Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(ingauk @ 2011 12 13, 20:46)
tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  prie batu paciu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif tos moterys visada pilnos ideju thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 12 13, 21:20)
lotuliukas.gif  thumbup.gif tos moterys visada pilnos ideju  thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif na tikrai. Aš savo naujų batų patį viršų susigadinau, turbūt laipant iš mašinos, net nežinau kur. Čia gera mintis paslėpt įplyšimus, nereiks išmest vos kelis k. dėvėtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 12 13, 23:35)
drinks_cheers.gif na tikrai. Aš savo naujų batų patį viršų susigadinau, turbūt laipant iš mašinos, net nežinau kur. Čia gera mintis paslėpt įplyšimus, nereiks išmest vos kelis k. dėvėtų  thumbup.gif

butent mirksiukas.gif man pvz situos batus naujus sugadino besiaurinant tai is vis buvo gaila nauju nei karrto nedevetu ismest todel ir sugalvojau taip pasidaryt smile.gif
Atsakyti

Galvoju ir as nusimegzti blauzdines nes pas mane irgi batai pagadinti tai gera cia ideja yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 12 14, 12:13)
Galvoju ir as nusimegzti blauzdines nes pas mane irgi batai pagadinti tai gera cia ideja yra. mirksiukas.gif

dziaugiuosi kad kazkam tiko ir patiko tai ka as pasidariau smile.gif
kai pasidarysit ir jus, pasirodykit taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 14, 10:49)
butent  mirksiukas.gif  man pvz situos batus naujus sugadino besiaurinant tai is vis buvo gaila nauju nei karrto nedevetu ismest todel ir sugalvojau taip pasidaryt smile.gif

thumbup.gif ačiu už įdėją, tik nežinau kada pasidarysiu, vaikai spaudžia su mezgimais, lėtai judu į priekį blush2.gif
Atsakyti
merginos gal zinot anksciau kai megzdavau budavo pirkt tokia gumute imegzti,pvz kad kojines nesmuktu,ar buna tokiu dalyku pirkti dar
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 12 15, 07:59)
merginos gal zinot anksciau kai megzdavau budavo pirkt tokia gumute imegzti,pvz kad kojines nesmuktu,ar buna tokiu dalyku pirkti dar

Taip, yra, esu pirkus, toks siūlas-gumutė, įv. spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 12 15, 08:02)
Taip, yra, esu pirkus, toks siūlas-gumutė, įv. spalvų.

kokios kainos mazdaug tokiu siuliuku ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 12 15, 08:59)

yra, tik man nepatinka su jais mezgti blush2.gif

QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 09:19)
kokios kainos mazdaug tokiu siuliuku ? g.gif

pirkau mazdaug pries metus laiko lygtais apie 5 lt mokejau jeigu neklystu blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 15, 11:52)
yra, tik man nepatinka su jais mezgti  blush2.gif

kdl ?
man reiktu tik i blauzdines, nes kojines nepameta sunus, o va jai i blauzdines iveriu raisteli, jam butina ji patambyt ir tuoj isvere
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 13:26)
kdl ?
man reiktu tik i blauzdines, nes kojines nepameta sunus, o va jai i blauzdines iveriu raisteli, jam butina ji patambyt ir tuoj isvere

o jus berniukui tokias mezgat?
Atsakyti