinai su šaltu vandeniu plauk, nes šiltas markerį užfiksuos ir gali neatsiplaut
Gerai, pasistengsiu nesugadint
O del pilaites- tai dekui uz pagyrimus- atrodo ji tikrai nerealiai, bet foto ne kokia (ciau mano kalte....)..... kadangi dariau jau vietoj pakabinta ir ne pas mane, tai pakartot galimybiu ner........ o reminome Klaipedoje,- labai gerai padare ir pasportas sidabrinis detas, labai gerai atspindi ziemini vaizdeli