Ačiu, Soni
QUOTE(Soni @ 2010 01 19, 17:05)
Žiūrint koks siūlų storis, koks raštas, šiaip aš pati sau mezgiaus iš vid.storio siūlų , bet mezgiau 4 pynutes, tai iš viso dėjau 44 akis
Papildyta:
na, man negražu ir tiek juodos atrodo vulgarokai ir iš viso kaip apsmukusios prisegamos kojinės prie sijono, tai tikrai ne, nebent dar prie šortukų kokiai ilgakojei, tai dar pusę bėdos būtų bet čia mano nuomonė, juk visos mes su skirtingais skoniais
Papildyta:
na, man negražu ir tiek juodos atrodo vulgarokai ir iš viso kaip apsmukusios prisegamos kojinės prie sijono, tai tikrai ne, nebent dar prie šortukų kokiai ilgakojei, tai dar pusę bėdos būtų bet čia mano nuomonė, juk visos mes su skirtingais skoniais
Nu juodos ir man negrazios, bet tos sviesios tai Ech - ir kodel as ne ilgakoje lieknule
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 19, 19:07)
Ech - ir kodel as ne ilgakoje lieknule
O kodėl aš nebe tų metų O gal trauk juos devynios
Gal visai tiks, nebūk sau tokia kritiška
kokios dailios blauzinėlės
juodauoga- gražios blauzdinės, gal rašteliu pasidalintumėt tų juodų?
ar man taip atrodo ar tikrai jos tokios trumputėst?
Juodauoga,blauzdines nuostabios
QUOTE(Soni @ 2010 01 20, 14:17)
juodauoga- gražios blauzdinės, gal rašteliu pasidalintumėt tų juodų?
Aciu Merginos
Soni, jos vaikiskos, tos juodos blauzdinukes, uztai ir trumpos.....
o rasteli radau rusaiciu tinklapyje, man jis labai patiko, perpratau kaip megzti ir daug kur ji taikau , labai graziai atrodo, tinka ir megztukams, ir blauzdinems, tikrai puosnus rastelis....: mezgu ji jau is galvos... ...tai ir schemutes nenaudoju...
gal kas ras pas rusaites...nes sitas rastelis is rusu forumo...
merginos, nu idekit kaip atrodo tos blauzdines ant jusu dailiu kojyciu
o sakykit ar tik mezgat blauzdines gal galima jas it vasiuku nert as su virbalais sunkiai draugauju bandyciau vasiuku gal kas bandet kazkaip
QUOTE(rimke2 @ 2010 01 21, 20:42)
o sakykit ar tik mezgat blauzdines gal galima jas it vasiuku nert as su virbalais sunkiai draugauju bandyciau vasiuku gal kas bandet kazkaip
as irgi tik vaseliu
QUOTE(rimke2 @ 2010 01 21, 20:42)
QUOTE(kemppinele @ 2010 01 21, 22:09)
as irgi tik vaseliu
tai žinoma, kad galima kaip norit taip ir megskit ar nerkit, svarbu mums rezultatą parodykit