Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

Ačiu už gražius žodžius visoms blush2.gif smile.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2010 01 27, 17:51)
Deja nera kas numezga  verysad.gif

Kaip gaila verysad.gif O mama ar negalėtų? Paauglėms labai gražu g.gif Aš irgi tik po kokių 20 metų vėl paėmiau virblus į rankas, mokausi dar blush2.gif
Kita dukra jau laukia savo eilės, tik ji jau didelė, dideli ir rūbai g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2010 01 27, 18:51)
Kaip grazu  blink.gif  Kiap as tokio noreciau  verysad.gif  Deja nera kas numezga  verysad.gif

Ps.: Jei ka man 13 metu, kad nepagalvotumet ko nors ne to.

yra daug mezgėjų mezgančių, gal tėvelia tam skirtų tau šiek tiek pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2010 01 27, 19:51)
Kaip grazu  blink.gif  Kiap as tokio noreciau  verysad.gif  Deja nera kas numezga  verysad.gif

Ps.: Jei ka man 13 metu, kad nepagalvotumet ko nors ne to.

mieloji, o gal pabandyk paimti virbalus ir kamuoliuka siulu ir pamegzti .......gal tau patiks ir siek tiek pasipraktikavus nusinarpliosi puikias blauzdines :mirksiukas:ir tikrai gausi patarimu is mezgejeliu jei tiks kils klausimu smile.gif
Atsakyti
Dabar nesenai pradejau megzti, bet dar nemokėciau blauzdiniu doh.gif
Mama siek tiek kiek mokejo is savo laiku parode kaip ir viskas gal kai igusiu nusimegsiu blauzdines, bet vat kaip toke suknute tai net neisivaizduoju, nesugebeciau... doh.gif verysad.gif
Na bet gal teks prasyt mamos gal ka suras kas galetu numegzt, buvo toke moteris megzdavo pas mus Joniškyje, bet jau nebemezga doh.gif
Atsakyti
jei po truputį mezgi, tai tiesiog ir toliau mokykis, jas megsti pats paprasčiausias būdas, o jei kokio ženkliuko nežinai, tai su paveiksliukais paaiškineim, svarbu, kad noras būtų.
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2010 01 27, 21:46)
Dabar nesenai pradejau megzti, bet dar nemokėciau blauzdiniu doh.gif
Mama siek tiek kiek mokejo is savo laiku parode kaip ir viskas gal kai igusiu nusimegsiu blauzdines, bet vat kaip toke suknute tai net neisivaizduoju, nesugebeciau... doh.gif  verysad.gif
Na bet gal teks prasyt mamos gal ka suras kas galetu numegzt, buvo toke moteris megzdavo pas mus Joniškyje, bet jau nebemezga  doh.gif

saunuole thumbup.gif jei tik noro yra pramogsi ir nusimegsi dar grazesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,kokie grazus visu darbeliai ,blizguti pamegink viena kart,kit ajau bus geriau,mes visos juk nuo to pradejom,mano 13 metu dukra nusimezge pirstines pirmas,na nelabai dailios isejo,bet pradzia jau yra
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 01 27, 20:25)
blizguti pamegink viena kart,kit ajau bus geriau,mes visos juk nuo to pradejom

drinks_cheers.gif savom rankom daug mielesnis rūbelis bus. Pradžiai visai paprastutes pabandyk, be įmantraus raštelio g.gif
Atsakyti
Dabar mokykloi kaip tik mokinsimdes rastelisu darysim pavyzdelius o paskui megsiu salika. Manau po saliko po truputi blauzdines bandysiu. O mama sake paieskos kas galetu man numegzti blush2.gif Pamacius ta suknute su blauzdinem akys ant kaktos issoko kaip grazu.. wub.gif
Atsakyti
žinok ir pati greit nusimegsi, čia labai paprasta
Atsakyti
Sveikutės aš labai noriu nusimegsti blauzdines prie suknutės, bet nežinau ar jas galima kišti į plačius aulinukus , kaip žiūrėtusi??? nes kitokių batukų neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 28, 16:09)
Sveikutės aš labai noriu nusimegsti blauzdines prie suknutės, bet nežinau ar jas galima kišti į plačius aulinukus , kaip žiūrėtusi??? nes kitokių batukų neturiu  4u.gif

Mes ant batų nešiojam, tiesa, neplačių g.gif Jei batai platūs, tai ko nekišti drinks_cheers.gif
Atsakyti