gal kur matėt tų grožiųjų blauzdinių viršutinės dalies schemą? Bandžiau ieškot, bet nelabai ką panašaus radau.... o gal blogai ieškojau
Jei rasit - pasidalinkit, ką
Labai grazios rudos rastuotos blauzdines. Galvoju pameginti ka nors panasaus.
QUOTE(deltadu @ 2012 01 02, 22:23)
Noriu, myliu, negaliu... Gal galit kas patarti, kaip jas megzti?
Grožis
Mezgejeles, o jus pyniu rastus tik priekyje arba sone dedat, ar per visa blauzdine? Ypac, jei su spurgeliais. Pirma kart mezgu blauzdines, tai toks kvailokas kausimas iskilo
QUOTE(IRIM @ 2012 02 06, 14:55)
Mezgejeles, o jus pyniu rastus tik priekyje arba sone dedat, ar per visa blauzdine? Ypac, jei su spurgeliais. Pirma kart mezgu blauzdines, tai toks kvailokas kausimas iskilo
kiek mezgiau blauzdiniu tai dedu per visa jeigu leidzia akiu skaicius man graziau taip
Laba dienele. Juodos nertos blauzdinės
Rodau savo darbelius dviems žavioms mergaitėms:
Siūliukai - alpakos vilna. Bus šilta, mažutėms
QUOTE(IRIM @ 2012 02 15, 11:14)
Labai labai! O galima rašto schemų, abiejų?
QUOTE(IRIM @ 2012 02 15, 11:14)
Laba dienele. Juodos nertos blauzdinės
gal galite shemute idet kur su burbuliukais blauzdinukes yra?
Ačiū už gražius žodžius O čia schemutės, o akių kiekį koreguokit pagal poreikį
Sveikos, bandau ir aš pirmąsiais blauzdines megzti, bet bebaigant 1ą, iškilo klausimas- ar ikiš koją mano 5metė? dėjau 40 akių, viskas būtų gerai, bet per akių uždėjimą ir uzbaigimą nėra tamprumo gal yra koks būdas į pirmą eilę gumą įvert? tikiuosi aiškiai parašiau
P.s turim pirktines, tai tos mašina megztos stulpeliais, nu tempiasi iki begalybės - užmaunu ant storiausių kombinezono kelnių ir batų
P.s turim pirktines, tai tos mašina megztos stulpeliais, nu tempiasi iki begalybės - užmaunu ant storiausių kombinezono kelnių ir batų
Krasta galima megzti papildomai dedant prie siulo plona gumeles siula (yra siulu parduotuvese toks pirkti). O as del tamprumo pradzia ir pabaiga mezgu dvigubu mezgimu (geroji akis ismezgama, blogoji nukeliama)