mergaitės,
kažkuri rodėte pagalvėlę vestuviniems žiedams,
reikia ir nerandu
QUOTE(jurginėlis @ 2010 01 18, 18:52)
einam į schemų temikę, įkelsiu ką turiu
Mano mažo paveiksliuko procesas:
Žinoma iki paukščiuko rožių taaaaaaaaaip toooooooli
Žinoma iki paukščiuko rožių taaaaaaaaaip toooooooli
labutis pauksciuk maciau siuvineji labai grazias geles gal galetumej ju schenute atsiusti man? jurvilte@gmail.com
Šaunuolės, merginos, gražiai darbuojatės.
QUOTE(jurvilte @ 2010 01 18, 20:24)
labutis pauksciuk maciau siuvineji labai grazias geles gal galetumej ju schenute atsiusti man? jurvilte@gmail.com
schemą turiu popieriniam variante
simon4, rasiux-, Daiko, astulia, labai dailūs procesai Šauniai darbuojatės
Daiko, žiūriu, kad palikai baltus siūlus, kuriais medžiagą susižymėjai. Ar nebus paskui tau sunku juos ištraukt? Man tai siūlai taip užsisiuvinėja, kad paskui darbas gadinas juos traukiant, tai dabar visada prieš pradėdama naujam kvadratuke siuvinėt, siūlus ištraukiu
Daiko, žiūriu, kad palikai baltus siūlus, kuriais medžiagą susižymėjai. Ar nebus paskui tau sunku juos ištraukt? Man tai siūlai taip užsisiuvinėja, kad paskui darbas gadinas juos traukiant, tai dabar visada prieš pradėdama naujam kvadratuke siuvinėt, siūlus ištraukiu
QUOTE(astulia @ 2010 01 18, 22:18)
nu ką, ir aš pasirodysiu su savo procesu
Oho, kiek darbo įdėta.
QUOTE(Wasara @ 2010 01 18, 23:22)
Kai parasei, puoliau kur issiuvineta traukti siuliukus ir traukiasi jie siuvinejimo nei trupucio negadina
Daiko, tai gerai, nes būtų gaila daug darbo įdėjus paskui sugadint gražų darbą