Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 83 tema

QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 16:14)

gal žinot daugiau SIULU KONVERTERIU, nes tas  kur nuroditas neveikia

man reikia dimensions i DMC konvertuoti

http://www.cyberstit...p?processForm=0

Gal dabar veiks, nu lygtais šitą kėliau iš savo kompo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 16:14)
gyvenu vienkiemi, dabar viskas užpustyta, net iš kiemo išvažiuot neimanoma, tai ka veikt?? valgyt šeimynai padarau, namus apsikuopiu ir siuvinėju  rolleyes.gif

Einu, kaip toj pasakoj, pagriaužt stalo kampą iš pavydo... blush2.gif

Džeine, Konverteris arba galima ieškoti čia mirksiukas.gif
thumbup.gif O, kokia reaktyvinė čia tarpusavio pagalba thumbup.gif
Wasara, ačiū už padrąsinimą, bandysiu išsiuvinėt drobėj kokį stambesnį inicialą, ar panašiai. Man kiek neaišku, kaip joj susiorientuot - susiskaičiuot? Ar reikia nuosekliai tada kryžiukus eilutė po eilutės guldyt, kad kokio nepamestum, ar žymintis - susidaigstant?..
Pasirodysiu nykštukų procesiuką, kai išsiūsiu arbatinuką ant ugnelės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 10 sausio 2010 - 16:31
QUOTE(Sazha @ 2010 01 10, 16:25)
Einu, kaip toj pasakoj, pagriaužt stalo kampą iš pavydo...  blush2.gif 

O aš tuoj eisiu į Vilniaus oro uostą į naktinę pamainą, kur galima ramiai pasiuvinėti. Vis tiek, kai toks oras bus daug vėlavimų, pamiegoti neišeis- tai bent kokia nauda bus. ax.gif
Atsakyti
Čia mano užbaigta rožė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 10, 16:38)

bigsmile.gif vauu, kokios dailios spalvos wub.gif

zundytepuikiai darbuojies, namukas toks mielas pupso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 01 10, 01:16)
Jai nepatinka backstitch'as.  bigsmile.gif Na bet nezinojau, kad ji tooookia mazochiste. Toki super duper gigantiska paklode isiuvineti.  blink.gif Lenkiu zila galva.

tsssssss, neisduok gi manes lotuliukas.gif nepatinka.... blush2.gif o jau is tos tavo zilos galvos juokiausi puse dienos lotuliukas.gif idomu, kurios cia zile didesne thumbup.gif

aciu visoms uz pagyras, o siuvineju , nes savaitgalis, o be to visteles vienas juokas - mazulelis paveikslelis blush2.gif dziusta jau, lyginsiu.

rozes ziedas - fantastiskas 4u.gif

nameliuko procesas- jau toks jaukus... wub.gif mano uosviene nori peizazo...gal sakau ...ai ne ne ne...nes uszimanysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 sausio 2010 - 16:50
Dzeine,nu tempai pas tave suuuperiniai!!!
Zundyte,koks mielas namukas,kaip sparciai tau einas, thumbup.gif
Zuzanele,vaaaau kokia roze,nu as be zado jau griunu....
Atsakyti
Sazha, jei siuvinėju ką nors labai mažo, tai net nesižymiu niekaip. O jei koks didesnis darbelis, tai susidaigstau. Jei įdomu, galėsiu ryt nufotografuot, kaip pas mane sudaigstyta, kaip tik esu vieną darbuką ant lino pradėjus siuvinėt.

zuzanele, kokia nuostabi rožė wub.gif wub.gif Be galo gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasara: 10 sausio 2010 - 16:55
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 01 09, 19:58)
KALITEJA -  nuosirdus sveikinimai gimtadienio proga

Dėkoju blush2.gif o kaip čia taip sužinote.

QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 13:55)
ax.gif pasirodisiu jau baigta pintine ax.gif
o čia kita pusė  ax.gif

Oho kita pusė ir kokiaq graži thumbup.gif na man dar mokytis ir mokytis ax.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 01 10, 16:38)

bigsmile.gif taip greitai.

Bet kokių nuostabių darbelių užderėjo,šaunuolės merginos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 01 10, 15:37)
SheMe, oho, koks leteninis  bigsmile.gif  Pažiūrėjau į Tavo vaikiuko gimimo datą, ir dukart "apakau"  blink.gif  Jau rankos į kryžiukus kimba? Ir ne į kokią smulkmę, o į didelio darbo baiginėjimą... Oho, šaunuolė  4u.gif

Na kai matai neužbaigtą darrbą prieš nosį tai ir jokie gimdymai manau nesustabdytų jį užbaigti lotuliukas.gif Turiu ragus nemažus, tai užsispyrimas nugalėjo thumbup.gif

QUOTE(Wasara @ 2010 01 10, 16:14)
SheMe, koks katinėlis meilutis wub.gif  wub.gif Labai gražus darbas thumbup.gif

labai ačiū blush2.gif Tik įpusėjus darbui supratau, kad per daug storais siūlais siuvinėju, būtų buvę gražiau doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 01 10, 18:38)

Labai nuostabus darbas wub.gif Taip ir norisi nukniaukt ir ant savo sienoos pasikabint wub.gif

zundyte, dabar, kol vaikas ramus, laiko atrasti nera sunku, bet veliau, kai netik miegosim ir kakosim, tada jau rankdarbiai uzsimirs manau rolleyes.gif tai dziaugiuosi kol dar galiu bigsmile.gif
O pačiai manau reikės labai daug kantrybės užbaigti tokį milžinišką darbą, užjaučiu ir sėkmės, kaip sakant thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
stai, prisiduodu, pabaigiau Dim vistelas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Dovyda, puikios vištelės ir puiki mintis thumbup.gif
Zuzanėle, o jau rožė... Ar čia pagalvėlė?..
Wasara, būsiu labai dėkinga, jei parodysi tą siuvinėjamą drobę.
Atsakyti