Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

gal kur matėt tų grožiųjų blauzdinių viršutinės dalies schemą? Bandžiau ieškot, bet nelabai ką panašaus radau.... o gal blogai ieškojau smile.gif
Jei rasit - pasidalinkit, ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yzzy: 14 sausio 2012 - 18:08
Labai grazios rudos rastuotos blauzdines. Galvoju pameginti ka nors panasaus.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 01 02, 22:23)
Noriu, myliu, negaliu... wub.gif Gal galit kas patarti, kaip jas megzti?

Grožis smile.gif
Atsakyti
Mezgejeles, o jus pyniu rastus tik priekyje arba sone dedat, ar per visa blauzdine? Ypac, jei su spurgeliais. Pirma kart mezgu blauzdines, tai toks kvailokas kausimas iskilo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2012 02 06, 14:55)
Mezgejeles, o jus pyniu rastus tik priekyje arba sone dedat, ar per visa blauzdine? Ypac, jei su spurgeliais. Pirma kart mezgu blauzdines, tai toks kvailokas kausimas iskilo blush-anim-cl.gif

kiek mezgiau blauzdiniu tai dedu per visa jeigu leidzia akiu skaicius smile.gif man graziau taip biggrin.gif
Atsakyti
Mano naujosios blauzdines smile.gif

user posted image
Atsakyti
Laba dienele. Juodos nertos blauzdinės thumbup.gif
Rodau savo darbelius dviems žavioms mergaitėms:
user posted image
user posted image
Siūliukai - alpakos vilna. Bus šilta, mažutėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2012 02 15, 11:14)

Labai labai! wub.gif wub.gif wub.gif O galima rašto schemų, abiejų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IRIM @ 2012 02 15, 11:14)
Laba dienele. Juodos nertos blauzdinės  thumbup.gif
user posted image
user posted image
Siūliukai - alpakos vilna. Bus šilta, mažutėms  ax.gif

gal galite shemute idet kur su burbuliukais blauzdinukes yra?
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius blush2.gif O čia schemutės, o akių kiekį koreguokit pagal poreikį wink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, bandau ir aš pirmąsiais blauzdines megzti, bet bebaigant 1ą, iškilo klausimas- ar ikiš koją mano 5metė? dėjau 40 akių, viskas būtų gerai, bet per akių uždėjimą ir uzbaigimą nėra tamprumo g.gif gal yra koks būdas į pirmą eilę gumą įvert? tikiuosi aiškiai parašiau ax.gif
P.s turim pirktines, tai tos mašina megztos stulpeliais, nu tempiasi iki begalybės smile.gif - užmaunu ant storiausių kombinezono kelnių ir batų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hela77: 20 vasario 2012 - 14:19
Krasta galima megzti papildomai dedant prie siulo plona gumeles siula (yra siulu parduotuvese toks pirkti). O as del tamprumo pradzia ir pabaiga mezgu dvigubu mezgimu (geroji akis ismezgama, blogoji nukeliama)
Atsakyti