QUOTE(Little angel @ 2010 01 19, 22:29)
Zolotoje Runo "Daughter" Dydis 140x220, 18 DMC aida, 14 DMC spalvų su blendingu
2009-12-04 - 2010-01-18.
labai gražu
QUOTE(Kajaus mamyte @ 2010 01 20, 00:07)
Sveikos, norėjau paklausti ar kuri nors esat siuvinėję Heaven and Earth Designs Zodiac ne su siūlomais Dmc,o su Anchor siūlais?
aš nerizikuočiau tokį didelį ir smulkų be galo gražų darbą siuvinėt konvertuotais siūlais ...čia labai svarbu atspalviai,kurie konvertuojant gali suvienodėti,nes kiek žinau anchor mažiau spalvų paletėje,ir keletą dmc spalvų atitinka tos pačios anchor spalvos,tai jei jos bus šalia tai rezultatas bus nekoks..tiesiog bus gaila darbo .nes rezultatas bus ne toks kokio bus tikėtasi
...manau sutaupyti pinigai bus neverti tų ašarų kurias liesi pamačius nekokį rezultatą
QUOTE(Toli @ 2010 01 20, 14:18)
Nesuprantu siuvinetoju, kurios lankosi sioje temoje, o vis tiek siuvineja neaiskiu firmu neaiskius paveikslus, todel rezultatas buna ne pats geriausias.
Pvz. Dedu Dimensions paveiksla, kuri siuvinejau pati, bet samoningai dedu "reklamine" versija, o ne savo, kuri jau buvau idejusi praeitais metais. Tiesiog matyti svarus, "isbaigtas" vaizdas. Nekeliu sau uodegos, bet kas mate, nusiima ireminta darba nuo lentynos, kad paziuretu, ar tikrai siuvinetas paveikslas, o ne-nuotrauka.
QUOTE(Kiskute @ 2010 01 20, 14:58)
o kai tik pradedi siuvineti, tai imi kas papuola,
nesąmonė ,aš labai ilgai rinkausi savo pirmą paveikslą,o dabar dar ilgiau renkuosi ,man turi būt be galo gražu tai ką siuvinėju,net užsakymui nesiuvinėčiau negražaus man paveiksliuko
QUOTE(LoretaMer @ 2010 01 20, 16:17)
Sveikos merginos, turiu klausimeli, ruosiuosi siuvinet Michelangelo creation of Adam (ranku fragmentas)schema parsisiunciau is igolki gal kam teko siuvinet, noreciau zinot ar ten viskas tvarkoj su shema,
aš nesiuvinėčiau iš ilgolki net ,gaila darbo būtų
QUOTE(Ingius272 @ 2010 01 20, 17:08)
O kazin dmc firmos negali but skirtingu atspalviu su tuo paciu numeriuku?
gali,ypač jei siūlai skirti ne vienai rinkai...aš vieną rinkinį siuvinėjau DMC azijietiškai rinkai,liko siūlų ,pradėjau siuvinėt jais,o kai pritrūkau ir nusipirkau pas mus parduodamu to pačio numeriuko ,tai spalva aiškiai skyrėsi keliais tonais,bet kadangi pas mane ten nelabai svarbu tie atspalviai nes jų ten labai daug,o medžio lapijoje visokių lapų yra ,tai nieko ir neardžiau