as siuvineju pagal pilnu kryziuku virsutinio siulo krypti
vadinasi galvojau teisingai...aciukas
QUOTE(egliuchiux @ 2010 01 17, 18:48)
ooo... reiks ten nesti ... o kaip kainos ? labai nesikandzioja ? daba krize tai reik visur taupyt
kai paskutinį kartą nešiau, tai nesikandžiojo tos kainos, dabar tai net nežinau pas mane albumėly pažiūrėk, kur vilkai įrėminti, tai nešiau ten ir su viskuo sumokėjau apie 50 lt. čia brangiausiai, kiek mokėjau už vieną darbą
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 17, 13:40)
Rožių procesas
PAUKŠČIUK Rožės nuostabiai skleidžiasi,o jau kvapą tai net už Lietuvos ribų jaučiu. VNŽ nuostabu.
Labutis, gražiai darbuojatės.
QUOTE(astulia @ 2010 01 17, 20:49)
kai paskutinį kartą nešiau, tai nesikandžiojo tos kainos, dabar tai net nežinau pas mane albumėly pažiūrėk, kur vilkai įrėminti, tai nešiau ten ir su viskuo sumokėjau apie 50 lt. čia brangiausiai, kiek mokėjau už vieną darbą
aciu labai uz info antradieni reiks nunest ten savo kruva neiremintu darbu
laba atsiprasau kad neparasiau. mano adresas asta_prot@yahoo.co.uk aciu
Paukščiuk, iš čia įlindau ir negaliu nepagirt tavo rožių. Fantastiškai gražu
QUOTE(e.meskine @ 2010 01 17, 18:56)
nu Jus visos ir pavarot saunuoles kruopstuoles visom
na o man atsistojo klausimelis...nusiziurejau schemute o ten yra pusiniu kryziuku...dar neteko susidurti..tai va...tas kryziukas turi kaip gulti? jokio skirtumo? ar i ta puse kur pilno kryziuko virsutinis siuliukas
na o man atsistojo klausimelis...nusiziurejau schemute o ten yra pusiniu kryziuku...dar neteko susidurti..tai va...tas kryziukas turi kaip gulti? jokio skirtumo? ar i ta puse kur pilno kryziuko virsutinis siuliukas
Reikėtų žiūrėti į dizainą, nes pavyzdžiui Dimensions schemose pusinis priešingas viršutiniam.
Pas mane panašiai buvo:
Čia gal nelabai matyti, bet pusiniai į kitą pusę nei viršutiniai siekiant sukurti žolės faktūrą.
Kiek daug gražių darbų Ypač sužavėjo paukščiuko rožių procesas
ačiū mielosios . besiuvinėdama jas įsimylėjau, bet deja, tai užsakymas