pasirodisiu jau baigta pintine
dydis 32x40 cm. pradėtas buvo 2009,12,02
o čia kita pusė
Merginos, šaunuolės esat.
O aš vakar baigiau mėlynuot su jūra ir pradėjau krantą. Rytoj parodysiu procesą. Dabar vėl siuvinėju, o planų skaičius tik didėja.
O aš vakar baigiau mėlynuot su jūra ir pradėjau krantą. Rytoj parodysiu procesą. Dabar vėl siuvinėju, o planų skaičius tik didėja.
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 14:55)
jau baigta?? Grozis Ne, nu bet merginos, taip infarkta galit ivaryt einu ir as kryziavot
jooooouuuu, cia man metu darbas butu grazu
SheMe, koks katinėlis meilutis Labai gražus darbas
Sazha, dailius paveikslėlius išsirinkai siuvinėt Ant lino nėra sunku siuvinėt, bent jau man tai net labiau ant lino patinka siuvinėt nei ant kanvos Pabandyk ką nors nediduko išsisiuvinėt ir pamatysi, kaip tau siuvinėjas ant jo
Džeine, labai gražu Ir kaip greitai išsiuvinėjai
Sazha, dailius paveikslėlius išsirinkai siuvinėt Ant lino nėra sunku siuvinėt, bent jau man tai net labiau ant lino patinka siuvinėt nei ant kanvos Pabandyk ką nors nediduko išsisiuvinėt ir pamatysi, kaip tau siuvinėjas ant jo
Džeine, labai gražu Ir kaip greitai išsiuvinėjai
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 14:55)
o čia kita pusė
o čia kita pusė
Nu jooo (griūdama galiu nebent į Dantistę atsiremt (nes ji pirma griūna ) Tempai pas jūs , tai nieko negaliu pasakyt... O šis krepšelis irgi yra mano penkmečio planuose
Dzeine, kaip kazkuri sake, gal kinieciai rusy adateles smaigsto
gal tikrai kokias stebuklingas adateles turi kazkaip susirupinau savaisiais tempais kiek per diena laiko skirei kryziavojimui? ar siuvineji iskart per 2 skylutes?
gal tikrai kokias stebuklingas adateles turi kazkaip susirupinau savaisiais tempais kiek per diena laiko skirei kryziavojimui? ar siuvineji iskart per 2 skylutes?
Aš ir apakus, tokį grožį per tokį trumpą laiką
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 10, 10:59)
kazkuri buvot prasius konventerio is kinisku i dmc, kokie tie kiniski siulai buvo? gal sitie HSV
aš ieškojau korėjietiškų siūlų Yeidam konverterio ,gal apie tai kalbi?
QUOTE(SheMe @ 2010 01 10, 13:32)
Na va, pagaliau pabaigiau savo kataką Ilgokai jis pas mane voliojosi....
gražu ,ir tikrai idomu kur laiko randi ,kai leliukas ant rankų
QUOTE(Sazha @ 2010 01 10, 13:37)
Sveikos, labai ačiū už atsakymus
Tik manau, kad maniškis gerokai kitaip atrodys, nes siuvinėju DMC, o originale turi būt Anchor; siūlus parinko konverteris
Tik manau, kad maniškis gerokai kitaip atrodys, nes siuvinėju DMC, o originale turi būt Anchor; siūlus parinko konverteris
pasirodyk procesą,gal ne taip jau ir blogai ,kaip galvoji
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 13:55)
nu jo ,ryškiai kiniečiai rūsy sėdi ...aš šitą pintinę siuvinėjau 10 mėnesių ,ji per vieną su trupučiu ,nu tiesos dėlei ,tai buvo mano aplamai pirmas darbas,pradžioj be rėmo siuvinėjau ,nežinojau kaip siūlus tvirtint kitoj pusėj ,nei kanva subraižyta buvo ,tai teko ardyt nusikryžiavojus į šoną,,vienu žodžiu tai mano mokomasis siuvinėjimas bbuvo,dabar tikrai greičiau išsiuvinėčiau,bet tikrai ne per mėnesį...ŠAUNUOLĖ DŽEINĖ
O aš prie namuko darbuojuosi,kažkodėl labai lėtai einasi,čia pilnai išsiuvinėti 4lapai iš 15,ir dar trys maždaug po pusę,nes man neina nubrėžt kaip linijos tarp lapų ,vistiek jei siūlas tas pats sekančiam lape tai ir išsiuvinėju ten ,tai ir gaunasi kad tokiais liežuviais siuvinėju ,bet man taip patogu
QUOTE(Mur mur @ 2010 01 10, 14:43)
Dzeine, kaip kazkuri sake, gal kinieciai rusy adateles smaigsto
aga, labai daug kiniečių
per diena išsėdžiu ir 6-8 val, kai kada tik 2 val, o buna dienu kai visai neprisėdu...
gyvenu vienkiemi, dabar viskas užpustyta, net iš kiemo išvažiuot neimanoma, tai ka veikt?? valgyt šeimynai padarau, namus apsikuopiu ir siuvinėju
Labai ačiū visom už pagyras
tikrai nesistengiu siuvinėt dėl rekordu ar kažko panašaus, tai mano hobi.. jei kelias dienas neprisėdu, tai toks jausmas kad vietos neturiu... siuvinėjimas, kaip narkotikai, pripranti ir atsitraukt negali
Papildyta:
gal žinot daugiau SIULU KONVERTERIU, nes tas kur nuroditas neveikia
man reikia dimensions i DMC konvertuoti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 10, 16:02)
O aš prie namuko darbuojuosi,kažkodėl labai lėtai einasi,čia pilnai išsiuvinėti 4lapai iš 15,ir dar trys maždaug po pusę,nes man neina nubrėžt kaip linijos tarp lapų ,vistiek jei siūlas tas pats sekančiam lape tai ir išsiuvinėju ten ,tai ir gaunasi kad tokiais liežuviais siuvinėju ,bet man taip patogu
Šauniai darbuojiesi.
Aš ir, kai neprisėdu nors dieną prie siuvinio, tai kažko trūksta. Va baigiau savo rožę, tai ieškau už ko čia vėl užsikabinus...
Konverteris
Konverteris 2
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 10, 18:14)
man reikia dimensions i DMC konvertuoti
Konverteris
Konverteris 2