Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 22:14)
maniskis laksto po namus. bile jam silta ir grazu.  wub.gif labai graziai ziurisi ant berniukisku leginsu

oho bigsmile.gif dar ir tokie pasirodo yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 22:34)
pavz as kojines megztas nesioju ne tik kad sala kojytes, bet man grazu, patogu su jomis vaikscioti namie smile.gif  net kiti juokesi sako silta o tu su kojinems, sakau man smagu lakstyt po namus su jomis, nereikia jokiu tapkiu

man irgi gražu smile.gif Buvo, kad nepatiko, dabar vėl miela matyt tokias kojytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 12 15, 22:39)
oho  bigsmile.gif dar ir tokie pasirodo yra  biggrin.gif

tikrai yra... tai ka dar pasakykite kad berniuku pedyemis neaunat. nes tai labiau mergaitiska biggrin.gif

seis laikais vyrai nesioja ilgus plaukus, o moterys skustos vaiksto..... o ir seip esu macius suaugusio amziaus vyru kurie timpas nesioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 16, 07:08)
tikrai yra... tai ka dar pasakykite kad berniuku pedyemis neaunat. nes tai labiau mergaitiska biggrin.gif

seis laikais vyrai nesioja ilgus plaukus, o moterys skustos vaiksto..... o ir seip esu macius suaugusio amziaus vyru kurie timpas nesioja smile.gif

na as berniuko neturiu, bet pvz mano sesers sunus nuo 6 metu kategoriskai atsisake pedkelniu, nes anot jo - tai mergaitiskas dalykas biggrin.gif
buna vyru ilgais plaukais ir su pedkelnem zinoma biggrin.gif net ir dazytom lupom buna biggrin.gif ir net moterisku balsu biggrin.gif (daznai tos kitos pakraipos blush2.gif ) biggrin.gif tik man tokie neimponuoja visiskai blush2.gif
bet tema ne apie tai 4u.gif ir nepriimkit asmeniskai, man tiesiog keista buvo ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 16 gruodžio 2011 - 07:55
QUOTE(Eleina @ 2011 12 16, 07:55)
na as berniuko neturiu, bet pvz mano sesers sunus nuo 6 metu kategoriskai atsisake pedkelniu, nes anot jo - tai mergaitiskas dalykas biggrin.gif

kai bus mano sunui tiek metu, tai gal ir tapati sakys, bet dar mano maziui tai yra grazu ir silta... wub.gif
Atsakyti
Rodomės ir mes su naujom blauzdinukėm... mažylei taip patinka, kad nusiimti nenori... :-)

user posted image
user posted image
Atsakyti
ir nenuostabu! panele supranta kas yra mada ir geras skonis thumbup.gif
maniskes (megzta masina):
user posted image
Atsakyti
jautiena ,fantastikas komplektas wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 18, 20:16)

maniskes (megzta masina):

Oi kaip fainai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jautiena, fantastiškas darbelis!!!! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(eglekaz @ 2011 12 18, 19:58)
Rodomės ir mes su naujom blauzdinukėm... mažylei taip patinka, kad nusiimti nenori... :-)

user posted image

man sitos superines thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Eleina ax.gif

Atsakyti