Kokias įdomias diskusijas užvedėt, kad negaliu nepasisakyt
1. Aš darbą renkuosi labai apdairiai prieš siuvinėdama. Pirma pamatau foto, tada susirandu schemą. Galiausiai bandau surasti išsiuvinėtą variantą ar bent jau pažiūrėti kitus schemos autoriaus darbus jau išsiuvinėtus.
Niekada akis neužkliūdavo už igolki.net tinklapio. Sakykit, ką norit, bet siuvinėti darbai iš ten atrodo nekaip. Tokį darbą būtų gėda ir dovanot ir ant sienos kabint. Man net paduškėlėms jie per prasti.
O be to niekas netrukdo įkelti sudominusį paveiksliuką čia į forumą ir paklausti, ar bus kokybiškas darbas ar ne. Bet kas iš to, kad dauguma klausinėjančių, klausia to paties per tą patį, net nepasivarginusios paskaityti pirmo puslapio sukeltos info.
2. Kas dėl reklaminių vaizdų, na drįsčiau paprieštarauti. Mano siuvinėtas virėjas atrodo geriau nei foto, o kur dar kiti darbai, kurie mano albume paraše yra. Siūlai brangūs, medžiaga taip pat, per didelė prabanga siuvinėti pagal nekokybiškas schemas ir po to laikyti stalčiuje.
Kas dėl firmų, tai DIMENSIONS, NIMUE, DMC Anchor, Maia, Mystic stitch, Golden Kite, Heaven ant earth designs (HAED) ir panašios gamina tobulas schemas. Ten nebus nei plėmų, nei perėjimų.
Gal spalvų ir nemažai, gal ir darbo daug, bet rezultatas visada bus 100 procentų.
3. Pati kai po ilgos pertraukos kibau į siuvinėjimą, tai perskaičiau šiame forume visas temas įdėmiai nuo pirmo puslapio iki paskutinio ĮDĖMIAI, tada ramiai nuvažiavau į Rankdarbių parduotuvę, nusipirkau būtent DMC 18ct aidos (kad pirkt neaiškios firmos net kalbų nebuvo), nusipirkau DMC, Anchor siūlų (su neaiškia muline pažaidžiau vaikystėj ir gana), atsispausdinau DIM ir Anchor schemas ir kibau į darbą. Tikrai nekilo klausimų, nei kokią medžiagą pirkti, nei kaip dydį apskaičiuoti, nei kaip BS'ą daryti ar French knot'us. Nes apie visa tai buvo milijonus kartų diskutuota. Pamenu tik užklausiai kur veltinio gauti, nes FILC'o lakštų dar nebuvo, kaip ir internetinių parduotuvių
Dėl to kartais ir pikta, kad kodėl jei man buvo įdomu ir aš sugebėjau viską susirast, tai kodėl kitos negali bent jau pirmam puskapy aprašyto
DUK'o perskaityt, kurio beje kažkada irgi nebuvo ir kuris buvo sukurtas vien tik tam, kad nereiktų kaskart atsakinėti į tuos pačius klausimus. Tad įvertinkit merginų įdėtą darbą dėl jūsų