nu tu spartuole uz tai neina taves prisikviest
QUOTE(čiolė @ 2010 01 22, 20:50)
Gal kiek galėjau parinkt mažesnį skaičių šriftą O šiaip tai mažokai medžiagos viršuj.... Pasakyk kaip pačiai, aš kritiką priimu sveiku protu
aš sau labai kritiška, o kitų kritikuot nemoku . Man kliūva kad ūgis ir svoris neišcentruotas. Aš ir laiką būčiau vienoje eilutėje su jais, mažu šriftu, apačioj siuvinėjus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 22, 21:57)
aš sau labai kritiška, o kitų kritikuot nemoku . Man kliūva kad ūgis ir svoris neišcentruotas. Aš ir laiką būčiau vienoje eilutėje su jais, mažu šriftu, apačioj siuvinėjus
Aš tai pasigalilėjau, kad mažai palikau vietos po paveiksliuku, bet kaip visada apsiskaičiuoju madžiagą... Kažkaip nepataikau Bet gal ardyt (nors iki antradienio turi būt gatavas jau įrėmintas... ) Pažiūrėsiu kaip ryt bus darbo darbe Gal sumąstysiu pakeist
Papildyta:
QUOTE(evitele @ 2010 01 22, 22:03)
O kodėl ne tigriukas tigro metais? Bet gražus liūtukas irgi yra gerai Juk vistiek kačių šeimos gyvis
evitele,dailus liūtukas
čiolė,rytas už vakarą protingesnis
čiolė,rytas už vakarą protingesnis
man jis panasus i tigriuka is to filmuka kur tigriukas arbatinuke.juodu dryziu ir as pasigedau .
čia juk Simba, ar aš klystu?
Nu man tai irgi į Simbą panašiau nei į tigriuką puodelyje....
nu tikrai jus teisios,cia simba.
QUOTE(egliuchiux @ 2010 01 22, 20:01)
tai va kad paveiksliuko neturiu .. galiu tau atsiust schema ji pm formatu
O koks pavadinimas? Gal toks
čiole, labai grazus leliukas
evitele , fainas liutukas, man jo snukucio israiska tokia smagi
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 22, 23:28)
O koks pavadinimas? Gal toks
tikrai toks svyturys tik pas mane spalvos ryskesnes ... bent jau atrodo daug ryskesnes , o cia tai dangus toks blankus
QUOTE(egliuchiux @ 2010 01 22, 23:31)
tikrai toks svyturys tik pas mane spalvos ryskesnes ... bent jau atrodo daug ryskesnes , o cia tai dangus toks blankus
Tai cia Dimensions, gali drasiai siuvinet gali parsisiust ir paprasta schema, va cia
http://dump.ru/file/1426830