Labutis, kiek daug grožių užderėjo.
Dar Vilniuje yra parduotuvė Vilniaus gatvėj, vakar buvau užsukus, ten yra labai didelis rinkinukų siuvinėjimui pasirinkimas.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 15, 12:29)
sukelsiu į savo, paskum įkelsiu nuorodėlę
Ačiū Aš po truputį siuvinėju:
QUOTE(ruci @ 2010 01 15, 15:06)
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-dVLY , tik dar iš eilės nesudėliojau
koks meškis
Višniuke, labai mieli darbukai
Atsiprasau, uz truputi off-topic'a.
Ar galima siuvimui masina naudoti siuvinejimo siulus? Ta prasme viena siula is sesiu. Noriu klesne atsiuti, o turiu tik raudona siula siuvimui, uztat siuvinejimui simtus spalvu.
Ar galima siuvimui masina naudoti siuvinejimo siulus? Ta prasme viena siula is sesiu. Noriu klesne atsiuti, o turiu tik raudona siula siuvimui, uztat siuvinejimui simtus spalvu.
QUOTE(Toli @ 2010 01 15, 17:01)
Atsiprasau, uz truputi off-topic'a.
Iš manęs patarėja tai šiaip... Bet manau, kad per silpni siuvinėjimo siūlai mašinai.
Donalita,kokia suuuper tavo adatine!!!
Visniuke,kiek darbeliu ,ogo,visi toookie svelnuciai,mieluciai
Visniuke,kiek darbeliu ,ogo,visi toookie svelnuciai,mieluciai
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 15, 14:25)
laba visom auksarankem
noreciau ir as i jusu bureli ar priimsit ? man aisku ner ko lygintis su jumis, nes tik pradinuke esu
Mano pirmuosius darbelius galit pamatyt paraso nuorodoj
noreciau ir as i jusu bureli ar priimsit ? man aisku ner ko lygintis su jumis, nes tik pradinuke esu
pagaliau prisijungei
čia visos laukiamos
Labai ačiū už pagyrimus mano adatinei
Paprastai viską dariau. Užsiuvau mašina šonus (vis greičiau ), prikišau vatos ir rankomis iš gerosios pusės galą užraukiau, kraštus vidun sukišus. Ir plačia spalvinga juostele kraštus apsiuvau, kampus užapvalinau.
Išsirinkau HAED, pačiupinėjau Evenveave Lugana ir nusprendžiau, kad gal jau ir ne taip baisu bus, bet kadangi aš žmogus nuoseklus, tai pagalvojau, kad nuo iki šiolei siuvinėtos 14 Aidos man bus smagiau peršokti į Evenveave per 18 Aidą. Tai prie viso kito dar užsisakiau siūlų pačiam pačiausiam nameliui ir 18 Aida. Dabar laukiu.
Šaunuolės junkitės ir savo drauges dar šia liga užkrėskit
Nieko sau pradinukė - ant lino siuvinėja
Tada aš esu nulinukė
gražuolis meškinas. O vaikiuką nors truputį paspalvinsi ar paliksi kaip schemoj? Lygtai atpažinau tavo paveiksliuką.
QUOTE(astulia @ 2010 01 15, 05:49)
kaip gražiai atrodo o ten ant šonų kažkokią juostelę prisiuvai?
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 15, 08:22)
kaip gražu
o kokia juostele ten šone siuvai?? prašom plačiau
ka žadi dabar siuvinėti
o kokia juostele ten šone siuvai?? prašom plačiau
ka žadi dabar siuvinėti
Paprastai viską dariau. Užsiuvau mašina šonus (vis greičiau ), prikišau vatos ir rankomis iš gerosios pusės galą užraukiau, kraštus vidun sukišus. Ir plačia spalvinga juostele kraštus apsiuvau, kampus užapvalinau.
Išsirinkau HAED, pačiupinėjau Evenveave Lugana ir nusprendžiau, kad gal jau ir ne taip baisu bus, bet kadangi aš žmogus nuoseklus, tai pagalvojau, kad nuo iki šiolei siuvinėtos 14 Aidos man bus smagiau peršokti į Evenveave per 18 Aidą. Tai prie viso kito dar užsisakiau siūlų pačiam pačiausiam nameliui ir 18 Aida. Dabar laukiu.
QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 15, 06:27)
laba, jungiuos į jūsų gretas, mano antras siuvinėtas gyvenime darbelis. planų turiu daug siuvinėjimui, bet ne visada laiko.
QUOTE(LOONA_ @ 2010 01 15, 08:35)
Šaunuolės junkitės ir savo drauges dar šia liga užkrėskit
QUOTE(Višniukė @ 2010 01 15, 12:25)
laba visom auksarankem
Nieko sau pradinukė - ant lino siuvinėja
Tada aš esu nulinukė
QUOTE(ruci @ 2010 01 15, 13:06)
gražuolis meškinas. O vaikiuką nors truputį paspalvinsi ar paliksi kaip schemoj? Lygtai atpažinau tavo paveiksliuką.
Oi Donalita nesiūlyk užkrėst šią liga Galiu papasakot va tokį juokelį: aš užkrėčiau savo draugę, ta - savo kaimynę-bendradarbę, o jos abi virusą paskleidė savo kolektyve Tai dabar galiu tik įsivaizduot kike sergančių
Čiole, tu tikra šaunuolė, tau medalį už tai reikia įteikti, aš kolkas užkrėčiau tik draugės mamą... gyvenančią kitam Europos gale Draugei parašiau laišką, pasigyriau savo naują meilę, išdėsčiau plonybes subtilybes, o ta savo mamai papasakojo
QUOTE(Donalita @ 2010 01 15, 18:16)
dėkui.
o kai siuvinėjat skirtukus knygom, kuo kitą pusę uždengiat? priklijuojat gal prie kartono? jei taip, kokiais klijais? dėkui.siuvinėt šiandien pradėjau skirtuką, tokį paprastai paprastą, tik mažasis nelabai laiko palieka