Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(Soni @ 2010 01 09, 22:51)
Aš niekad neveriu jokių gumų ar guminių siūlų  schmoll.gif  mezgu galus gera-bloga, kad šiek tiek aptempta būtų  4u.gif  Juk jos nesideda ant nuogų kojų- juk mausi ant pėdkelnių, be to turi gražiai sukristi, neturi būti ištemptos  4u.gif

Sis siulas nematomas, jis dedamas tam, kad blauzdinukiu krastas ilgainiui neissitampytu nuo nesiojimo ir plovimo, kaip su mezginiais atsitinka ir dedamas ne i visa blauzdine o tik i krasteli, kuris mezgamas viena gera viena bloga, o apkritimui jis tik padeda, netrukdo, palaiko blauzdine graziai apkritusia norimam aukstyje, neleidzia smukti zemyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 17, 19:41)
Sis siulas nematomas, jis dedamas tam, kad blauzdinukiu krastas ilgainiui neissitampytu nuo nesiojimo ir plovimo, kaip su mezginiais atsitinka ir dedamas ne i visa blauzdine o tik i krasteli, kuris mezgamas viena gera viena bloga, o apkritimui jis tik padeda, netrukdo, palaiko blauzdine graziai apkritusia norimam aukstyje, neleidzia smukti zemyn mirksiukas.gif

aš suprantu ir žinau apie tą siūlą biggrin.gif 4u.gif bet man vistiek jo nereikia, nes ten niekas man nesmunka ir nenusitampo, juk dedi ne ant nuogų kojų, o ant pėdkelnių ar džinsų, kelnyčių, o sukristi tos blauzdinės turi specialiai, bent jau man ištemptos jos klaikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 01 17, 17:47)
Naujausios mano blauzdines is siulu likuciu wub.gif

Kaip protingai thumbup.gif

QUOTE(meduliukas @ 2010 01 17, 19:41)

tai tokia plika plona gumytė? Ar ją tik viršuje įmezgi, ar ir apačioje?
Atsakyti
Na, kad stiliovai jos atrodo as sutinku, bet man visada labai sala keliai. ir dabar jau bijau vaikscioti su sijonu ziema, nes sanariai streikuot pradejo. todel labai saugau juos ir galvoju gal kuri nesioja blauzdines kaip nors gudriai susikombinavus auksciau? g.gif vis galvoju galvoju kaip cia gudriai padaryti. ir kad grazu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 01 19, 09:18)
gal kuri nesioja blauzdines kaip nors gudriai susikombinavus auksciau?  g.gif

Laisvai gali, virš kelių irgi gerai atrodytų drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 01 19, 10:18)
Na, kad stiliovai jos atrodo as sutinku, bet man visada labai sala keliai. ir dabar jau bijau vaikscioti su sijonu ziema, nes sanariai streikuot pradejo. todel labai saugau juos ir galvoju gal kuri nesioja blauzdines kaip nors gudriai susikombinavus auksciau?  g.gif  vis galvoju galvoju kaip cia gudriai padaryti. ir kad grazu butu  biggrin.gif

Man šitos žavingai atrodo:
user posted image

Šičia irgi įdomus variantas, galima be sijonu, galima su sijonu, svarbu, kad keliams šilta tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 19 sausio 2010 - 11:25
Suaugusioms turbūt dar labiau tinka, nei tos trumpos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man negražu taip aukštai užkelta schmoll.gif
Atsakyti
va va va thumbup.gif
sito man ir truko biggrin.gif
jus nuostabios tongue.gif
as jus myliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 01 17, 19:47)
Kaip protingai  thumbup.gif
tai tokia plika plona gumytė? Ar ją tik viršuje įmezgi, ar ir apačioje?

Galima ir ten ir ten, kaip norisi, man tai patinka, kai neissitampo krastai. O siuliukas permatomas, kaip zilka, tampruliukas toks, kaip gumyte, plonytis visiskai, vos iziurimas.
Papildyta:
QUOTE(Soni @ 2010 01 19, 12:52)
O man negražu taip aukštai užkelta  schmoll.gif

o kodel?

Juk lieknutems moterytems, merginoms, manau labai sexy prie sijonuko atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 19, 15:02)
Galima ir ten ir ten, kaip norisi, man tai patinka, kai neissitampo krastai. O siuliukas permatomas, kaip zilka, tampruliukas toks, kaip gumyte, plonytis visiskai, vos iziurimas.

Parduotuvėj paprašiau, tai man davė tokį spalvotą siūlą-gumytę, labai labai plonytį, irgi nesimato kai spalva suderinta thumbup.gif Sakė specialiai įmezgimui.
Uždėjau ant kiekvieno virbalo po 12 akių, bet ko gero bus per platu, bandysiu po 10 g.gif Megsiu iš dviejų siūlų 11-12 metų lieknai mergaitei. Ar bus gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 01 19, 16:59)
Parduotuvėj paprašiau, tai man davė tokį spalvotą siūlą-gumytę, labai labai plonytį, irgi nesimato kai spalva suderinta  thumbup.gif Sakė specialiai įmezgimui.
Uždėjau ant kiekvieno virbalo po 12 akių, bet ko gero bus per platu, bandysiu po 10  g.gif Megsiu iš dviejų siūlų 11-12  metų lieknai mergaitei. Ar bus gerai?  g.gif

Žiūrint koks siūlų storis, koks raštas, šiaip aš pati sau mezgiaus iš vid.storio siūlų , bet mezgiau 4 pynutes, tai iš viso dėjau 44 akis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2010 01 19, 15:02)
o kodel?

Juk lieknutems moterytems, merginoms, manau labai sexy prie sijonuko atrodytu g.gif

na, man negražu ir tiek biggrin.gif juodos atrodo vulgarokai ir iš viso kaip apsmukusios prisegamos kojinės doh.gif prie sijono, tai tikrai ne, nebent dar prie šortukų kokiai ilgakojei, tai dar pusę bėdos būtų biggrin.gif bet čia mano nuomonė, juk visos mes su skirtingais skoniais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 19 sausio 2010 - 17:05