Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 83 tema

QUOTE(zuzanele @ 2010 01 24, 14:45)

Paaiškinkit man neišmanėlei, apie ką čia eina kalba... g.gif

Kai kurios schemos būna xsd formate ir jas galima atidaryti tik su Pattern Maker Wiever programa.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 24, 15:48)
Kitas mano darbelis jau eina į pabaigą, bet aš nelabai juo patenkinta. Matosi balta medžiaga... Bet gal taip ir turi būt, juk kur tamsūs siūlai, tai ir matosi, o kur šviesūs, ne  g.gif

Kaip sparciai einasi thumbup.gif kad medziaga nesisviestu, galima siuvinet ant smulkesnes aidos arba jei ant 14 tai su 3 siulais. Nors man asmeniskai ant 14 aidos su 3 siulais per stambus kryzeliai atrodo, man labiausiai patinka ant 16 aidos su 2 siulais, tada gaunasi kaip tik - ir kryzeliai ner labai issipute ir pilnai uzsipildo, t.y. nesisviecia medziaga mirksiukas.gif bet kad ir svieciasi taigi ner labai blogai, is toliau pasilieja vaizdas ir liuks gaunas thumbup.gif bus labai grazi rozyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 24, 17:22)
Kaip sparciai einasi  thumbup.gif kad medziaga nesisviestu, galima siuvinet ant smulkesnes aidos arba jei ant 14 tai su 3 siulais. Nors man asmeniskai ant 14 aidos su 3 siulais per stambus kryzeliai atrodo, man labiausiai patinka ant 16 aidos su 2 siulais, tada gaunasi kaip tik - ir kryzeliai ner labai issipute ir pilnai uzsipildo, t.y. nesisviecia medziaga  mirksiukas.gif bet kad ir svieciasi taigi ner labai blogai, is toliau pasilieja vaizdas ir liuks gaunas  thumbup.gif bus labai grazi rozyte  wub.gif

Nežinau kokia čia aida, nes tą medžiagą pirkau seniai. Siuvinėju su trim siūliukais. Noriu ją pabaigti, o tada pirksiu naują medžiagą. Noriu paklausti, kai jūs perkat kanvą, tai kažkur būna parašyta kokia aida, ar paklaust reikia? Nes aš dar apie jas nenusimanau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 24, 16:38)
Nežinau kokia čia aida, nes tą medžiagą pirkau seniai. Siuvinėju su trim siūliukais. Noriu ją pabaigti, o tada pirksiu naują medžiagą. Noriu paklausti, kai jūs perkat kanvą, tai kažkur būna parašyta kokia aida, ar paklaust reikia?  Nes aš dar apie jas nenusimanau... g.gif

Buna sukarpyta gabalais ir supokuota, pvz.Zweigart aida, tai raso ant ipakavimo, jei is rietimo perki tai pasiprasai kokios reik ir atkerpa kiek nori. Jei is internetiniu parduotuviu tai is prekiu issirenki kokio stambumo, spalvos, ismatavimu reik, pvz cia:
Kasiulai.lt - Aida
O klaust gi visada gali, tam pardavejos ir reikalingos biggrin.gif
Atsakyti
jei daznai pirksi jau nebereiks klaust kelinta cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOONA_ @ 2010 01 21, 10:57)
sveikutes, man visi darbeliai grazus ar jie tobuli ar kazko truksta. kadangi dar mokausi tai pradedu nuo mazu darbeliu. (gal ir del to kad noriu greito rezultato ir vaizdo )  tongue.gif

vat noriu issiuvineti si paveiksliuka savo destytojai gimtadienio proga, bet nzn noriu jusu patarimo ar verta butu cia ipaisyti tarkim skaicius (60 m. ), ar varda ir pavarde su gimimo data? o gal jubiliejui kazkas turi koki spec. paveiksliuka smile.gif

gal turite šio paveiksliuko (kačiuko prie orchidėjų) chemą, jeigu norit siuvinėti? ; ]
O gal kas nors kitas turit, reikiaa labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 24, 17:51)
Buna sukarpyta gabalais ir supokuota, pvz.Zweigart aida, tai raso ant ipakavimo, jei is rietimo perki tai pasiprasai kokios reik ir atkerpa kiek nori. Jei is internetiniu parduotuviu tai is prekiu issirenki kokio stambumo, spalvos, ismatavimu reik, pvz cia:
Kasiulai.lt - Aida
O klaust gi visada gali, tam pardavejos ir reikalingos  biggrin.gif

O kaip pasirinkti reikia, kokio tankumo reikalinga siuviniui kanva?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 24, 17:40)
O kaip pasirinkti reikia, kokio tankumo reikalinga siuviniui kanva?

paprastai būna nurodyta schemoje ,kokios kanvos reikia ,arba nurodyta kokio dydžio paveikslas gaunasi ant vienokios ar kitokios kanvos ,taip ir pasirenki,iš principo galima siuvinėt ant bet kokios kanvos kokį nori paveisklas ,tik gausis skirtingi dydžiai ,ir aišku,reikia parinkti siūlų skaičių,jei ant 14 kanvos kai kam reikia 3 siūlų ,kad medžiaga nesišviestų ,tai ant 18 aidos dviejų gali būt per daug blush2.gif
Atsakyti
Kaip pastebėjau, tai jus čia labai jau sparčiai pažengusios į priekį.Na niekas man cia neaisku su tom schemom, tai toliau sėkmingai siuvinėsiu iš igolki.net doh.gif .Bet turiu tokį prašimėlį, gal kuri nors turit ar matet paveikslą su rože, čia mačiau kažkas buvo išsiuvinėjus, man tokio panašaus ir reikia,tik noriu didelio, gali būti ir metras ant metro, ir didesnis, taip pat pailgesnis, na žodžiu noriu papuošti svetainėj sieną, kokia nors raudona spalva 4u.gif . Jaučiu nesamoningai parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 24, 20:16)
paprastai būna nurodyta  schemoje ,kokios kanvos reikia ,arba nurodyta kokio dydžio paveikslas gaunasi ant vienokios ar kitokios kanvos ,taip ir pasirenki,iš principo galima siuvinėt ant bet kokios kanvos kokį nori paveisklas ,tik gausis skirtingi dydžiai ,ir aišku,reikia parinkti siūlų skaičių,jei ant 14 kanvos  kai kam reikia 3 siūlų ,kad medžiaga nesišviestų ,tai ant 18 aidos dviejų gali būt per daug blush2.gif

O šiaip gražiausiai ant kokios žiūrisi? g.gif (Ruošiuosi siuvinėti moters veidą)
Atsakyti
Na ir aš noriu pasirodyt vakar dienos darbą ax.gif ax.gif užsiBieSinau kol užbaigiau šiandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 24, 13:57)

ale kiek darbo su tais mažais darbais doh.gif  doh.gif ,vakar visą dieną  siuvinėjau o šiandien visą rytą BieSinausi  lotuliukas.gif ,per tiek laiko būčiau gerą gabalą namuko pasiuvinėjus ax.gif ,o čia-nėr ką parodyt... blush2.gif

graži puokštelė 4u.gif

Lyg ir tu neseniai namuką rodeis, gal gali parodyt koks bus galutinis variantas bigsmile.gif blush2.gif

carnitaster schemų ieškome tam skirtoje temikėje mirksiukas.gif Gaila, kad lieki prie igolki.net doh.gif

čiole koks linksmuolis , Valentinui?? bigsmile.gif
Atsakyti