Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

Ačiu, Soni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 19, 17:05)
Žiūrint koks siūlų storis, koks raštas,  šiaip aš pati sau mezgiaus iš vid.storio siūlų , bet mezgiau 4 pynutes,  tai iš viso dėjau 44 akis  4u.gif
Papildyta:
na, man negražu ir tiek  biggrin.gif  juodos  atrodo vulgarokai ir iš viso kaip apsmukusios  prisegamos kojinės  doh.gif prie sijono, tai tikrai ne, nebent dar prie šortukų kokiai ilgakojei, tai dar pusę bėdos  būtų  biggrin.gif  bet čia mano nuomonė, juk visos mes su skirtingais skoniais  4u.gif

Nu juodos ir man negrazios, bet tos sviesios tai wub.gif Ech - ir kodel as ne ilgakoje lieknule doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 19, 19:07)
Ech - ir kodel as ne ilgakoje lieknule doh.gif  tongue.gif

O kodėl aš nebe tų metų verysad.gif O gal trauk juos devynios lotuliukas.gif
Gal visai tiks, nebūk sau tokia kritiška 4u.gif
Atsakyti
vaikiskos blauzdinukes, megztos pagal uzsakyma: ruzavos puostos nerta gele, juodu blauzdinukiu rastelis lygiai toks pats, kaip ir moterisku blauzdiniu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokios dailios blauzinėlės wub.gif
Atsakyti
juodauoga- gražios blauzdinės, gal rašteliu pasidalintumėt tų juodų?
ar man taip atrodo ar tikrai jos tokios trumputėst?
Atsakyti
Juodauoga,blauzdines nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 20, 14:17)
juodauoga- gražios blauzdinės, gal rašteliu pasidalintumėt tų juodų?
ar man taip atrodo ar tikrai jos tokios trumputėst?

Aciu Merginos 4u.gif
Soni, jos vaikiskos, tos juodos blauzdinukes, uztai ir trumpos..... wub.gif
o rasteli radau rusaiciu tinklapyje, man jis labai patiko, perpratau kaip megzti ir daug kur ji taikau , labai graziai atrodo, tinka ir megztukams, ir blauzdinems, tikrai puosnus rastelis....: mezgu ji jau is galvos... wub.gif ...tai ir schemutes nenaudoju...
gal kas ras pas rusaites...nes sitas rastelis is rusu forumo... 4u.gif
Atsakyti
merginos, nu idekit kaip atrodo tos blauzdines ant jusu dailiu kojyciu blush2.gif
Atsakyti
o sakykit ar tik mezgat blauzdines gal galima jas it vasiuku nert as su virbalais sunkiai draugauju bandyciau vasiuku gal kas bandet kazkaip
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2010 01 21, 20:42)
o sakykit ar tik mezgat blauzdines gal galima jas it vasiuku nert as su virbalais sunkiai draugauju bandyciau vasiuku gal kas bandet kazkaip

drinks_cheers.gif as irgi tik vaseliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2010 01 21, 20:42)

QUOTE(kemppinele @ 2010 01 21, 22:09)
drinks_cheers.gif  as irgi tik vaseliu ax.gif

tai žinoma, kad galima biggrin.gif kaip norit taip ir megskit ar nerkit, svarbu mums rezultatą parodykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti