Sveikos
Kaledoms gavau saunia dovana, rinkini siuvinejimo
sausio 15d. pradejau siuvinet zemelapi
Paciai pasidare idomu, kiek uztruksiu, todel nutariau viska iamzinti
QUOTE(Nonna @ 2010 01 24, 21:30)
Sveikos
nu kaip pasisekė tau bus gražu
QUOTE(astulia @ 2010 01 24, 22:35)
nu kaip pasisekė tau bus gražu
Aha dosnus buvo Kaledu senelis siais metais
Nors kiekvienais metai moka nustebinti
Kai vaikas uzmigs idesiu nuotrauka, kiek per savaite su truputuka pasistumejau i prieki
QUOTE(Nonna @ 2010 01 24, 22:43)
Aha dosnus buvo Kaledu senelis siais metais
Kai vaikas uzmigs idesiu nuotrauka, kiek per savaite su truputuka pasistumejau i prieki
Nu jooo, įdomu kiek pavyko... Mikdyklelių ir rodykis
Ai nebelaukiau aš ryto.... Va baigiau
Ir dėkui Dantistei už mintį
Ir dėkui Dantistei už mintį
[quote=Mur mur,2010 01 24, 21:29]
Banni, saunios Kaledines siuvai pati, ar rinkinuka pirkaisi? kaip nors praktiskai panaudojai, nei tik dekoracija?
ne,tai ne rinkinukai,gavau schemas.ta kur kaledu senis su maisu isvis ne kojine buvo,pernai viena forumiete paveiksliuka siuvinejo,pasiprasiau schemos ir i kojine sukisau.tas angeliukas turejo buti ant baltos kanvos,ale tuo metu turejau tik zalsva,pasitarus padariau ant zalsvos.siuti pati as nemoku - gelbejo drauge. sunaus kojine kaip dekoracija pasikabinam kai pasipuosiam egle,o kaledu ryta kojinej randa dovanu(ale kaip sunku ja pilna pripildyt dovanu....talpi kokia...),ir paskui kol egle nupuosiam kaip dekoraciaja kabo.tas kitas kojines mergytes irgi gavo prikistas dovanu(kojines normalios,tai pilnos buvo),viena su ta kojine net miegojo po pagalve pasikisus...
ciole.
Banni, saunios Kaledines siuvai pati, ar rinkinuka pirkaisi? kaip nors praktiskai panaudojai, nei tik dekoracija?
ne,tai ne rinkinukai,gavau schemas.ta kur kaledu senis su maisu isvis ne kojine buvo,pernai viena forumiete paveiksliuka siuvinejo,pasiprasiau schemos ir i kojine sukisau.tas angeliukas turejo buti ant baltos kanvos,ale tuo metu turejau tik zalsva,pasitarus padariau ant zalsvos.siuti pati as nemoku - gelbejo drauge. sunaus kojine kaip dekoracija pasikabinam kai pasipuosiam egle,o kaledu ryta kojinej randa dovanu(ale kaip sunku ja pilna pripildyt dovanu....talpi kokia...),ir paskui kol egle nupuosiam kaip dekoraciaja kabo.tas kitas kojines mergytes irgi gavo prikistas dovanu(kojines normalios,tai pilnos buvo),viena su ta kojine net miegojo po pagalve pasikisus...
ciole.
[quote=čiolė,2010 01 25, 01:02]
REIKIA PATARIMO!!!!
Kazkodel neisnyksta MADEIRA MAGIC markeris! Anksciau naudodavau ir isnykdavo, o sikart jau kelios dienos nenyksta. Biski kai kur nublanko, bet yra vietu kur stovi. Ka daryt? Gal kas bande plaut su vandeniu...? Bet labiau esu linkus nieko nedaryt ir laukt.... ale nervai nelaiko!!! Remint nera skubu, bet nervas ima!
Dabar pradesiu dideli darba siuvinet, tai nusipirkau isplaunama markeri, nes tas jau ir vos gyvas buvo, o kai taip darosi tai ir nervu nebesinori....... bet kad su tuo kas issiuta irgi reikia susitvarkyt....
Kazkodel neisnyksta MADEIRA MAGIC markeris! Anksciau naudodavau ir isnykdavo, o sikart jau kelios dienos nenyksta. Biski kai kur nublanko, bet yra vietu kur stovi. Ka daryt? Gal kas bande plaut su vandeniu...? Bet labiau esu linkus nieko nedaryt ir laukt.... ale nervai nelaiko!!! Remint nera skubu, bet nervas ima!
Dabar pradesiu dideli darba siuvinet, tai nusipirkau isplaunama markeri, nes tas jau ir vos gyvas buvo, o kai taip darosi tai ir nervu nebesinori....... bet kad su tuo kas issiuta irgi reikia susitvarkyt....
Čia kaip suprantu savaime išnykstantis? Tai gal pamėgink palukėt ar su šaltu vandeniu tas vietas papurkšt Nes pati naudoju tik išplaunamą, tai pfu pfu pfu nepavedė nė karto. Siuvinėjau virėją, susibraižiau visą, metus laiko siuvinėjau, ir kuo puikiausiai viskas atsiplovė. O kas buvo rašoma ant pakuotės, na kaip naudot ir panašiai...
Laba ryta
bet kokia daili puokstele
lb grazi rozyte
koks smagus
lb lb lb fainuolis
QUOTE(zundyte @ 2010 01 24, 14:57)
...ale kiek darbo su tais mažais darbais ,vakar visą dieną siuvinėjau o šiandien visą rytą BieSinausi ,per tiek laiko būčiau gerą gabalą namuko pasiuvinėjus ,o čia-nėr ką parodyt...
bet kokia daili puokstele
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 24, 15:48)
...Kitas mano darbelis jau eina į pabaigą, bet aš nelabai juo patenkinta. Matosi balta medžiaga... Bet gal taip ir turi būt, juk kur tamsūs siūlai, tai ir matosi, o kur šviesūs, ne
.....
.....
lb grazi rozyte
QUOTE(čiolė @ 2010 01 24, 19:55)
Na ir aš noriu pasirodyt vakar dienos darbą užsiBieSinau kol užbaigiau šiandien
....
....
koks smagus
lb lb lb fainuolis
QUOTE(Little angel @ 2010 01 25, 09:26)
Čia kaip suprantu savaime išnykstantis? .......... O kas buvo rašoma ant pakuotės, na kaip naudot ir panašiai...
Na taip ir buvo rasoma, kad savaime isnyksta. Ir visada isnykdavo, net greiciau nei reikia o sikart uzsakyma turiu kavos mergaites dvi issiuvinet, tai medziagos nedideli gabaleli nusipirkau tik tiek kiek reikia, ir su markeriu zymejausi ir derinau, kad abiem taupiai pakaktu. Dar ta gara su markeriu piesiau, nes jam gi schemos ner...... o dabar galva nenesa ka daryt...... negi pavede jis mane...???? na tikekimes isnyks......
as siuvineju ant juodos, o schema is pc. biski nepatogu. mb paprasiau, kad nupirktu ta markeri. parnesa violetini. nu nifiga nesimato ant juodos, o as kazkaip nepagalvojau, kad buna ir kitu spalvu.maciau kad visos su zydrais taskiukais...