Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 83 tema

Labutis, kiek daug grožių užderėjo. wub.gif

Dar Vilniuje yra parduotuvė Vilniaus gatvėj, vakar buvau užsukus, ten yra labai didelis rinkinukų siuvinėjimui pasirinkimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 15, 12:29)
sukelsiu į savo, paskum įkelsiu nuorodėlę  mirksiukas.gif
Ačiū notworthy.gif
Aš po truputį siuvinėju:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 15 sausio 2010 - 15:10
QUOTE(ruci @ 2010 01 15, 15:06)
Ačiū notworthy.gif
Aš po truputį siuvinėju:

http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-dVLY , tik dar iš eilės nesudėliojau blush2.gif

bigsmile.gif koks meškis wub.gif
Atsakyti
Višniuke, labai mieli darbukai thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprasau, uz truputi off-topic'a.

Ar galima siuvimui masina naudoti siuvinejimo siulus? Ta prasme viena siula is sesiu. Noriu klesne atsiuti, o turiu tik raudona siula siuvimui, uztat siuvinejimui simtus spalvu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 15 sausio 2010 - 16:03
QUOTE(Toli @ 2010 01 15, 17:01)
Atsiprasau, uz truputi off-topic'a.

Ar galima siuvimui masina naudoti siuvinejimo siulus? Ta prasme viena siula is sesiu. Noriu klesne atsiuti, o turiu tik raudona siula siuvimui, uztat siuvinejimui simtus spalvu.  ax.gif

Iš manęs patarėja tai šiaip... g.gif Bet manau, kad per silpni siuvinėjimo siūlai mašinai.
Atsakyti
Donalita,kokia suuuper tavo adatine!!! thumbup.gif
Visniuke,kiek darbeliu ,ogo,visi toookie svelnuciai,mieluciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 15, 14:25)
laba visom auksarankem 4u.gif

noreciau ir as i jusu bureli ax.gif ar priimsit blush2.gif ? man aisku ner ko lygintis su jumis, nes tik pradinuke esu tongue.gif
Mano pirmuosius darbelius galit pamatyt paraso nuorodoj ax.gif

4u.gif pagaliau prisijungei mirksiukas.gif

čia visos laukiamos 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pagyrimus mano adatinei clap.gif

QUOTE(astulia @ 2010 01 15, 05:49)
kaip gražiai atrodo  bigsmile.gif o ten ant šonų kažkokią juostelę prisiuvai?

QUOTE(Džeinė @ 2010 01 15, 08:22)
bigsmile.gif  kaip gražu  bigsmile.gif
o kokia juostele ten šone siuvai?? prašom plačiau  ax.gif

ka žadi dabar siuvinėti  rolleyes.gif

Paprastai viską dariau. Užsiuvau mašina šonus (vis greičiau tongue.gif ), prikišau vatos ir rankomis iš gerosios pusės galą užraukiau, kraštus vidun sukišus. Ir plačia spalvinga juostele kraštus apsiuvau, kampus užapvalinau.

Išsirinkau HAED, pačiupinėjau Evenveave Lugana ir nusprendžiau, kad gal jau ir ne taip baisu bus, bet kadangi aš žmogus nuoseklus, tai pagalvojau, kad nuo iki šiolei siuvinėtos 14 Aidos man bus smagiau peršokti į Evenveave per 18 Aidą. Tai prie viso kito dar užsisakiau siūlų pačiam pačiausiam nameliui ir 18 Aida. Dabar laukiu.

QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 15, 06:27)
laba, jungiuos į jūsų gretas, mano antras siuvinėtas gyvenime darbelis. planų turiu daug siuvinėjimui, bet ne visada laiko.

QUOTE(LOONA_ @ 2010 01 15, 08:35)

Šaunuolės 4u.gif junkitės ir savo drauges dar šia liga užkrėskit biggrin.gif

QUOTE(Višniukė @ 2010 01 15, 12:25)
laba visom auksarankem 4u.gif

noreciau ir as i jusu bureli ax.gif ar priimsit blush2.gif ? man aisku ner ko lygintis su jumis, nes tik pradinuke esu tongue.gif
Mano pirmuosius darbelius galit pamatyt paraso nuorodoj ax.gif

Nieko sau pradinukė - ant lino siuvinėja bigsmile.gif
Tada aš esu nulinukė lotuliukas.gif

QUOTE(ruci @ 2010 01 15, 13:06)
Ačiū notworthy.gif
Aš po truputį siuvinėju:

gražuolis meškinas. O vaikiuką nors truputį paspalvinsi ar paliksi kaip schemoj? Lygtai atpažinau tavo paveiksliuką.
Atsakyti
Oi Donalita nesiūlyk užkrėst šią liga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galiu papasakot va tokį juokelį: aš užkrėčiau savo draugę, ta - savo kaimynę-bendradarbę, o jos abi virusą paskleidė savo kolektyve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai dabar galiu tik įsivaizduot kike sergančių doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Čiole, tu tikra šaunuolė, tau medalį už tai reikia įteikti, aš kolkas užkrėčiau tik draugės mamą... gyvenančią kitam Europos gale lotuliukas.gif Draugei parašiau laišką, pasigyriau savo naują meilę, išdėsčiau plonybes subtilybes, o ta savo mamai papasakojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 01 15, 18:16)
Šaunuolės  4u.gif  junkitės ir savo drauges dar šia liga užkrėskit biggrin.gif

dėkui.
o kai siuvinėjat skirtukus knygom, kuo kitą pusę uždengiat? priklijuojat gal prie kartono? jei taip, kokiais klijais? dėkui.siuvinėt šiandien pradėjau skirtuką, tokį paprastai paprastą, tik mažasis nelabai laiko palieka
Atsakyti