Kiek daug grožių prisiuvinėjot.
Virusiukas plinta, tik aš savo sesutės niekaip negaliu užkrėsti. Bet už tai darbe padaugėjo kryžiavotojų, pirma buvom tik dvi, o dabar dar trys prisidėjo.
Čiole,tų apkrėstųjų pirmi darbai ir iškart ant 18.....tai apkrėtei iškart laaabai stipriu ir nepagydomu virusu....nu suuuper
QUOTE(čiolė @ 2010 01 16, 15:50)
Nu gi paprastai: antro mėn., vienuoliktą dieną (II.II) tai lyg BS dygsniukai
man nesiriša
o meetas mane domina tik kaip reiks su maza papinuke susitvarkyt ta diena kartais nevalstybine svente vel?
ciole laaaaabai skanius pyragus kepa ir netik
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 16, 17:12)
o meetas mane domina tik kaip reiks su maza papinuke susitvarkyt ta diena kartais nevalstybine svente vel?
Nu žinai INESIUU mane išvertei iš koto Net susisarmatijau (taip liaudiškai tariant ) Valstybinė šventė vasario 16d... O kad nesiriša su BS-u tai gal ir nesiriša... Čia man tik šiaip mintis toptelėjo Na žodžiu, svarbiausia, kad noras būtų, o progą jau sugalvosim
pauksciuk , jau pradedu bijot sm skaityt geda del savo darbu ir ju kruopstumo
o tu cia sau ar kam nors?
o tu cia sau ar kam nors?
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 16, 16:09)
man nesiriša
jeigu X.X (10 mėn. 10d.) buvo siuvinėtoju kryželiu diena, tai II.II. nori pasiulit BS diena
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 16, 18:07)
jeigu X.X (10 mėn. 10d.) buvo siuvinėtoju kryželiu diena, tai II.II. nori pasiulit BS diena
aš mintį tai pagavau, bet va romėniškai nesiriša, turėtų būt II.XI(vasario 11d), o kad būtu II.II, tai vasario 2d
Dowi, paukščiukas
jau gėlių gražumas nenusakomas
jau gėlių gražumas nenusakomas
dowi gėlių grožis neišpasakytas
paukščiuk, kaip visada subtilu ir miela ir dar violetiniai atspalviai kokia čia medžiaga? labai jau įdomi pasirodė
paukščiuk, kaip visada subtilu ir miela ir dar violetiniai atspalviai kokia čia medžiaga? labai jau įdomi pasirodė