Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 83 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 01 20, 15:12)
Merginos, turiu tokį neaiškų prašymą  biggrin.gif

Kai gallery.ru serveriai nustojo streikuoti ir buvo leista kurį laiką temptis ištisus albumus, čia buvo įdėta viena nuoroda, iš kurios visos masiškai tempėmės ir dejavom, kad susidariusi net tūkstantinė eilė  blink.gif  tai aš nusprendžiau palaukti ir pamiršau nuorodą išsaugoti, dar nelabai mokėjau tada naudotis ta svetaine. Dabar aš knisuosi ir nelabai ką randu, viskas masiškai užrakinta. Ten visko buvo įvairiausiom temom, buvau nusižiūrėjusi labai gražių peizažų, namelių, angelų... Gal galit įmesti nuorodų į paieškos temą?

Ir dabar leidžia už dyką mirksiukas.gif Tai pasiprašyk į draugus ir galėsi žiūrėt. Kas iš to,kad tau įmes kas nuorodų,jei nesi drauguose vistiek nerodys.
Atsakyti
sveikos,
neuzjuokit del gal kvailo kausimo... [COLOR=yellow] noriu pirktis siuvinejimo siuliukus, zinau, kad pirksiu mulinex firmos... bet nesuprantu, jei pvz man piesiniuke yra spalvu kodai DMC, Venus, Anchor... tai pagal kuriuos man rinktis? apsvieskit mane doh.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2010 01 20, 19:33)
sveikos,
neuzjuokit del gal kvailo kausimo... [COLOR=yellow] noriu pirktis siuvinejimo siuliukus, zinau, kad pirksiu mulinex firmos... bet nesuprantu, jei pvz man piesiniuke yra spalvu kodai DMC, Venus, Anchor... tai pagal kuriuos man rinktis? apsvieskit mane  doh.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  aciu is anksto smile.gif


Tai yra siūlų gamintojų pavadinimai. DMC gamina prancūzai, Anchor vokiečiai ir t.t. Visi šie siūlai yra medvilniniai. Aš siuvinėju DMC siūlais. Visi šie siūlai yra muline grupės, tik skirtingi gamintojai, skirtingas spalvų skaičius paletėj.
Atsakyti
hm... tada gal zinok, kokiais siulais prekiauja CUP 'e ta parduotuve, geros akys? 4u.gif
aij, kvailai jauciuosi, bet nezinau ko dar, jei ne cia paklausti...
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2010 01 20, 19:52)
hm... tada gal zinok, kokiais siulais prekiauja CUP 'e ta parduotuve, geros akys?  4u.gif
aij, kvailai jauciuosi, bet nezinau ko dar, jei ne cia paklausti...


DMC ir Madeira. Aš ten pas juos perku nuolat.
Atsakyti
aciu uz info smile.gif labai labai smile.gif
Atsakyti
Kajaus mamyte, jei didesnis paveikslas - aš DMC į Anchor tikriausiai nekonvertuočiau ax.gif Teko mažiems darbams konvertuot - kai kurios spalvos konvertavus atitinka, o kai kurios - net keliais tonais skiriasi.
Atsakyti
Na šitas nuotraukos išsiuvinėjimas man atrodo labai vykęs
user posted image
Atsakyti
e.meskine, labai daili mašinėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 01 20, 21:45)
Na šitas nuotraukos išsiuvinėjimas man atrodo labai vykęs


Na tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net nežinau ar kuri norsa drįstu prieštaraut??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 01 20, 20:45)
Na šitas nuotraukos išsiuvinėjimas man atrodo labai vykęs


nu tikrai super atrodo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu suuuper!!!! bet ale nu ir tempai pas tave!!!ar tu 10 ranku beturinti? seip gi jau ir pilvukas nemazas,lialius turetu neleist tau siuvinet....saunuole!!!!!
[/quote]

o man kazkaip mazai issiuvineta atrodo, nes visas dienas nieko neveikiu blush2.gif zinok, su pilvu dar patogiau siuvinet- as ant jo rema laikau (kvadratinis remukas). trukdo tik kai spardytis pradeda- visas pilvas juda, tenka pauze daryt nestuke.gif
Atsakyti