Sveikos merginos
Donalita, Sazha dėkoju už gražius žodžius mano adresu
Šiek tiek vėliau pasirodysiu ką dabar siuvinėju.
mazqe 1979 veltinį, jei moki galima pasigaminti ir pačiai, bet yra pirkti dirbtinio veltinio, įvairių storių ir spalvų. Vilniuje aš perku Timari parduotuvėj.
QUOTE(čiolė @ 2010 01 16, 12:20)
Taip taip paspartus pjauna Minijos gatvėj (manau žinai kur yra, nes tikslaus adreso nepasakysiu kažkas apie 135 turėtų būt)
čia reporte, lyg ir žinau, tik nesu buvus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 16, 15:19)
čia reporte, lyg ir žinau, tik nesu buvus
Jo jo rybporte... Tai prašom apsilankyt ir į svečius užsukt Kava pavaišinsiu, o gal dar ir pyragą iškepsiu
QUOTE(čiolė @ 2010 01 16, 14:29)
Jo jo rybporte... Tai prašom apsilankyt ir į svečius užsukt Kava pavaišinsiu, o gal dar ir pyragą iškepsiu
pats laikas meeetą organizuot, tik reik palaukt kol mano mažius pasveiks
Dowi,kokie šaunūs paveiksliukai,atrodo suuuuper,verčiantys iš koto
na dabar nepamenu,kitos merginos su naujais darbeliais,ir čiolės apkrėstosios plintančiu virusu,šauuunuolės !!!!! darbai superiniai
na dabar nepamenu,kitos merginos su naujais darbeliais,ir čiolės apkrėstosios plintančiu virusu,šauuunuolės !!!!! darbai superiniai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 16, 16:03)
O kas dabar serga?.. O meetą gal nebent vasario antroj pusėj organizuokimės pvz. vasario 11 (II.II pavadinkim mes jį BieSinimo diena ) ???
P.s. pamiršau padėkot banni už gėles
ačiū mergiukai
aš jau 17metų ta liga sergu
aš jau 17metų ta liga sergu
QUOTE(čiolė @ 2010 01 16, 15:19)
O kas dabar serga?.. O meetą gal nebent vasario antroj pusėj organizuokimės pvz. vasario 11 (II.II pavadinkim mes jį BieSinimo diena ) ???
man tiks, jei tik mažius nesirgs(pradėjom lankyt darželį ) kaip tu ten tą datą užšifravai II.II O meeto tema man bet kuri tinka
QUOTE(zefiriukas @ 2010 01 16, 14:47)
mazqe 1979 veltinį, jei moki galima pasigaminti ir pačiai, bet yra pirkti dirbtinio veltinio, įvairių storių ir spalvų. Vilniuje aš perku Timari parduotuvėj.
dėkui, aš, matai, ne iš vilniaus, bet pasiieškosiu būtinai.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 16, 16:40)
man tiks, jei tik mažius nesirgs(pradėjom lankyt darželį ) kaip tu ten tą datą užšifravai II.II O meeto tema man bet kuri tinka
Nu gi paprastai: antro mėn., vienuoliktą dieną (II.II) tai lyg BS dygsniukai
QUOTE(Dowi @ 2010 01 16, 09:46)
Na tegu kas nors išdrįsta pasakyt,kad siuvinėjimas bevertis. Taigi akmenim užmėtytume. Gražiau ir negali būti,viskas puikiai priderinta
QUOTE(čiolė @ 2010 01 16, 10:14)
O va čia jos kaimynės, kuri "užsikrėtė" plintančia liga darbelis (beje tai pirmas jos darbas)
Aš dabar dovanai šitą lelių kryžiavoju. Taigi jis ant lino ar ewo ir čia pirmas darbas Na šaunumėlis.
QUOTE(tute28 @ 2010 01 16, 16:52)
Aš dabar dovanai šitą lelių kryžiavoju. Taigi jis ant lino ar ewo ir čia pirmas darbas Na šaunumėlis.
Abu darbai padaryti ant kanvos... Tik aguonos siuvinėtos ant rusvos kanvos, o leliukas ant baltos... (jei gerai pamenu tai lyg 18)