Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 08:19)
kokios kainos mazdaug tokiu siuliuku ? g.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 12 15, 11:52)
yra, tik man nepatinka su jais mezgti  blush2.gif
pirkau mazdaug pries metus laiko lygtais apie 5 lt mokejau jeigu neklystu  blush2.gif  g.gif

aš irgi prieš metus pirkau, bet nebeprisimenu kainos g.gif
Ir man nelabai su jais megzt, nepatiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 12 15, 13:50)
o jus berniukui tokias mezgat?

ka tokias ? g.gif

QUOTE(Awita @ 2011 12 15, 14:34)
Ir man nelabai su jais megzt, nepatiko  drinks_cheers.gif

reik tada ka kito isradingesnio ismastyti ? g.gif paskui turbut greit nutruksta ar issitampo tos gumytes...
pavz kai kelnes mezgasi prisiuva guma paprasta, jai ir cia prisiuvus guma is vidaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 14:52)
ka tokias ? g.gif
reik tada ka kito isradingesnio ismastyti ? g.gif  paskui turbut greit nutruksta ar issitampo tos gumytes...
pavz kai kelnes mezgasi prisiuva guma paprasta, jai ir cia prisiuvus guma is vidaus g.gif

galima įsiūti, galima įmegzti.
Man nepatiko pats mezgimas, guma, tai ne siūlas (dar tokia iš manęs mezgėja blush2.gif ), spalva tip top neatsirenka, tik panašią gali gauti, jei atsiriša, ar užsikabina, prasitampo kokia kilputė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 15 gruodžio 2011 - 15:12
QUOTE(Awita @ 2011 12 15, 15:11)

o tu vadinamu kelniu gumu, ir yra ivairiu spalvu ? as visad tik balta matau
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 15:17)
o tu vadinamu kelniu gumu, ir yra ivairiu spalvu ? as visad tik balta matau

esu mačius rudą, raudona...gal ir viskas mastau.gif bendrai tai yra kažkiek spalvų drinks_cheers.gif
Mes kelias poras blauzdinių turim, tai niekam neslenka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 15 gruodžio 2011 - 15:27
QUOTE(Awita @ 2011 12 15, 15:26)
esu mačius rudą, raudona...gal ir viskas    mastau.gif  bendrai tai yra kažkiek spalvų  drinks_cheers.gif
Mes kelias poras blauzdinių turim, tai niekam neslenka  g.gif

virsu mezge 2g-2b ? maniskis kai malasi, laksto, tai ziurai kad jau atleke rekdamas taisyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 12 15, 16:11)
Man nepatiko pats mezgimas, guma, tai ne siūlas (dar tokia iš manęs mezgėja  blush2.gif ), spalva tip top neatsirenka, tik panašią gali gauti, jei atsiriša, ar užsikabina, prasitampo kokia kilputė  blush2.gif

butent, siulas eina gan laisvai, o ta gumute reikia vis patraukti va delt o man ir nepatiko smile.gif

turi dukriukas keleta blauzdiniu, nesakau kad vsai nesmunka kazkiek vistiek i apacia pasitraukia nuo to lakstymo, juk vaikai nesedi taip kaip mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 15:33)
virsu mezge 2g-2b ? maniskis kai malasi, laksto, tai ziurai kad jau atleke rekdamas taisyk biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif šaunuolis wub.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 12 15, 15:47)
nuo to lakstymo, juk vaikai nesedi taip kaip mes smile.gif

lotuliukas.gif jo, nėr ko norėt, kad vaikučiams laikytusi, pėdkelnės ir tos smunka hihihi.gif

Visai gražu ir susmukę. Sau dažnai sutraukiu žemyn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 15 gruodžio 2011 - 16:20
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 14:52)
ka tokias ? g.gif

blauzdines. juk apie jas cia tema, ane? smile.gif
tiesiog man kazkaip cia labiau mergaitiskas reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 12 15, 20:35)
blauzdines. juk apie jas cia tema, ane? smile.gif
tiesiog man kazkaip cia labiau mergaitiskas reikalas  4u.gif

maniskis laksto po namus. bile jam silta ir grazu. wub.gif labai graziai ziurisi ant berniukisku leginsu
Atsakyti
O mano sesuo visai ne pagal paskirtį nešioja, jai skauda kelių sąnarius, užsideda, šilčiau, geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 12 15, 22:32)
O mano sesuo visai ne pagal paskirtį nešioja, jai skauda kelių sąnarius, užsideda, šilčiau, geriau  smile.gif

pavz as kojines megztas nesioju ne tik kad sala kojytes, bet man grazu, patogu su jomis vaikscioti namie smile.gif net kiti juokesi sako silta o tu su kojinems, sakau man smagu lakstyt po namus su jomis, nereikia jokiu tapkiu
Atsakyti