Merginos, darbuojates, tai net grazu ziuret procesai visi ir darbai kokie nemazi numatyti
astulia, o kas pas tave galutiniam variante? kazkas grazaus
little angle, superinis darbas tikrai kad nematytas darbas ir tooooks mielas ilgai uztrukai?
Labas rytas auksarankes
sveikos, merginos. Pabaigiau savo pirmaji darba, gavos gan didelis 70cm -53cm, siuvinejau dvigubu kryzeliu. Rezultatas gavos ir tikrai nesirodyciau, jei ne pazadas parodyt,kokios kokybes shemos xrest. ru. Gryna tiesa- pradek nuo mazu http://www_fotoz_lt/....jpg?1263968429 Foto dariau su telefonu, tai nekokia gavos, ale esme manau, matos
QUOTE(Little angel @ 2010 01 19, 22:29)
nuostabu, labai švelnu
QUOTE(3Zzz @ 2010 01 20, 08:52)
sveikos, merginos. Pabaigiau savo pirmaji darba,
Nėra jau toks visai blogas, parink gražius rėmelius, visai bus neblogai . Patikėk, būna daaaaug baisiau
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2010 01 19, 23:42)
kiek laiko siuvinejai?
PRADĖJAU 2009-12-04 baigiau 2010-01-18
Labutis, šaunuolė merginos.
O aš pagalvojau, kad jau mažumėlę dienos šviesesnė patapo, reikia traukti iš spintos savo paukštelius.
O aš pagalvojau, kad jau mažumėlę dienos šviesesnė patapo, reikia traukti iš spintos savo paukštelius.
Little angel - grazus ir nematytas darbelis ir labai greitai atliktas
Astulia - irgi sparciai stumiesi i prieki
3Zzz - ka reiskia dvigubi kryzeliai sunku vertinti kokybe, kai telefonu fotografuota ir taip is toli. bendras vaizdas visai mielas
Astulia - irgi sparciai stumiesi i prieki
3Zzz - ka reiskia dvigubi kryzeliai sunku vertinti kokybe, kai telefonu fotografuota ir taip is toli. bendras vaizdas visai mielas
Nesuprantu siuvinetoju, kurios lankosi sioje temoje, o vis tiek siuvineja neaiskiu firmu neaiskius paveikslus, todel rezultatas buna ne pats geriausias.
Pvz. Dedu Dimensions paveiksla, kuri siuvinejau pati, bet samoningai dedu "reklamine" versija, o ne savo, kuri jau buvau idejusi praeitais metais. Tiesiog matyti svarus, "isbaigtas" vaizdas. Nekeliu sau uodegos, bet kas mate, nusiima ireminta darba nuo lentynos, kad paziuretu, ar tikrai siuvinetas paveikslas, o ne-nuotrauka.
O dabar panasus labai nesenai idetas paveikslas. Na desinys virsutinis ketvirtadalis dar normaliai, bet siaip...
Ka tik dar viena panasu plemuota idejo.
As cia nenoriu lazdavotis, kas ka nori, tas ta siuvineja, man tik gaila tiek laiko sugaisto hmmmm rezultatui.
summa summarum, cia siaip pastebejimas. Kam reikejo-supras. nieko nenoriu izeisti, bet kokio velnio siuvineti neaiskius paveikslus. Kad ir Dimensions-issidirbineja-trys gijos vieno, viena kitos, dvi gijos to, dvi ano, viena to, kita ano, bet rezultatas vertas vargo, o ne kazkokio rusio UAB'o, kuris perleidzia fotke per programa nesigilindamas i rezultata. Arba dazniausiai kazkokia moterele.
Drauguze, AZ prasitryniau. Sorriukas.
Pvz. Dedu Dimensions paveiksla, kuri siuvinejau pati, bet samoningai dedu "reklamine" versija, o ne savo, kuri jau buvau idejusi praeitais metais. Tiesiog matyti svarus, "isbaigtas" vaizdas. Nekeliu sau uodegos, bet kas mate, nusiima ireminta darba nuo lentynos, kad paziuretu, ar tikrai siuvinetas paveikslas, o ne-nuotrauka.
O dabar panasus labai nesenai idetas paveikslas. Na desinys virsutinis ketvirtadalis dar normaliai, bet siaip...
Ka tik dar viena panasu plemuota idejo.
As cia nenoriu lazdavotis, kas ka nori, tas ta siuvineja, man tik gaila tiek laiko sugaisto hmmmm rezultatui.
summa summarum, cia siaip pastebejimas. Kam reikejo-supras. nieko nenoriu izeisti, bet kokio velnio siuvineti neaiskius paveikslus. Kad ir Dimensions-issidirbineja-trys gijos vieno, viena kitos, dvi gijos to, dvi ano, viena to, kita ano, bet rezultatas vertas vargo, o ne kazkokio rusio UAB'o, kuris perleidzia fotke per programa nesigilindamas i rezultata. Arba dazniausiai kazkokia moterele.
Drauguze, AZ prasitryniau. Sorriukas.
SUPER MERGINOS!!! LABAI GRAŽU!!!
Šiuo metu nesiuvinėju jokio darbelio, bet man labai patinka.
Paskutinį siuvinėjau, kai gimė vaikiukas, ta proga jam padariau darbelį su jo vardu, gimimo data, svoriu, ūgiu. Pridėjau dar šalia jo pirmąją kepurytę, kojinytes ir kelis mažus meškučius. Tik va parodyti savo darbelio Jums negaliu , nes neduoda nuotraukos įkelti.
Paskutinį siuvinėjau, kai gimė vaikiukas, ta proga jam padariau darbelį su jo vardu, gimimo data, svoriu, ūgiu. Pridėjau dar šalia jo pirmąją kepurytę, kojinytes ir kelis mažus meškučius. Tik va parodyti savo darbelio Jums negaliu , nes neduoda nuotraukos įkelti.
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 20, 15:40)
SUPER MERGINOS!!! LABAI GRAŽU!!!
Sveika prisijungus, parašiau į až