Sazha, man asmeniškai maloniau siuvinėti plėmais. Išsiuvinėju vieną kamputį, vėliau persimetu į kitą ir nesvarbu kiek kartų tnka kirpti siūlą ir verti kitos spalvos. Man čia toks savotiškas žaidimas
kazkada pagavau minti, kad siuvinejimas kryzeliu tarsi deliones deliojimas kiekvienas kryzelis turi atgulti i savo vieta, rezultatas - fantastiskas
kiek grožių jūsų darbštuolės tikros
mano darbeliukai
mano darbeliukai
QUOTE(zundyte @ 2010 01 15, 20:56)
l. gražūs skirtukai, bet...tai pačios tą veltinį darote?klausimas gal kvailas, bet nieko nesuprantu.
QUOTE(Dowi @ 2010 01 16, 11:46)
neapsakomai gražu
Sveikos gyvos Dowi paveikslų komplektas tiesiog žavus O dabar noriu parodyt savo "užkrėstos" draugės darbą
O va čia jos kaimynės, kuri "užsikrėtė" plintančia liga darbelis (beje tai pirmas jos darbas)
O va čia jos kaimynės, kuri "užsikrėtė" plintančia liga darbelis (beje tai pirmas jos darbas)
Čiole, kokybišką virusą skleidi, darbai puikūs
Ar čia Klaipėdoj tokios formos pasportus pjauna??
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 16, 13:16)
Čiole, kokybišką virusą skleidi, darbai puikūs
Taip taip paspartus pjauna Minijos gatvėj (manau žinai kur yra, nes tikslaus adreso nepasakysiu kažkas apie 135 turėtų būt)
sveikutes
dekoju visoms uz pagyrimus
kad taip jau gavos, kad jo namie daug turejau tai ant jo ir siuvineju
Papildyta:
aciu, kad uzkretei sita liga
dekoju visoms uz pagyrimus
QUOTE(Donalita @ 2010 01 15, 18:16)
.....Nieko sau pradinukė - ant lino siuvinėja
.......
.......
kad taip jau gavos, kad jo namie daug turejau tai ant jo ir siuvineju
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 15, 18:05)
aciu, kad uzkretei sita liga
Dovi, Ciole
Dowi - saunuole, labai dailus paveiksliukai
ciole - sutinku, kad uzkratas kokybiskas, sauniai pasidarbavo uzkrestosios, sekmes joms
ciole - sutinku, kad uzkratas kokybiskas, sauniai pasidarbavo uzkrestosios, sekmes joms