Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 83 tema

QUOTE(banni @ 2010 01 23, 11:42)
na pasirodysiu ka kaledoms pagaminau,tik fotkes vakar gavau
prijuostuku prigaminau 16

bigsmile.gif labai GRAŽU thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif banni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 22, 21:16)
O dabar ir pats darbas

Aš jau seniai gundausi šitą dalykėlį išsiuvinėt, bet truputį jį koreguočiau. Kaip? Ogi nesiuvinėčiau visai vyro veido. Labai ryškūs bruožai. Kažkaip nufiliruočiau rankytę gal... Nors tavo darbas labai šiltas ir tvarkingas.

Banni, labai thumbup.gif
Atsakyti
dekui uz pagyras,beda kad seses mergicka gavus mazesne kojine pasiprase dar ir dideles kaip mano vaiko...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 01 23, 23:16)
Aš jau seniai gundausi šitą dalykėlį išsiuvinėt, bet truputį jį koreguočiau. Kaip? Ogi nesiuvinėčiau visai vyro veido. Labai ryškūs bruožai. Kažkaip nufiliruočiau rankytę gal... Nors tavo darbas labai šiltas ir tvarkingas.

Ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš derinau su užsakove, siūliau kaip nors sugalvot, kad nesiuvinėt to veido, nes jis man irgi schmoll.gif schmoll.gif bet ji praše daryt taip kaip yra... Kliento pageidavimas man įsakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba ryta, vakar grazi diena buvo siuvinet, bent jau Klaipedoj wub.gif ir siandien nusimato biggrin.gif P.S. Ypac ant juodos siuvinejant smile.gif
Atsakyti
čiole, mielas metrikas, bet jau kaip ir kitos paminėjo, kliūva, kad nelabai išcentruotas užrašas ax.gif

banni, puikios kojinės wub.gif nu ir kaip tu čia dabar dukterėčią nuskriaudei su tokia maža kojine, juk mažiau dovanų tetelpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 24, 09:42)
laba ryta, vakar grazi diena buvo siuvinet, bent jau Klaipedoj wub.gif  ir siandien nusimato biggrin.gif P.S. Ypac ant juodos siuvinejant smile.gif

Ir Vilniuj tas pats.
Atsakyti
pabandziau tuos siulus po 1 atskirt, tai fee susimazge mazgai doh.gif . atskyriau du, paskui juos dar karta atskyriau thumbup.gif lygesni kryziukai, bet siului trumpejant vistiek suktis pradejo. kaip ie nieko nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 23, 12:24)
gal patyrusios siuvinėtojos patars nuo ko pradėt? smile.gif

pasiruosk audini siuvinejimui, jeigu neturi daug patirties, susibraizyk kvadratukas, o tada nuo apatinio kampo ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 01 23, 16:41)
Šaunuolės, merginos, tiek grožių prisiuvinėjot. wub.gif

PM schemos yra geros, pati siuvinėjau pagal vieną ir ko gero- tai pats gražiausias mano darbelis. doh.gif

man irgi patinka PM scemos ,bet ir PDF formatu ne blogesnės ,kaip tik dabar namuką siuvinėju pagal tokią ,tai aiškiau nebūna... mirksiukas.gif

o dabar pasirodysiu vakar visos dienos ir šiandienos ryto darbelį ,būsimą atviruką-draugės gimtadienis kitą savaitę ,reiks išsiųst rytoj blush2.gif ,išskalbiau ir džiūsta po truputį ,tai spalvos kiek ryškesnės negu sauso...spalvas rinkau iš akies,iš to ką turiu,tai ir DMC ir Ariadna ir Anchor pasitaikė blush2.gif ,o schema iš seno rusiško žurnalo Vyšyvaju krestikom,kompiuteryje jos neturiu,ir skeneris sugedęs blush2.gif

user posted image

ale kiek darbo su tais mažais darbais doh.gif doh.gif ,vakar visą dieną siuvinėjau o šiandien visą rytą BieSinausi lotuliukas.gif ,per tiek laiko būčiau gerą gabalą namuko pasiuvinėjus ax.gif ,o čia-nėr ką parodyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 24, 11:42)
laba ryta, vakar grazi diena buvo siuvinet, bent jau Klaipedoj wub.gif  ir siandien nusimato biggrin.gif P.S. Ypac ant juodos siuvinejant smile.gif

drinks_cheers.gif Tą ir darau visą savaitgalį biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 01 24, 15:57)
man irgi patinka PM scemos

Paaiškinkit man neišmanėlei, apie ką čia eina kalba... g.gif
Papildyta:
Kitas mano darbelis jau eina į pabaigą, bet aš nelabai juo patenkinta. Matosi balta medžiaga... Bet gal taip ir turi būt, juk kur tamsūs siūlai, tai ir matosi, o kur šviesūs, ne g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 sausio 2010 - 14:51