Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdinės

QUOTE(raganieška @ 2011 12 11, 13:46)
O kiek akių dedate blauzdinei? Aš tai vaikiškas mezgiau abi iš karto, tai jos visiškai vienodos gaunasi ir skaičiuoti nieko nereikia  mirksiukas.gif

Zinoma,galima megzti is kart abi,tada nereiks is naujo skaiciuot.
As mezgiau staciakampius,nieko nesiaurinau,neplatinau.
Sitoms dejau labai daug akiu,nes siulas buvo plonas,gal kokias 94 g.gif O siaip,reikia pagal turimus siulus pasiskaiciuot nusimezgus pavyzdeli.
Atsakyti
Niekaip neiseina ta pyne man doh.gif prasau padekit,nes jau nnnnn kartu isardziau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilmosiukas @ 2011 12 12, 00:52)
Niekaip neiseina ta pyne man doh.gif  prasau padekit,nes jau nnnnn kartu isardziau blush2.gif

kuri vieta neaiski? 4u.gif man gavosi
kad geros akys eitu i desine arba kaire, reikia viena bloga pries arba uz geru akiu stulpelio sukeisti su gerosiom, principas toks kaip paprastos pynes akiu sukeitimas, tik cia 1bloga ir 3 geros susisuka (keiciasi vietomis)
Spurgelis daromas taip : is vienos akies ismezgama 5 akys, ir tos 5 akys mezgamos 4 eiles (mezgini sukioji gera bloga puse) 5-oje eileje gerojoje pusejes, jas 5-ias sumezgi i 1-a aki, taip gaunasi spurgelis ir toliau mezgi pagal rasta mirksiukas.gif
tikriausiai nelabai aiskiai aprasiau, kausk kas nesuparntama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 12, 13:01)
kuri vieta neaiski? 4u.gif  man gavosi
kad geros akys eitu i desine arba kaire, reikia viena bloga pries arba uz geru akiu stulpelio sukeisti su gerosiom, principas toks kaip paprastos pynes akiu sukeitimas, tik cia 1bloga ir 3 geros susisuka (keiciasi vietomis)
Spurgelis daromas taip : is vienos akies ismezgama 5 akys, ir tos 5 akys mezgamos 4 eiles (mezgini sukioji gera bloga puse) 5-oje eileje gerojoje pusejes, jas 5-ias sumezgi i 1-a aki, taip gaunasi spurgelis ir toliau mezgi pagal rasta mirksiukas.gif
tikriausiai nelabai aiskiai aprasiau, kausk  kas nesuparntama 4u.gif

Na reiks dabar pabandyt ant meginuko ta pyne smile.gif nes man nesigauna grazus rombuko vidinis krastas,bet dabar manau kad bus gerai.mat pyniu nelabai moku megzt,bet cia ji labai tinka wub.gif
aciu jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmosiukas @ 2011 12 12, 13:31)
Na reiks dabar pabandyt ant meginuko ta pyne smile.gif  nes man nesigauna grazus rombuko vidinis krastas,bet dabar manau kad bus gerai.mat pyniu nelabai moku megzt,bet cia ji labai tinka wub.gif
aciu jums labai smile.gif

Gal megzdama issvirkcia puse persukat aki,tada is geros puses gaunasi negrazi?
Atsakyti
user posted image
mano blauzdinukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 12, 13:59)

liuks thumbup.gif
o rieselyje, yra 2akiu pynute?
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 13, 11:02)
liuks thumbup.gif
o rieselyje, yra 2akiu pynute?

taip, pynute is dvieju akiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 12, 15:59)
user posted image

Vau kaip grazu ax.gif
O kaip uzsideda ar nenusmunka jos,man toks jausmas,kad gali smukti jos
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 12 13, 18:47)
Vau kaip grazu  ax.gif
O kaip uzsideda ar nenusmunka jos,man toks jausmas,kad gali smukti jos

as jas prisiuviau kad kas karta nereiktu mautis nes galvojau vistiek prasitampys ir kaip sakot gali paskui pradet ir smukti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 13, 17:58)
as jas prisiuviau kad kas karta nereiktu mautis nes galvojau vistiek prasitampys ir kaip sakot gali paskui pradet ir smukti  tongue.gif

g.gif prie ko prisiuvot? prie pedkelniu? biggrin.gif nes bent man smunka butent virsus, ne apacia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 12 13, 21:31)
g.gif prie ko prisiuvot? prie pedkelniu? biggrin.gif nes bent man smunka butent virsus, ne apacia  ax.gif

tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prie batu paciu lotuliukas.gif
Atsakyti