Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

Tai va tame ir esmė, kad tokių batu neturiu 4u.gif
O kaip sužinoti ar gerai atrodytu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 28, 16:28)

O kaip sužinoti ar gerai atrodytu? blush2.gif

Pabandyk pasimatuoti g.gif Prie suknutės kokį šalikėlį apsivyniok ant kojų vietoj blauzdinukių g.gif blush2.gif Jaunam žmogui viskas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagalbą wub.gif O jos tik kai žiema tinka ar ir pavasari galima nešiot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 28, 16:33)
Ačiū už pagalbą  wub.gif  O jos tik kai žiema tinka ar ir pavasari galima nešiot? g.gif

Mes nešiosim ir pavasarį drinks_cheers.gif Patiko dukrai smile.gif
Atsakyti
Aišku, kai numegsiu savo pirmasias atlėksiu pasirodyt, bet tikriausiai tai greitai nenutiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 28, 17:04)
Aišku, kai numegsiu savo pirmasias atlėksiu pasirodyt, bet tikriausiai tai greitai nenutiks blush2.gif

Lauksim, būtinai pasirodyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 01 27, 04:55)
Rasteli sita mezgu jau  is atminties....o ji kazkada radau rusaiciu forume osinka.ru  4u.gif

mane irgi domina rastelis, kaip ir nemazai cia esanciu bigsmile.gif ir jei jau mezgat is atminties, galetumet cia sutartiniais zenklais mums parasyti mirksiukas.gif tikrai butume dekingos 4u.gif juk osinka.ru didesnis forumas nei SM ir rastelio paieskos butu tolygios adatos ieskojimo sieno kupetoj cool.gif
Atsakyti
forume "puosk save" irgi rasit 4u.gif , tarp megztu vakariniu sukneliu
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 01 27, 16:05)
Ačiu, mergaitės  smile.gif

Va tokiu rašteliu mezgiau
user posted image

schemutė

user posted image

Man labai patiko wub.gif O gal galetų kas parašyti šios schemos ženklų reikšmes? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2010 01 31, 18:40)
Man labai patiko  wub.gif O gal galetų kas parašyti šios schemos ženklų reikšmes? Dėkui  4u.gif

O rusiškai supranti? Įdėsių visus ženklus, labai tingiu rašyt blush2.gif http://knitsi.ru/ima...ttern/usl_1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 01 31, 19:01)
O rusiškai supranti? Įdėsių visus ženklus, labai tingiu rašyt  blush2.gif http://knitsi.ru/ima...ttern/usl_1.jpg

Taip ...dekui wub.gif
Atsakyti
user posted image

Nuostabus rastelis, gal turite schema?
Atsakyti